Kategorizace práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2351
28.11.21 19:23
@MimiNove píše:
Já vím jsem vyučená servírka. Manžel je inženýr byl podnikatel a dostal chronovou chorobu a skončil v insolvenci on má VŠ Strojírenství a vojenskou. A za jeho 55 let života dělal instruktora v autoškole, podnikatel měl firmy, instruktor lyže a určitě měl spousty brigád. Jedině dělat komparz ve filmu jako brigáda na dohodu což občas jsem na mateřské chodila.
Tak teď budu pobírat podporu v nezaměstnanosti od úřadu, ale to je minimum a musí z úřadu co nejdříve zdrhnout, protože do 50 let ti vyplácí 5 měsíců a půl roku nikdo na úřadu nechce být. Ale co mi zatím zbývá. Byt na úřadu a hledat. Čeká mě pohovor Vodafone prodejce do 60000 výplata a t Mobile 40-80000, pak mě čekají dispečink Taxi, personalistka a obchodní pozice. Kupodivu se ozvali a čeká mě pohovor. Tak snad se chytnu jako prodejce obchodník tam jsou ty vysoké platy. Tam musím se dostat. Na obchodní pozice jinak mě už nic nenapadá. Na security zapomenout ztoho se neuzivime.

Jedna moje známá má Crohnovu chorobu a pracuje fyzicky na tři směny v automobilovém průmyslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
19.12.21 17:56

@ontarova.stara ahoj všechny už mám novou práci od 14.12. Jsem se stala manažerkou jedné pobocky burger king. Školním se na tu pozici.

Mám zkušenosti z dob kdy jsem dělala v KFC a to vše se Starbucks a pizza hut patří pod jednu firmu AemRest.

McDonald's nepatří k tomuto řetězci. Ten bude něco jiného za majitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
19.12.21 18:01
@Jolka86 píše:
Pochybuji, že bys se svým písemným projevem, získala pozici v administrativě.

No v administraci ne, ale stala jsem se manažerkou Burger King. Zatím zkušební doba, takže se může vše ještě změnit. Ale zatím je vše super. Fajn kolektiv, sendviče zdarma na směně a sleva 25% ( kartička) když nejsi na směně ve všech řetězcích AemRest ( pizza hut, kfc, Starbucks, Burger king.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65010
19.12.21 18:03
@MimiNove píše:
No v administraci ne, ale stala jsem se manažerkou Burger King. Zatím zkušební doba, takže se může vše ještě změnit. Ale zatím je vše super. Fajn kolektiv, sendviče zdarma na směně a sleva 25% ( kartička) když nejsi na směně ve všech řetězcích AemRest ( pizza hut, kfc, Starbucks, Burger king.)

to je zajímavé, manažeři v mekáči normálně i makají, ty sedíš jen v kanclu? Že ti najednou nevadí práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
20.12.21 07:52

@vokishka nesedím jen v kanclu a není to kategorizace 3 naštěstí takže to může dle své lékařky dělat. Netaham nic těžkého když přijde dodávka dělají to chlapy. Já jen balím sendviče, snažím, pokladna a papírování a manažerské práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat