Kašel - sirup Prospan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
60999
16.2.16 13:18

Ahoj holky, davam sirup prospan, mam 21 mesicniho, muzu mu ve stejnou dobu jako prospan dat i nurofen sirup na horecku, nebo mezi tim musi byt nejaky casovy odstup? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
16.2.16 13:28

@a12 normálně můžeš ve stejnou dobu, není problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
23.4.18 09:44

Holky mám dotaz, malé jsem nalila dávku 2.5ml prospanu… Nechala jsem zbytek lahvičky na pár minutek na kuchyň. Lince. Šla uklidnit mimino a přijdu a malá že trochu vylela tak si nalila znovu. Když jsem se jí ptala 100×tvrdi mi že trošičku.. Ale odměrka je až na 20ml…i když jsem jí říkala že Ježíšek kdyby mi lhala by ji nedonesl to co si moc přeje mi tvrdí že ne že si nalila malinko… Dotaz zní… Co kdyby si nalila plnou odměrka? :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.4.21 07:58
@BohunkaP píše:
Průjem bych Prospanu nepřisuzovala - zvlášť když rostou zuby a navíc je dítě zahleněné.Ale jedna důležitá věc - Prospan se rozhodně nedává na večer, to Ti skutečně doporučila paní doktorka? 8o Léky (i přírodní prostředky), které mají odhleňovat, se mohou dát nejpozději kolem čtvrté odpoledne.

v lekarne mi rekla ze prospan muzu davat i na vecer, tak nevim proc se divite a kdyz sem volal s lekarem na pohotovosti, nerekl ze by se nemelo, pani doctorko… Sirup se užívá ráno, v poledne a večer… z pribaloveho letaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9728
2.4.21 21:54

@bobbobbob
V lékárně toho navykládají. Zvykem je nedávat večer ty léky, které zvyšují produkci sekretu v dýchacích cestách, neboť je velké riziko, že se zadělá na prokašlanou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí