Kaše před spaním

43
11.12.10 21:55

Kaše před spaním

Holky potřebuji slyšet nějaké názory neb si někdy nevím rady.Náš Mojmirek má 3,5 měsíců.Do teď spal skoro celou noc bez problému (od 20h do 4h)ale poslední týden prostě vztává asi co hodinu.Mám pocit,že pláče z hladu.Je to ten pláč,který má když má hlad.Narodil se velký tak si myslím,že má větší spotřebu.dneska jsem se rozhodla mu zkusit pár lžiček kaše.Udělala jsem ji řidkou a dala pár lžiček.Sbaštil to s chutí a pak jsem dokojila.Myslíte si,že je brzo na kaši?holky díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
11.12.10 21:59

Ahoj,ja dala malymu kasi poprve v ukoncenem 4.mesici,naivne jsem si myslela,ze po ni bude spat celou noc :) bylo to k prdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
11.12.10 22:08

Ono je to u každého dítěte jiné.Já dala malýmu až v 6 ukončených měsících první příkrm mrkev,ale on spal v pohodě.
Kamarádce Dr.řekla,že pokud by bylo potřeba může svému 4měsíčnímu dítku kaši už dát.
Budou na to různé názory,pokud se budí hlady,mělo by to pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
11.12.10 22:13

Já dala kaši až někdy v 7. měsíci nebo tak. Nicméně první krabice jsou od uk. 4. měsíce. Asi bych na tvém místě opatrně trochu zkoušela, tak jak jsi to udělala a jestli to bude prcek dobře snášet, nezlobit ho bříško a tak, začala bych dávat. Otázka je, jestli to pomůže k lepšímu spaní, může se stát, že ne. Anebo jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
11.12.10 22:17

Ahoj ja dala male poprve kasi ve 3mesicich jsme od 1,5mesice na um vstavala mi co 2hod v noci.Po kasi nekdy vstane ve 3h nekdy spinka celou noc asi jsem neporadila.ja bych kasi skusila uvidis coto udela.pokud kojis muze byt mlicko slabsi a v noci nestaci kdyztak bych skusila na noc dat um moc se vtom nevyznam sice mam 2deti prvni 10 mesicu jen kojene a vstavalo co 2h tak jsem kojila az v 6mesicich to nocni vstavani skoncilo a ted kojeni dopadlo ze byla porad hladova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
11.12.10 22:34

ahoj, na kasi mi prijde brzo asi ma obdobi vzpuru. My byly od 2 mesice na UM a doted nam pediatr kasi nedoporucuje, protoze pribira pekne a zbytecne zatezovat ji organismuz, takze co jsem mela jednu nutrilonovou pouzivam ji k ovocne svacine, tak ruzne kombinuju.
Poradila bych se s pediatrem, sama bych asi nedavala.A jak pribira?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
11.12.10 22:42
Zrzulka píše:
Holky potřebuji slyšet nějaké názory neb si někdy nevím rady.Náš Mojmirek má 3,5 měsíců.Do teď spal skoro celou noc bez problému (od 20h do 4h)ale poslední týden prostě vztává asi co hodinu.Mám pocit,že pláče z hladu.Je to ten pláč,který má když má hlad.Narodil se velký tak si myslím,že má větší spotřebu.dneska jsem se rozhodla mu zkusit pár lžiček kaše.Udělala jsem ji řidkou a dala pár lžiček.Sbaštil to s chutí a pak jsem dokojila.Myslíte si,že je brzo na kaši?holky díky. :kytka:

Zrzulko, z vého příspěvku vidím, že kojíš… Asi se bude opravdu jednat spíš o spurt a proto má hlad. Takže spíš co nejvíc koj, aby se začlo tvořit víc mlíka :nevim: To od ukončeného měsíce platí pro nekojené děti a měla bych strach, abych si tím nezničila laktaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
11.12.10 23:51

Taky si myslím, že na kaši je brzy. Tak malé dítě ještě nepotřebuje rýži, nebo z čeho jsou ty první kaše dělané. Asi má fakt hlad, tak fakt to pár dní vydržet, v noci hodně kojit, a mléka bude víc a zase začne spát. Pokud by nebylo, mě se to třeba nepodařilo rozpumpovat :-D dostatečně, tak jsem na tu největší krizi přidala hladovému mimi UM. Ale kaši teda ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.12.10 09:47
Amabilis77 píše:
Zrzulka píše:
Holky potřebuji slyšet nějaké názory neb si někdy nevím rady.Náš Mojmirek má 3,5 měsíců.Do teď spal skoro celou noc bez problému (od 20h do 4h)ale poslední týden prostě vztává asi co hodinu.Mám pocit,že pláče z hladu.Je to ten pláč,který má když má hlad.Narodil se velký tak si myslím,že má větší spotřebu.dneska jsem se rozhodla mu zkusit pár lžiček kaše.Udělala jsem ji řidkou a dala pár lžiček.Sbaštil to s chutí a pak jsem dokojila.Myslíte si,že je brzo na kaši?holky díky. :kytka:
Zrzulko, z vého příspěvku vidím, že kojíš… Asi se bude opravdu jednat spíš o spurt a proto má hlad. Takže spíš co nejvíc koj, aby se začlo tvořit víc mlíka :nevim: To od ukončeného měsíce platí pro nekojené děti a měla bych strach, abych si tím nezničila laktaci :nevim:

Nejhorší je na tom to,že je to mé 3 dítko :mrgreen: ale je úplně jiné.Toto jsem u holek nemusela řešit.Já se picnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.12.10 09:48

Já kaši zkusila poprvé v ukončeném 4. měsíci a na noc ji nemůže mít doteď…má opačný účinek - nespí po ní vůbec, bolí ho bříško :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.12.10 09:50

Jojo přibírá dobře.Já si myslím,že ho trápí i zuby a hold i ten sprut či jak to je.Ale vzhledem k tomu,že mám ještě další 2 cácorky potřebuji fungovat a né každou hodinu vztávat :lol: díky za rady.Jsem tu nová tak ještě nevím jak kde co psát a klikat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
12.12.10 10:43
Zrzulka píše:
Jojo přibírá dobře.Já si myslím,že ho trápí i zuby a hold i ten sprut či jak to je.Ale vzhledem k tomu,že mám ještě další 2 cácorky potřebuji fungovat a né každou hodinu vztávat :lol: díky za rady.Jsem tu nová tak ještě nevím jak kde co psát a klikat :nevim:

Já myslím, že to bude přechodné. Hele je to chlap a ty málo vydržej :-D
Jinak já pravidelně s malou pochoduju po kuchyni, abych nevzbudila malého (mimochodem taky máme Mojmírka :wink: ). A když se taky vzbudí, tak pak nevím, kterýho utěšovat dřív :lol: A když se před šestou ráno vykulí z pelechu, tak ho taky nezajímá, že maminka v noci téměř nespala. Takže těchápu, je to na draka a to mám děti zatím jenom dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.12.10 19:56

Holky díky za rady a tipy.Asi to je ten růstový sprut a budem muset vydržet.Asi zítra pro jistotu zajedu pro mlíko a zkusila bych mu dát na večer trochu.Ještě uvidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
12.12.10 20:55

asi jsem to nepochopila, jak pro mleko?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
12.12.10 21:03

Ahojky, kaši bych určitě nedávala. Nedávno jsem řešila to samé a to mám starší holčičku. Zvládli jsme to, to častější buzení trvalo cca týden a teď je zase vše při starém. Spinká od 20h do 3h. Takže bych zkusila vydržet, nebo dát spíš UM, kdyby bylo nejhůř :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová