Kaše levněji

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
81477
9.2.12 21:04

J8 mrazím rýži normálně a v pohodě. Mrazím jáhly, kuskus, pohanku. Ale nemixuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
9.2.12 21:05

Dobrý večer,
pokud se vám třeba nechce do Polska já beru kaše a mlíka přes holky z Ostravy na Mimibazaru - rozhodně se mi to vyplatí si zaplatit i poštovný (pořád to vyjde levněji). Výběr mají velkej a mám zatím jen ty nejlepší zkušenosti, složení stejný jako u našich kaší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
9.2.12 21:12
zimovka píše:
Dobrý večer,
pokud se vám třeba nechce do Polska já beru kaše a mlíka přes holky z Ostravy na Mimibazaru - rozhodně se mi to vyplatí si zaplatit i poštovný (pořád to vyjde levněji). Výběr mají velkej a mám zatím jen ty nejlepší zkušenosti, složení stejný jako u našich kaší.

Jj,to je pravda,my byly už párkrát v Polsku a kaše jsou ňam ňam a finančně levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
9.2.12 21:15

Všechny kaše jsem vždy vařila ze surovin ( rýže,ovesné vločky,jáhla,špalda …)a jemnila UM. Vyjde to na pakatel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
9.2.12 21:24
berry4 píše:
Všechny kaše jsem vždy vařila ze surovin a jemnila UM. Vyjde to na pakatel ;)

to je pravda-já jsem myslela že ty kupované jsou pro mimča to nejlepší.asi mě trochu oblbly ty reklamy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.2.12 21:26

Ono je to spíš nejrychlejší, zamícháš a krmíš. Mám doma taky suroviny na kaše, ale vařím je málokdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
9.2.12 21:30
AnastazieB píše:
Knihomyš píše:
Jo, a jako lakomec největší jsem teda dneska uvařila šálek rýže a rozmixovala kus s uvařenou hruškou, kus s banánem a kus do poledního příkrmu (řepa-brokolice). Zamrazila a mám dojem, že malá bude mít tejden co jíst :)
Příští týden možná zkusím totéž s jáhly.
Knihomyš bohužel ta zmrazená rýže je hnus, aspoň u mě byl… taky jsem chtěla zamrazit mixovanou rýži na příkrmy, jenže po rozmrazení z toho vznikne vysušená hnusná hrouda :(

Hm, tak to jsem zvědavá :think: Aspoň nebudu mít velká očekávání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
9.2.12 21:50

Kaše z DM Babylove. Finančně fajn a jsou dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
30.10.16 20:43

Dobrý den. Zmunujete kaše z Polska. Poraďte polský kaufland blízko Náchoda? Děkuji. Před Náchod a kousek Polskem jezdíme Často ale na polský Kaufland jsem nenarazil a…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí