Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky,nevěděla jsem kde založit toto téma,tak jsem to dala sem.
Nevíte náhodou některá z vás,jestli je možné na netu někde zjistit,jakou má určitý pozemek plochu?
Pokud možno,aby to bylo napsáno přímo na mapě,jelikož nevím přesné číslo pozemku,jen polohu.
předem děkuji.
zadej si do vyhledávače katastrální mapy,určitě něco najdeš
Koukni tady, http://nahlizenidokn.cuzk.cz/ , ale nejsem si jista, zda nepotřebuješ číslo pozemku
ELDO-to jsem udělala,ale nenašla jsem nikde rozměry pozemků.
na stránkách nahlížení do KN - jak je uvedeno výše, klikneš ve sloupečku vlevo na - Informace k KN, parcela, pak vyplníš formulářík který ti vyskočí (obec, katastrální územá a číslo parcely) a až to internet schroupe tak ti vyjedou informace o parcele a jako druhý řádek je výměra.
ááá teďka koukám, že neznáš číslo parcely - pak jedině zjistit jestli na stránkách obce nemáte územní plán, tam by se dalo číslo najít.
nebo teďka koukám, že Milevsko má digitalizovanou podobu přímo na výše uvedenách stránkách - v levém sloupečku klikneš na - Mapa, katastrální území, vyplníš jaká obec a katastr a pak v mapě musíš ten pozemek najít. až budeš vědět číslo, tak pak lehce zjistíš i výměru.
Jdi na ty stranky co psaly holky,
v leve casti klikni na mapy je celkme jedno, kteoru ¨ta jedna je cela Cr tkaze by jsi postupnym zvetsovanim dosla az na danou parcelu ta druha Ti po radani mesta (obce) najde primo tu obec.
Tam si ji pak najdes a dole na mape klikni na „i“ a pak klikni na danou parcelu a v dalsim okne se Ti otevre informace o dane parcele mimo jine i velikost.
Pokud potřebuješ vědět rozměry pozemku a ne plochu, jdi na www.cuzk.cz nahlížení do katastru, pak zadej pod mapou název katastrálního území a postupným zvětšováním si najdeš potřebnou parcelu. Potom si pomocí tlačítka měřit vzdálenost můžeš změřit potřebné rozměry parcely. Jde o rozměry orientační, přesné rozměry jsou na katastru a musíš tam zajít osobně.
Nä internetové adrese jak poslala odkaz anonymní-nahlizeni do katastru nemovitostí-v levém sloupci klikni na katastrální úzení-napiš obec-postupně klikni tak často,až se mapa zvětší na úroveň rozeznatelnosti parcel-klikni pod mapou na i v kolečku-potom klikni na parcelu o které potřebuješ získat informace-zobrazí se výpis listu vlastníků se všemi údaji-rozloha pozemku,vlastníci,věcná břemena,omezení vlastnického práva,pod jakou specifikací je pozemek veden.
Ahoj, umíte v nich někdo číst? Našla jsem si stavbu na katastr. mapě a nevím co teď s tím…Pří vyhledávání stavby mi to hlásí že stavba s tím to č. evidenčním neexistuje ![]()
@m.veru píše:
Ahoj, umim, co potrebujes?
vím číslo parcely, evidenční číslo a nevím katastrální území, když zadám město co je poblíž tak to nenajde nic ![]()
Evidencni cislo, to hledas garaz nebo chatu? jestli chces tak napis detaily do SZ a zkusim se na to mrknout
@m.veru píše:
A vis cislo mapy? kdyz pises, ze jsi to nasla na mape…
Díky, už se zadařilo, zkoušela jsem města kolem
Ještě jednou díky za snahu ![]()
@Mia82 píše:
Díky, už se zadařilo, zkoušela jsem města kolemJeště jednou díky za snahu
tak super
neni vubec za co ![]()