Kašel a co teď?

1692
24.12.10 10:30

Kašel a co ted?

Holky prosím Vás malej 17měsícu dostal do rána kašel dráždivý.Nemám kam ted zajít,a nevím co mu mužu dát.Hlavně on ještě kašel neměl tak já doma ani nic nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
24.12.10 10:45

Nemas neco pro dospele??Treba na Mocusolvanu pro dospele je ze ho muzou i deti po porade s lekarem.Tak bych zavolala na deckou pohotovost.
Jinak cibule med.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
24.12.10 11:02

Mucosolvan je na odkaslavani.Jestli ma suchej,drazdivej kasel,volila bych spis Sinecod,Stoptussin nebo Stodal,ten je takovej univerzalni.Ale jestli doma nic nemas a nemuzes ani nikam zajit,tezko radit.Nemuze ti nekdo nekam sjet?Lepsi ted,dokud je nekde otevreno,odpoledne tezko nekde poridis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
24.12.10 11:15

Našla jsem Stoptussin jen nevím jestli nevadí že už je delší dobu otevřený,prošlí není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
24.12.10 11:24

No, jestli ho to chytlo už v noci (píšeš „do rána“) a je ten kašel až dusivý, tak by to mohla být i lehčí laryngitida :think: …v tom případě se hlavně vyvaruj přetopené místnosti, bude to jen horší!! Doma by mělo být pořádně vyvětráno a chladno, nejlépe pootevřené okno - a dítě je oblékneš teplotě přiměřeně víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
24.12.10 12:58

tak u nás to samé,v noci začal kašlat-suchý,štěkavý a chrapot+rýma a mám doma jen mucosolvan a jitrocelový sirup......tak doufám že se nerozjede laringytida :-( ale teď přes den nekašle tak snad to přes svátky ustojíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
24.12.10 14:04

Mucosolvan bohužel neutiší dráždivý kašel, je na vykašlávání, na noc na ten suchý dráždivý dávám Stoptussin. Řekla mi to tak doktorka na dětské pohotovosti - zeptala se, kolik malý váží (tehdy 12 kg), tak řekla 12 kapek. Takže bych to tak asi napočítala i u toho menšího. Ale určitě to tak neplatí u dospělých - to bych se podle váhy těch kapek nedopočítala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
24.12.10 14:13

před spaním vyvětráme,postýlku obložím nebo topení mokrýma ručníkama a snad trochu pomůže ten jitrocelový sirup a uvidíme co se bude v noci dít,kdyžtak to pohotovost jistí :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí