Kategorizace práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@zrcadlo nojo 40000 platil Amazon. Než jsem nastoupila do Amazonu dělala jsem po škole v KFC pak jsem pri kfc měla 2 roduco8 po sobě a po rodičovské odešla do Amazonu za lepším platem, kde jsem si zničila zdraví a teď s různými úvěry na auto, kreditní karty, Tesco karta, mobil, internet, TV o2, školné skolkovne. Ty všechny platby o netflix půjde do háje i nájemné 17000 a mě čeká exekuce a děti klokánek o třetím můžu snít dále. No takže pokud do začátku roku nic neseženu vlitne exekuce a vše krásně pojede a už se stehuju pod most. Hezké vánoce letost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za 2 roky manžela oddluží. Musíme přežít 2 roky pak on se svím vzděláním může homeoffice a vysoké pozice on má kerznela vzdělání podnikatelské a různé kurzy vysokého podnikání. Takže za 2 roky může opět na vyšší pozici. Do té doby musíme přežít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MimiNove píše:
@zrcadlo nojo 40000 platil Amazon. Než jsem nastoupila do Amazonu dělala jsem po škole v KFC pak jsem pri kfc měla 2 roduco8 po sobě a po rodičovské odešla do Amazonu za lepším platem, kde jsem si zničila zdraví a teď s různými úvěry na auto, kreditní karty, Tesco karta, mobil, internet, TV o2, školné skolkovne. Ty všechny platby o netflix půjde do háje i nájemné 17000 a mě čeká exekuce a děti klokánek o třetím můžu snít dále. No takže pokud do začátku roku nic neseženu vlitne exekuce a vše krásně pojede a už se stehuju pod most. Hezké vánoce letost.
Chudacku, člověk by ti poslal posledni korunu. S tim manzelem jsi mi připomněla, ze tu brecis furt dokola. A mohla bys aspoň vedet, jak se nemoc tveho manzela jmenuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MimiNove píše:
Ze 40 000 jsi mohla hodně našetřit na horší časy? Z čeho byste žili při 3 dítěti? Manžel musí do práce, může najít práci z domu.
- Citovat
- Upravit
@MimiNove píše:
Ale to je tvoje zodpovědnost, založila jsi rodinu s padesátiletým invalidním důchodcem v insolvenci a bydlíte na Praze 4 v nájmu, tak ti asi muselo být jasné, že to potáhneš ty. V tomto nechápu ani ty dvě děti, natož nějakou O2TV a Netflix, to je nadstandard, na který jste nikdy neměli.
Máte šanci se podívat, jestli by např. na nějaké zapadlé ZŠ někde v pohraničí nevzali třeba manžela jako školníka s bytem. Stejně tak ty, místo obvolávání pozic, kde nabízejí výdělky „až 80tis.“ a reálně dostaneš 25 a z toho dáš 90% za bydlení, tak se podívej, jestli někde v zapadlých regionech nehledají někoho, komu nabízejí i bydlení, nebo se tam minimálně dá sehnat bydlení za půlku, a budou tam minimální náklady, pokud budeš mít v místě školku/školu a třeba fabriku za rohem. Pro nevzdělané lidi, notabene se zdravotními problémy, je prostě Praha drahá sranda a nestojí za to.
A fakt nedoufej, že jako vyučená servírka vyhozená z Amazonu dostaneš práci personalistky nebo obchodního zástupce v dobré firmě, to je úplně mimo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdu vesele prohledávat nabídky práce na internetu. Mám pár pohovorů zatím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MimiNove píše:
Za 2 roky manžela oddluží. Musíme přežít 2 roky pak on se svím vzděláním může homeoffice a vysoké pozice on má kerznela vzdělání podnikatelské a různé kurzy vysokého podnikání. Takže za 2 roky může opět na vyšší pozici. Do té doby musíme přežít
Omyl, někoho, kdo se během insolvence schovával doma s invalidním důchodem a okrádal tak věřitele, opravdu na vysoké pozice nikdo nevezme, přestaň si lhát do kapsy. On mohl během insolvence pracovat celou dobu, jen by mu holt velkou část výdělku vzali, ale udržel by si praxi a byl by pro zaměstnavatele alespoň trochu zajímavý. Chlap 55 let, který posledních 5 let dřepěl doma, už se dneska chytne stěží, a na vysoké pozici už vůbec ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co tak ten invalidní důchodce celé dny doma dělá? Kromě koukání na Netflix a O2 TV?
Přestaň se opájet tím, jak ho po x letech sezení doma vezmou prakticky v šedesáti na jakoukoliv pozici, natož vysokou. Ten bude rád, když ho nechají hlídat parkoviště.
- Citovat
- Upravit
@MimiNove píše:
@MimiNove píše:
Když skončil v insolvenci a musíš všechny živit Ty, tak snad vidíš, že kurs vysokého podnikání mu je k ničemu.
Dědka bych hnala kamkoliv do práce, může třeba někde sedět na vrátnici.
Přece ho nebudeš živit.
A pro vás by bylo nejlepší přestěhování, někam, kde jsou levnější nájmy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MimiNove píše:
Co je jako to „vysoké podnikání“?
Asi jsem jako zaměstnanec nějak zaostalá… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MimiNove píše:
Kdyz může pracovat za 2 roky, tak teď může pracovat taky. Na to nemusí čekat. Pokud jsi měla příjmy takové, jaké jsi měla, tak netuším, proč nemáte nějakou rezervu. A jelikož nemáte rezervu, tak nechápu, jak jsi mohla uvažovat o 3.diteti s chlapem, kterému je 55 (tudiz dost starý, který se nejspíš nepostará o dítě az do dospělosti), je invalidní (netuším, jaké má zdravotní potíže, tak netuším, jak by ti mohl pomáhat) a ještě ke všemu nechodí do práce a je v insolvenci. Vím, že v Praze je jiná situace, ale na menším měste je velká výjimka, vzít vyučenou servírku na pozice, na které se hlásís. Přeji hodně štěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak manžel nepracuje z důvodu nízkých splátek insolvence? A ty další dluhy budete zatím platit z čeho?
- Citovat
- Upravit
@MimiNove píše:
Pochybuji, že bys se svým písemným projevem, získala pozici v administrativě.
- Citovat
- Upravit
Mohu tě ubezpečit, že běžný prodejce (a to i ten úspěšnější) na to nedosáhne. Ty jsi strašně naivní. Měla bys hnát do nějaké práce to netáhlo v insolvenci. Zrovna v jeho profesi může pracovat i na HO.
A většinou ti prodejci pracují na IČO, tak ať se ti nestane, že budeš ještě dlužit za povinné platby.
Příspěvek upraven 27.11.21 v 12:40