Jak pomoci od kašle?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3758
9.4.14 17:11

@Peťule1013

dneska je středa - naštěstí…horší je to na začátku víkendu - a to synek pravidelně odpadával se 40tkama horečkama v sobotu po odchozeném 1 týdnu školky - prostě DĚS :zed:, nejradši bych z tohoto pohledu „vymazala“ poslední 3 roky, protože ta nemocnost byla fakt hrozná…naštěstí pak už míval odstupy i odchozený 1 měsíc - to byl zázrak…

Takže za mě - pokud se dcerka nezepší, bude mít teploty, určitě bych s ní šla k doktorce v pátek!!! Abys měla čisté svědomí před víkendem, že co bylo ve tvých silách - tak jsi udělala…

Jinak tě naprosto chápu a soucítím s tebou ;)…taky už si připadám kolikrát jak „magorka“ :D - u mě zas v tom smyslu, že i když tuto sezonu je synek na tom nejlépe za poslední 4 roky s nemocností a atb. měl naposled vloni v květnu (čili už to bude rok, co je bez atb. - absolutní ZÁZRAK!!), tak já mám tendenci ho neustále „hlídat“ - být v postřehu, dosud stále spí na takové pohovečce těsně přiléhající u mojí strany postele, abych ho měla pod kontrolou i v noci - jeho „specialitou“ bylo totiž to, že večer mu absolutně vůbec nic nebývalo, šel spát a okolo půlnoci hořel i 40,5 horečkou - takže ráno k dr. a 3 týdny zas kurýrovat…ty 40tky se ho držely klidně 3 dny i déle…takže musel prostě zůstat doma, aby se pořádně zotavil…já věčně na ošetřovačkách…

Prostě si připadám jak šílená, že i teď, když tohle období neustálé nemocnosti překonal, tak ho pořád „kontroluju“, hned zbystřím, když začne víc smrkat, nebo odkašlat…kdo to nezažil, fakt nepochopí.

Nejhorší je to fakt, jak začnou chodit do školky - do té doby je to paráda a člověk je doma na rodičovské - takže neřeší ošetřovačky atd…

UVIDÍŠ - každopádně zajeď v ten pátek… :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
9.4.14 18:32

@Peťule1013 naši kluci to maji taky. Syn mel pres týden horečky 39-40, 3× jsem byla u dr (jednou s jedním, pak s druhým synem atd a vždy mi koukla na oba kluky), průdušky čisté, CRP vnizke, prý jen viroza. Pak se kašel podstatné změnil a zhoršil a už tam byl zánět průdušek a oba maji atb. Nikdy nebyvali moc nemocní a ted jsou od listopadu s maximální týdenní přestávkou porad nemocni :zed: Ten nález na pruduskach se muže rychle změnit. Mala ti z vracela, protože byla možná moc zahlenena :nevim: Pokud neustoupí teploty, tak bych v patek SLA raději k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
10.4.14 14:02

@jakuve @Gerberka tak my byly včera znova. Doktorce se ty horečky nezdály. Znova poslechla (průdušky čistý), udělala crp (taky v pořádku) a koukla do krku. Ten byl rudý, ale prý je to od rýmy. Takže pokračujem prospanem, dávám priessnitz na krk a zítra zas na kontrolu. Dnes v noci ty horečky nebyly tak vysoké (jen kolem 38 st.), takže ani nesrážím.
Dcerka byla vlastně od šestinedělí (kdy měla rýmu) stále zdravá a to tu furt někdo z nás posmrkává nebo pokašlává, ale je pravda, že už ji jen málo kojím, tak už si ty protilátky ode mě asi nevycucne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
10.4.14 14:32

@Peťule1013 - dobře, že jste šli už dneska k dr…okolo těch 38 C teplota není zas až tak moc…Držím palce a zítra k ní skočte když tak znovu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí