Kaše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já dávala synovi kaši od 4.měsíce a masozeleninové příkrmy až od toho 6M. Jedl lžičkou a dávala jsem mu jitak kolem té půl 7 a před spaním ještě nakojila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JaniceB píše:
@kolovka Zkus nemlecne kase. Pokud kojis, tak udelat z MM. Pokud nekojis, nebo mate zavedene UM, tak udelej s timto mlekem. Jinak ja davam kase na noc od 6 mesice, mesic jsem davala hodne redene jen do lahvicky, aby si zvyklo brisko. zadny problem nikdy nebyl.
já sice obnovovala. Původní zakladatelka už to asi nepotřebuje ![]()
Je plně na UM, tu kaši dneska stejnak nechtěl.
Ale když už jsi tu, tak se zeptám, tys ji dávala až před spaním?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
7 mesicu a nemel kasi? ja ji davala od ctvrteho mesiceNo kazdopadne ani u mych deti ani snad u zadneho nemela kase na nocni spani vliv, nocni krmeni je navyk, ne potreba. Prvni kasi jsem davala kojeneckou, Hami, ale neni moc dobra. u druheho decka uz jsme davali i ty ovanilkovane. Brzy jsme presli na jednoslozkove kase ze zdrave stravy - Nominal a podobne. jsou vyrazne levnejsi a bez prisad - ale slysela jsem zrejme opravnenou vytku, ze nejsou urcene pro kojecne a tudiz jsou pri jejich zpracovani a baleni jine naroky na hygienu a pod.
No, myslím, že u nás o návyk nejde, protože byl právě navyklej od narození až do teď celou noc spát…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arkadie píše:
Já dávala synovi kaši od 4.měsíce a masozeleninové příkrmy až od toho 6M. Jedl lžičkou a dávala jsem mu jitak kolem té půl 7 a před spaním ještě nakojila.
děkuji:-)
Zítra zkusím tu Sunarku, sice mě štve, že tam je ten cukr, ale to je ve většině kaší, co jsem tak koukala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa
A co humana kase-treba pohankovo hruskova, ta je skoro bez cukru…Ja jsem byla spokojena i s nestle.Po sunarce malou boli v noci brisko.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa Já kojím a když se mi malá hodně budila, zkoušela jsem nemléčné (žádné Hami, Sunarka ani nic - obyčejné ze zdravé výživy) rozdělané ve vodě - a to večeří i teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa píše:
děkuji:-)
Zítra zkusím tu Sunarku, sice mě štve, že tam je ten cukr, ale to je ve většině kaší, co jsem tak koukala…
V kaších tohoto typu http://www.jezkuv-statek.cz/…-200g-i1668/ není ani zrnko cukru. Jedla mi je pěkně starší i mladší jedou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa já dávala kaše u od 4.měsíce, dávala jsem jí jako poslední jídlo a pak šel spát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No asi to bude dost individuální a budu to muset vyzkoušet. Zítra zkusím tu Sunarku a snad to bude ok.
Jinak ještě otázka, myslíte že vadí, dávat v jeden den kaši a maso, když ještě ani jedno neměl?
Chtěla bych zkusit krůtí prsa… MYslím, že ani jedno není žádný alergen, tak by to nemělo vadit, ne?
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa Pro mu prostě kaši neuvaříš doma? Je to otázka 10 minut.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
@Lejaa Pro mu prostě kaši neuvaříš doma? Je to otázka 10 minut.
Nevím, dostala jsem ji od kamarádky, tak jsem si říkala, proč to nezkusit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa Já jen že u domácí pak nemusíš řešit nějaký cukr. Mě jí dítě kaši bez špetky jakéhokoliv dochucovadla, pokud nepočítám MM. Prostě jen vločky (např. rýžové, pohankové, jáhlové), voda a to mlíko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa píše:
No asi to bude dost individuální a budu to muset vyzkoušet. Zítra zkusím tu Sunarku a snad to bude ok.
Jinak ještě otázka, myslíte že vadí, dávat v jeden den kaši a maso, když ještě ani jedno neměl?
Chtěla bych zkusit krůtí prsa… MYslím, že ani jedno není žádný alergen, tak by to nemělo vadit, ne?
Děkuji.
To bych nedělala, obzvlášť jestli kojíš a chceš zkusit mléčnou nebo rýžovou kaši. UM, rýže i maso může stavit a pak by si nevěděla, co to bylo. Zkus aspoň dvoudenní odstup. Dej kaši a k obědu jen zeleninu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa asi sem z doby minulé, taky vařím kaši sama jako @Svistice, jak tak čtu, tak skoro každý kupuje…
Malá tedy byla částečně na nutrilonu, tak sem použila nutrilon, 120ml, dvě menší odměrky drcených ovesných vloček, stejně jemné krupičky, trochu cukru (glukopuru), a protože už jedla, a má ráda, sem přidala i lžičku jogurtu pro zjemnění. Na tomhle je od půl roku, teď měla rok, a tuhle kaši baští pořád, kolem šesté, chvilka klidu, po sedmé koupačka, mléko a šup do hajan. Stejně se mi v noci budí a chce mléko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit