kartářka v Praze

2368
9.7.08 10:17

kartářka v Praze

Chtěla jsem se zeptat, nemáte někdo zkušenost a kontakt na kartářku v Praze? Vyšlo vám co předpovídala?
Docela bych k ní ráda zkusila zajít…Mojí mamce před lety kartářka předpověděla téměř všechno co se nakonec stalo… 8O

děkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5255
9.7.08 13:04

Ahoj,já byla u kartářky asi 5krát,sice né v Praze,ale docela jsem se bavila,jedna byla úplně mimo a jedna trefila fakt všechno,že se trefí do těch obecných věcí,pojedete na dovolenou atd,to jezdí skoro každý,že.Ale přímo mi i řekla,že bratr je operní zpěvák atd a to jsem fakt čuměla 8O A nejlepší bylo,že v té době jsem měla pletky se zadaným chlapem a ona mi řekla,ať to hned skončím,že bude ostuda a já jí samo neposlechla a do týdne to prasklo a bylo takové čoro,že jsem skoro chodila kanály :oops: :) Takže já už bych tam raději nešla,asi bych měla strach,co mi zase řekne a že si to stejně udělám po svém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.11.14 11:35

Milé dámy, nedoporučuji Vosátkovou ani Boháčovou z Prahy. Byla jsem u obouch a byly to samé nesmysly, absolutně se do ničeho netrefily, vyhozené peníze!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.11.14 11:40

Já byla u Dagmar Kludské, netrefila se vůbec s ničím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.11.14 11:51

Upřímně Boháčová celou hodinu čumí do toho svýho notebooku a plká něco o černý lůně… to absolutně nikoho nezajímá! Vosátková rozdá karty a hodinu plká nesmysl za nesmyslem… nechci je urážet, ale za hodinovej výklad, kde se nic nedovíte si říct tisíc korun?!, at jdou obě radši vybalovat mouku do alberta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová