Kaše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Lejaa zacinej radeji postupne, je doporucovno prvni tyden jednodruhova zelnina, pak dalsi tyden zkusit mix a pote az neco s masickem. nejdietnejsi je kralik.
kasi mu zatim delej ridsi a zkus reakci briska
ja jsem take chtela vse hrrr najednou a po prvni davce kase se malicka celou noc kroutila v postylce.
jeste je na trhu nemlecna kase Sinlac, ja jsem zkusila zatim jednou a prislo me ze malou bolelo brisko, ona je obohacena o nejake bifidy. ale je teda vyborna a varila jsem ji s UM a ne jen s vodou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nene, to jsme se spatne pochopily, ja nepsala ze kojim. Syn je od narozeni na UM. Nejdriv Nutrilon, ted uz nejakou dobu Sunar. Ryzi uz mel, kadi normalne. Takze uplne nove by pro nej bylo teoreticky jen to maso ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@superandrysek píše:
@Lejaa zacinej radeji postupne, je doporucovno prvni tyden jednodruhova zelnina, pak dalsi tyden zkusit mix a pote az neco s masickem. nejdietnejsi je kralik.
kasi mu zatim delej ridsi a zkus reakci briska
ja jsem take chtela vse hrrr najednou a po prvni davce kase se malicka celou noc kroutila v postylce.
jeste je na trhu nemlecna kase Sinlac, ja jsem zkusila zatim jednou a prislo me ze malou bolelo brisko, ona je obohacena o nejake bifidy. ale je teda vyborna a varila jsem ji s UM a ne jen s vodou…
My jsme na zelenine a ovoci uz 3 mesice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa
dej mu uz masicko
, me treba mala samotnou zeleninu nebasti ale jakmile je to citit po mase tak dlabe pekne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@superandrysek píše:
@Lejaadej mu uz masicko
, me treba mala samotnou zeleninu nebasti ale jakmile je to citit po mase tak dlabe pekne
však jo, dneska valíme na krůtu..:-)
S příkrmy jsme začínali hned ve 4. měsíci, takže jsem na maso nespěchala..:-)
Já tak obecně s tím jídlem moc nespěchám:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit