Kašičky, jak vařit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
vincka píše:
lumáťa - díky za recepty, vyzkouším.
Holky, dáváte večer kaše lžičkou, nebo z flašky? Všichni kolem mě dávají flašku, ale můj klučík to hustý z flašky nechce a lžičkou ho to brzy přestane bavit, tak nevím, jak to do něj dostat.
Ahoj, já dávám od začátku lžičkou, flašku jsme neměli. Napřed otvírá pusu jak divá, a pak už ji to taky moc nebaví, začne si hrát s bryndákem a prskat, takže pokud to moc nevyplivuje a stále to polyká, tak jí to tam štuchám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
davala jsem flaskou…ted uz jime secko lzickou teda…ale do roku dostavala vse z flasky co bylo jen trochu tekuty…ty kase sem delala vzdycky ridsi aby to teklo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dcera ma 4apul mesice na noc ji davam krupicku a varim ji to z krabicoveho mleka a chutna ji to
![]()
- Citovat
- Upravit
maminka27 píše:
dcera ma 4apul mesice na noc ji davam krupicku a varim ji to z krabicoveho mleka a chutna ji to![]()
ty jí dáváš kravský mlíko? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja davam pres flasku a mala to zatim chce ale ucim ji i lzickou ![]()
- Citovat
- Upravit
no to se divim, že ti to dr. povolila, kravský mlíko by se do roka dávat nemělo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pájinka25 píše:
no to se divim, že ti to dr. povolila, kravský mlíko by se do roka dávat nemělo
Já dostala před týdnem od doktorky šílenej ceres za to, že občas zředím klukovi omáčku plnotučným kravským mlékem. A to je synovi 16,5 měsíce. Takže taky docela koukám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak uz ji ho davam 3tyden a neosypala se a ani prujmy,bolesti briska nema
- Citovat
- Upravit
tak jsem na tom financne blbe tak sem rada ze ji to nic nedela
- Citovat
- Upravit
Hm, to je zase doktorka od doktorky, v literatuře se píše od desátého měsíce lze používat do pokrmů
ale znám tolik dětí, které dostávali kravské mléko-od krávy-už od novorozeneckého věku, že v tomto množství je to opravdu zanedbatelné a navíc převařené a v kaši
Nejednou jsem viděla sotva sedící dítě lízat kopečkovou zmrzlinu a to je mnohem větší „šit“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
krabicove mlieko je to najhorsie co mozes tak malemu prckovi dat
To fakt nie! Znicis mu zazivaci system ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit