Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ja o tom nevedela, ze existuje neco, co se da vyuzit uz takhle brzy. Vloni jsem potratila a zjistilo se to po nekolika tydnech jen podle UZ, takze letos, kdyz jsem znovu otehotnela, jsem byla pred tim UZ kolem 12.tt hooodne nervozni. Kdybych o tomhle tenkrat vedela, asi bych byla ochotna do toho investovat vic nez dost. Ted uz citim pohyby, tak je to lepsi, ale jestli by se to tu dalo sehnat a bylo by to spolehlive (myslim v tom smyslu, ze by mi to spis nepridavalo pochybnosti), tak bych do toho taky sla.
Tenhle doppler je sice dobrý, ale je celkem silný a neměl by se používat moc často (třeba každý den). Tuším že vysílá silné UTZ vlny a s těma by se to nemělo přehánět. Něco jiného jsou takové ty odposlechy „domácí“ ty jsou jako silnější stetoskop, ty jsou neškodné, ale zase se srdíčko v 10.tt neuslyší…
Chystáš se s tím podnikat?
Já byla tak nervní, že kdybych to měla, tak bych Kostěje určitě usmažila. takže štěstí, že jsem to neměla.
Jináč jestli chceš zjistit, jestli se to prodává, proč si to nehodíš do google, stránky pouze česky, jako klíčová slova můžeš dát třeba fetální doppler cena ..uvidíš.
Bych si to nekoupila, obzvlášť když bych se dočetla, že se to nemá používat často ![]()
Smi se to pouzivat kazdy den, nebezpecne to rozhodne neni o nic vic nez doppler nebo UTZ u doktora. Je to schvaleny pristroj, ktery muzou tehotne doma bezne pouzivat. Tamara.
Pudloslavo, ano, premyslela jsem o tom. Uz jsem si samozrejme zjistovala nejake veci na internetu, ale prave, ze jsem toho moc nenasla. Proto me zajimal primo nazor vas tady konkretne, zda-li by o to vubec byl zajem a pokud ano, kolik by byl kdo ochotny zaplatit. Tim, ze ziju v cizine, nemam vubec paru, kolik jsou lidi ochotni za takovy pristroj dat.
Zeptam se rovnou (tyka se tech, co by do toho sly). 2500 Kc. Je to rozumna cena nebo je to moc? Tamara.
2500
![]()
tadyje odkaz na neco levnejšího a určite sedají sehnat i jiné
http://www.zdravi-cz.eu/…s-p-508.html?…
tak si myslím že pokud máš plán jej prodávat za 2500,no tak to teda nevím, ale třeba se ti nekdo najde…já bych také poslouchala každej den nedalo by me to..a co každej i nekolikrát denne
Petro, tak tohle znam, to je totalni blbost. Neslysis tim temer nic a 99% holek, ktere znam a maji to, byly velice zklamane. Toto se neda s tim klasickym dopplerkem, o kterem pisi ja, vubec srovnavat.
A ta cena, proto se ptam, abych zjistila, jestli je to hodne nebo ne. Ja bych to totiz ani za min prodavat nemohla, jinak by se to nevyplatilo a ja byla v minusu.:-))
Tamara.
anonymní já to nikdy nemela..tak nevím..záleží za kolik máš nákupku…a tys mela možnost ty přístroje na sobe odskoušet nebo ti to jen nekdo říkal
hele třeba hodne holek říká že ovulační mikroskop nefunguje a přesto si ho kupuje spousta žen..proč bys nemohla ty prodávat neco za tolik..určite se najde spousta holek ..co v tehu hysterčí…a co si budem povídat každá hysterčí..tak to skus a uvidíš
Petro, diky za nazor.;-) Ano, ja ten doppler, o kterem pisu, mam. A opravdu je skvely. Ten, co si hazela odkaz ty, jsem jen zkousela u kamaradky, ktera me varovala at si to v zadnem pripade nekupuju, ze vyhodim penize. A fakt s ni musim souhlasit. Je to sice o neco levnejsi, ale o nicem, srdicko slysi podle me malo kdo (jestli vubec nekdo).
Ja vim, ze je to na me. Mam z toho proste strach. Na jednu stranu si myslim, ze je to skvela vec a maminky i v Cechach by ji zajiste ocenily. Na druhou stranu se bojim, jestli se to vyplati a vubec tech okolnosti a rizik spojenych s prodejem. Necham si to projit hlavou a uvidim.
Vam vsem dekuji. A zaroven prosim adminy o pripadne smazani cele teto diskuze, doufam, ze tim neporusuji nejaka zdejsi pravidla (reklama nebo tak neco…?). Snad ne. Tamara.
to asi neporusujes, spis az to tu zacnes nabizet ve velkem ![]()
ja bych si to asi za tu cenu neporidila, kdybych to jo chtela, tak bych to shanela na nejakem bazaru, ale opakovane expozice bych se fakt asi bala, neco jineho je, kdyz dr. dela sono jednou za mesic …
ale myslim, ze by se to za tu cenu prodavat mohlo, protoze se prodavaji daleko vetsi kraviny daleko draz.
Zdravim. Chtela bych se zeptat, da se v Cechach koupit domaci fetal doppler? Takovy ten pristrojek, kterym jezdite po brise a kontrolujete tlukot srdicka miminka. Kvalitni - podobny tomu, co pouzivaji u doktoru. Da se poslouchat jiz od 9-10 tt. My zijeme v cizine a tady se to da bezne koupit a hodne tehulek to ma.
Ma otazka zni - prodava se to i v Cechach? Pokud ano - kolik stoji? Pokud ne - kolik byste byly ochotne za takovy pristroj utratit?
Dekuji za reakce. Tamara.