jak na žehlení vlasů?

2245
8.10.09 19:26

jak na žehlení vlasů?

Holky,

potřebuju poradit

koupila jsem si žehličku na vlasy a nevím jak jí mám správně používat a jaké přípravky si pořídit abych si nezničila vlasy.

koupila jsem si kvalitní žehličku která sama při použití vypouští malé množství kondicionéru s vitamínem E,ale nevím co si mám kn í ještě pořídit za prostředky.

díky za každou radu Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
398
8.10.09 19:40

No já ji mám taky,určitě ne tak dobrou jako ty,mám dost vlnité vlasy,takže jsem si koupila ještě prostředek na narovnávání vlasů,jinak ji používám podle návodu a nic dalšího jsem nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
8.10.09 19:47

Ahoj, tak já bych asi toho moc nedávala, aby jsi ty vlasy neměla ztěžklé. Normálně je umýt, dat kondicioner na narovnání vlasu. Mužeš je taky polít kyselým nálevem (O,5 dc toho citronku do čaje na litr vlažné vody). Ten vlasy uzavře a méne se ničí a dodá lesk. Pak bych nastříkala jeste nějakou ochranu (klasika ve spreji před fenováním v drogerii) a vic nic. Vyfoukat fenem a pak (nanest tužidlo jestli použivaš) vyžehlit. Žehlit je jako když vlas češeš hřebenem dokud nebude pramen rovný a vyhlazený.
Já jsem žehličku měla, ae vyměnila jsem ji za Rowentu na narovnávání vlasu a mam to během chvile hotové a nemusim je ,,zahřívat'' na dvakrát. Ale uvidíš, jak ti bude vyhovovat. Někdo na ní nedá dopustit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
8.10.09 19:50

Jo a ten kyselý nálev dat po umyti kondicioneru a neoplachovat, vysušit ručníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
8.10.09 21:35

Kykoušku - ten narovnávač vlasů Rowenta je jenom na vlnité nebo kudrnaté vlasy? Já mám totiž vlasy rovné, ale takové tvrdé a nepoddajné a chtěla bych něco, čím bych je zkrotila-uhladila. Co je pro mě lepší, žehlička nebo narovnávač?

Lucie - já mám toto, používám to teda s fénem a kulatým kartáčem, ale je to přímo na žehličku
 http://www.mujmultimarket.cz/…aight-150ml/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
8.10.09 21:50
Anette píše:
Kykoušku - ten narovnávač vlasů Rowenta je jenom na vlnité nebo kudrnaté vlasy? Já mám totiž vlasy rovné, ale takové tvrdé a nepoddajné a chtěla bych něco, čím bych je zkrotila-uhladila. Co je pro mě lepší, žehlička nebo narovnávač?

Rowenta ti vlas uhladi, narovná. Taky nemám moc vlnité vlasy. Mám je hrubé a rozlitané. Takže si je předsušim a pak je uhladim. Časově je to rychlejší a takovej figl vam řeknu poté, co je máte vyžehlené, narovnané. Na závěr si pustim studený vzduch do fenu a profouknu a prstama vlasy rovnám. Ten studený vzduch vlasy doladí, zafixuje a krásně zjemní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
8.10.09 21:54

Kykoušku - tak to máme vlasy asi dost podobné :wink: Teď jsem se nechala víc ostříhat, mám vlasy asi do půlky krku, nejsou na rowentu moc krátký? Aby se mi to dobře dělalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
8.10.09 21:55

http://feny.elektromedia.cz/…-press-elite?…

neboj, já se taky nechala ostřihat, mám je kousek nad krk a dobrý. Jen mirne nahnu hlavou na stranu tam, kde jsou kratší. vyzkoušela jsem mnoho fenu na narovnání, ale s timhle jsem spokojena. Taky jsem si rovnala vlasy difuzerem od fenu a taky docela dobrý. Jen to trvalo déle a ta hlavice se mi brzy teplem zkroutila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
8.10.09 22:52

tak díky za info, už vím o co napíšu Ježíškovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
9.10.09 09:35

používám neoplachující se kondicionéry většinou Gliss kur a pak normálně vlasy vyžehlím. Nic víc. Žehlička je úžasná věc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
9.10.09 12:39
Anette píše:
tak díky za info, už vím o co napíšu Ježíškovi :D
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
10.10.09 19:31

holky díky za rady první žehlení mám za sebou a je to celkem dobré jak od kadeřnice to sice nemám,ale hned si připadám hezčí :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
10.10.09 20:00

Tak parada, at pěkně slouží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie