Kaše ráno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dávám večer, Sunarek a Kendamil různé, střídám. Ráno na to není čas. Malý spí celou noc asi od pěti měsíců, kaše na tom nic nezměnila. V šest kaše, v osm spí, v deset ve spánku 180 um a budí se v osm ráno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sice starší, ale pořád pro někoho třeba zajímavá a přínosná debata. Já třeba dávám kaše už od šestého měsíce. Zkoušela jsem dělat domácí, ale to bylo to jediné co mi to moje jinak nenažrané dítě nechtělo vzít do pusy, tak jsem přešla na kupované, ty občas vzala na milost, když tam bylo víc přesnídávky než kaše. Pak jsem na doporučení vyzkoušela Kozí kaše, což jsem se sice že začátku ofrňovala já, protože kozina…ale vyzkoušela jsem a malá jí hned zbaštila a jí je už rok a pořád je chce 😂 Dělám je někdy ráno někdy večer, kozí mléko je dobře stravitelné, takže z ní bříško nebolí ani před spaním. Jen je na noc dělám řidší. Dcera kozím produktům úplně propadla, nestojí ani moc o kravské mlíko a dá si raději Kozí sušené mléko. Kakao z něj chutná i mě 😂 😍 😍
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
Ja mam chlapečka 6m a dávám teď ty ochucene kaše ráno, pak obed, odpo UM a vecer UM vmichane bud do ryzove či kukuricne kaše a k tomu trochu ovoce. A myslim, ze to je oka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zlutasek_L Moje holky taky měly kaše ráno, někdy i teď ještě. U nás frčí nejvíc ovesná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky dávala kaši ráno, teď je dceři 19m a pořád ji chce, buď ji dělám krupicovou a nebo z rýžových vloček. Jinak mě od mala pije dcera hodně, ale ona byla od 3.tydne na UM ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn miloval kaši hned po ránu ke snídani. Vydrželo mu to do teď
Kupujeme Kozí kaše a maximální spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit