Nesnesitelné štěkání sousedovic psa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
4.7.08 20:42

Nesnesitelné štěkání sousedovic psa

Ahojte,
chci se zeptat,jestli jste někdo neřešil (nebo jak byste řešili) nesnesitelné a neustálé štěkání psa u sousedů. Nelze se s nima domluvit po dobrém ani po zlém, budí dceru i manžela po noční. Děkuji za rady

Helena

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2318
4.7.08 20:47

Ahoj,

nedá se s tím dělat asi nic. Naši sousedi mají taky uřvanýho psa, sousedi od naproti si několikrát stěžovali u starosty a nestalo se nic, pouze si sousedy se psem znepřátelili. Nám štěkání vadí jen když jsou otevřená okna, takže si nestěžujem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.7.08 21:16

Víš já si pořád myslím,že nikdo nemá právo nikoho takhle otravovat …já jsem ten typ člověka,že když mi někdo řekne: hele tvůj pes mi každý den budí dítě,tak se zastydím a řeším to..

• Citovat
  • Upravit
3329
4.7.08 21:22

Jediny co me napada je prestehovat se nebo vzduchovka (brokovnice) a kamarad myslivec :oops: :oops: :oops: S tim se totiz neda delat nic :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
4.7.08 21:28

Já to chápu, ale třeba u nás na vesnici je co barák, to uřvanej vlčák, jak někdo vejde do vesnice, začně řvát první, přidá se druhej a máme čtvrt hodiny koncert. To je prostě realita. Stěžováním si člověk nepomůže. Jedině snad taky si pořídit uřvanýho psa a neřešit to. V Německu musí štěkaví psi nosit probíjecí obojky, dokud se nenaučí být potichu, ale tady… Já když není zbytí si dávám do uší špunty. Taky není od věci strategicky umístit v domě ložnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
4.7.08 21:31

Ahojky!
Tak to jsem řešila několikrát a úplně zbytečně!!!Po dobrém přímo se sousedy,po zlém,nikdy se nic nevyřešilo,vždycky jsem byla za hysterku,protože pes prostě štěká…Podotýkám,že máme psa taky a nemá potřebu,pokud nehlídá nebo nás nevítá,štěkat.Dokonce jsme se se sousedem nebavili i několik let…Teď ta bestie umřele (pes),a vida soused mě i odpoví na pozdrav.
Radím,pokud si nechceš zytečně dělat nepřátele,neřeš to.Manželovi kup špunty do uší,taky dělám na směny a spím jen se špuntama,díky čoklům a prdlým sousedům,kteří řežou dřevo v pravé poledne…
My jsme i měnili okna,máme plasťáky,nedá se to sprovnat a holt,když Peťka spí,má zavřené okno.
Ježíííš,mě se pění krev ještě teď!!!! :-( :-( :-(
Dokonce mi sousedka tvrdila,že ten jejich mrňavý uječený jezevčík brzo scípne a má 14!!!!let a je při hlasové síle.Promiň,že jsem se tak rozepsala,ale osvětlím to.Hlavně mě tady milovnice psů neukamenujte.
Máme to fakt bezva osazené,vedle nás uječený starý jezevčík a prdloš s motorovou pilou,z druhé strany tcháni se psem,ten ječí,kdykoliv kdokoliv přijede autem,na nich nalepení další soused automechanik a vlčák a bernský salaš.pes,kteří ječí při brusce,startování motoru atd,a mají neskutečnou výdrž a naproti 2 psi zavření v kotci,a ti řvou celé noci…Takže zkušenosti mám opravdu bohaté a teď bych to znova fakt neřešila.Dokonce jsem i studovala množství jedu na krysy…
Pardon za román :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
4.7.08 21:33

Lasičko - ložnici jsme si stěhovali na druhou stranu domu,holt děti spějí tvrději a než dospějou snad ty mrchy poscípají…(psi) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
4.7.08 21:39

Liška: no a co jinýho taky chceš dělat :-) Ještě tak možná instalovat izolační skla do oken a sousedům předložit faktury :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.7.08 21:43

Liško máš pravdu..teď jsem tu za hysterku a nic z toho :roll:

Můj skorošvagr mi radil při takovém problému zůstat v anonymitě ( tzn.neříkat nikomu,že mi něco vadí) a pak to řešit podle potřeby,ale to už u nás nejde..škoda

• Citovat
  • Upravit
7572
4.7.08 21:49

Holky,nakoupíme brokovnice a hurá na ně!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
4.7.08 21:53

Na čokly i na sousedy…
Ale výhodou je,že vlastně hlídají i náš barák,zloděj by asi ohluchl,my máme labradora…ten zavírá oči i před kočkou,tak asi před zlodějem by se tvářil,že veeelmi tvrdě spí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
4.7.08 21:56

tak mě tu právě huláká jeden pod okny :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
4.7.08 21:57

Liško, tak tím se taky uklidňuju, že vlastně hlídá i náš barák :-) Ale co by si mohl odpustit je, že počká, až dojdu s křídlem brány k jejich plotu a pak vyskočí (do té doby spí na zemi) a blafne mi do obličeje (přerostlej vlčák). Jsem myslela posledně, že se mi snad zastavil krevní oběh. On totiž takhle hukne jen tak jednou do měsíce, mrcha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
4.7.08 22:05

Tak já tu bydlím 10 let a ta malá betie asi 5 let neúspěšně chcípá a ječí na mě furt stejně,jako by mě viděl poprvé.Jak ti jezevčíci jsou uječení,to snad ani není možný!!! :-( :-( :-( Nejvíc mě to štvalo,když jsem jela se spícím dítětem v kočárku a on na mě ječel a sousedi se na mě mile usmívali a otvírali pusu,co říkali,to fakt nevím,protože to nebylo přes toho čokla slyšet.Už nemá zuby,je šedivý,ale hlasový fond má skvělý,ooo ty výšky…A dokonce není zdechlý se mnou běžet podél celé naší příjezdovky…Už 10 let!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
4.7.08 22:09

Liško, nechci ti kazit náladu, ale předchůdce „našeho“ řvouna umřel asi rok po našem nastěhování, teď máme mladší model :-) Chápeš, pes, kterej neštěká nehlídá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová