Kaše levněji
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kaše levněji.
Ahoj,potřebovala bych poradit s kašemi-četla jsem tady o kaších misutka a nomina.ale chtěla jsem vědět jestli je můžu udělat 9 měsíčnímu synovi??? kaše třeba od nutrilonu jsou drahé a hlavné malé,krabička je hned pryč.nebo jestly jsou ještě nějaké jiné? moooc díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Misutku urcite muzes dat, je to jen kukurice, nominu asi taky, tu si nevybavuju slozeni.
A treba rosmann nema spatne kase a jsou levne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych řekla proč ne, je z obilnin, který se používaj v tomhle věku, ne? S přidáním mlíka, ovoce ..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukala jsem, kde bydlíš a nemáš to daleko do Polska. Já tam jezdím do Kauflandu a v přepočtu vyjde kaše nestlé na 42kč a velikostně je stejná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám Nominu a ostatní čistě obilné kaše cca taky od 9. měsíce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ve zdravých výživách je spoustu druhů. Jou ale nemléčné, takže muíš dělat do mléka. A je to tedy třeba připčítat k ceně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem kupovala kaše v DM, jedna krabička vyšla na nějakých 42,– a ještě když jsem k tomu používala jejich slevy tak ještě levněji.
- Citovat
- Upravit
Já teď zkouším kaše z Natury Hustopeče . O dětech se tam nic nepíše, ani pro, ani proti. 200 g stojí kolem 25 - 30 Kč (Nutrilon 225 g/80 Kč, to zírám.) Rýžová je teda pěkný lepidlo, ale já na ni nakonec vyzraju ![]()
Edit: ta natura je nemléčná, srovnávala jsem to s nutrilonem mléčným, teprve teď mi to docvaklo, pardon.
Příspěvek upraven 09.02.12 v 20:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo ten nutrilon je tahač peněz a jak říkám náš kluk ho má hned sluplej…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, a jako lakomec největší jsem teda dneska uvařila šálek rýže a rozmixovala kus s uvařenou hruškou, kus s banánem a kus do poledního příkrmu (řepa-brokolice). Zamrazila a mám dojem, že malá bude mít tejden co jíst ![]()
Příští týden možná zkusím totéž s jáhly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,my kupovali kaši v Rossmanu,tu jejich,je mléčná od 4.měsíců a stojí 35,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Knihomyš píše:
Jo, a jako lakomec největší jsem teda dneska uvařila šálek rýže a rozmixovala kus s uvařenou hruškou, kus s banánem a kus do poledního příkrmu (řepa-brokolice). Zamrazila a mám dojem, že malá bude mít tejden co jíst
Příští týden možná zkusím totéž s jáhly.
Knihomyš bohužel ta zmrazená rýže je hnus, aspoň u mě byl… taky jsem chtěla zamrazit mixovanou rýži na příkrmy, jenže po rozmrazení z toho vznikne vysušená hnusná hrouda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
J8 mrazím rýži normálně a v pohodě. Mrazím jáhly, kuskus, pohanku. Ale nemixuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit