Kategorizace práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
335
27.11.21 13:26

Hele na dispečink dopravy stačí vyucni list a nepotřebuji leckdy zkušenosti z dopravy a v jedné nabídce je plat 30000-50000 tak jsem to tam poslala. V úterý mám školení na dispečinku jednom zrovna ale do 37000 tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
27.11.21 13:33
@MimiNove píše:
Hele na dispečink dopravy stačí vyucni list a nepotřebuji leckdy zkušenosti z dopravy a v jedné nabídce je plat 30000-50000 tak jsem to tam poslala. V úterý mám školení na dispečinku jednom zrovna ale do 37000 tak uvidíme

Ale víš, že plat se udává v hrubém a do znamená jako maximum po zkušebce a obvykle s bonusy?
Mimi, ty jsi asi hodná a pracovitá holka, ale strašně naivní, většina těch profesí (prodejce u operátora), kam se hlásíš, je na IČO a ty výdělky tam zdaleka nejsou v průměru takové, navíc si musíš sama platit ZP a SP.

• Citovat
  • Upravit
101577
27.11.21 13:40
@MimiNove píše:
Za 2 roky manžela oddluží. Musíme přežít 2 roky pak on se svím vzděláním může homeoffice a vysoké pozice on má kerznela vzdělání podnikatelské a různé kurzy vysokého podnikání. Takže za 2 roky může opět na vyšší pozici. Do té doby musíme přežít

A proc tedy nemaka ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
27.11.21 13:46
@j.a.n.i1 píše:
A proc tedy nemaka ted?

Protože má chronovou chorobu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
27.11.21 13:50
@PetraJ píše:

A za 2 roky jí nebude mít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
27.11.21 13:51
@PetraJ píše:

To je Crohn v kombinaci s ručičkama dozadu?

• Citovat
  • Upravit
8523
27.11.21 13:52
@ontarova.stara píše:
To je Crohn v kombinaci s ručičkama dozadu?

Asi jo. Crohn s chronickým netáhlem dohromady. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40400
27.11.21 13:53
@vulpes píše:
Co je jako to „vysoké podnikání“? 8o Asi jsem jako zaměstnanec nějak zaostalá… :nevim:

Vysoké podnikání je o tom, jak to udělat, když firmu přivedeš k bankrotu a zůstanou za tebou dluhy, aby tě nezabásli, ale naopak oddlužili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
27.11.21 13:57
@PetraJ píše:
Asi jo. Crohn s chronickým netáhlem dohromady. :lol:

Ach jo, mně je jí ale opravdu líto, i když vím, že se do té situace dostala sama, protože je naivní a nepříliš finančně gramotná, kulantně řečeno (viz. všechny ty kreditky, leasing, placené kanály). Teď si jen říkám, ať je opatrná a s vidinou super příjmů nejde třeba do toho prodeje na IČO, protože tu za pár měsíců bude řešit nezaplacené odvody, penále i odměnu exekutora.
Ten týpek na ní parazituje a ona je asi stále okouzlená, že je to Ing. Jako to je sen, nemaká, maká mladá manželka a on si válí kule u Netflixu.

• Citovat
  • Upravit
10028
27.11.21 14:03
@MimiNove píše:
@zrcadlo nojo 40000 platil Amazon. Než jsem nastoupila do Amazonu dělala jsem po škole v KFC pak jsem pri kfc měla 2 roduco8 po sobě a po rodičovské odešla do Amazonu za lepším platem, kde jsem si zničila zdraví a teď s různými úvěry na auto, kreditní karty, Tesco karta, mobil, internet, TV o2, školné skolkovne. Ty všechny platby o netflix půjde do háje i nájemné 17000 a mě čeká exekuce a děti klokánek o třetím můžu snít dále. No takže pokud do začátku roku nic neseženu vlitne exekuce a vše krásně pojede a už se stehuju pod most. Hezké vánoce letost.
@MimiNove píše:
@zrcadlo nojo 40000 platil Amazon. Než jsem nastoupila do Amazonu dělala jsem po škole v KFC pak jsem pri kfc měla 2 roduco8 po sobě a po rodičovské odešla do Amazonu za lepším platem, kde jsem si zničila zdraví a teď s různými úvěry na auto, kreditní karty, Tesco karta, mobil, internet, TV o2, školné skolkovne. Ty všechny platby o netflix půjde do háje i nájemné 17000 a mě čeká exekuce a děti klokánek o třetím můžu snít dále. No takže pokud do začátku roku nic neseženu vlitne exekuce a vše krásně pojede a už se stehuju pod most. Hezké vánoce letost.

A proč chceš ve vaší situaci třetí dítě, když neuživíte ani dvě. Navíc tvůj muž na mimino už taky nemá nijak extra vhodný věk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7854
27.11.21 14:28
@free333 píše:
Vysoké podnikání je o tom, jak to udělat, když firmu přivedeš k bankrotu a zůstanou za tebou dluhy, aby tě nezabásli, ale naopak oddlužili…

díky :srdce: neumřu aspoň nevzdělaná v tomhle ;)  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10942
27.11.21 15:43

@MimiNove jde vidět, že jsi dost zoufalá, ale nic z toho co jsi tu napsala neomlouvá chlapa, aby nemakal. Tvé sebevědomí je absurdně vysoké a ten dopad bude tvrdý…
Ano, začnete konečně žít, nač máte. Jste oba finanční negramoti, ale totální.
Proč bys měla mít třetí dítě v této situaci?
Ano, chlap se bude muset zapojit, aby děti neskončily špatně. Potažmo vy všichni. Čemu na tom přesně nerozumíš?
Ještě by tě mohla zachránit jazyková vybavenost, minimálně AJ. Co se týká tvého dalšího projevu… Jak by jsi zhodnotila samu sebe? Protože ty opravdu potřebuješ praci v kanceláři, kde prokážeš jistou kvalifikaci a kompetenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
27.11.21 15:57
@MimiNove píše:

U jiné diskuze jsi psala, že máš problém s pamětí. Znáš dobře město nebo místa kam bys auta posílala? Pochybuji, že ti dají 37 hrubého bez zkušeností.
Jako když manžel nezačne vydělávat, tak abyste všechno zaplatili budeš si muset vydělávat na zádech.

• Citovat
  • Upravit
74
28.11.21 01:21

Tyjoo to Amazon fakt platí 40000 čistého? Tj cca 51000 hrubého, tedy asi 300/hod? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
28.11.21 12:22
@MimiNove píše:
Člověče ty se mi snad zdáš.
Ty píšeš, že jsi šla za lepším platem, přesto máte "různé úvěry na auto a kreditní karty? A manžel byl podnikatel, přesto že umí tolik profesí, tak to vše skončilo Crohnovou (asi??) chorobou? Vždyť to není sám, lidé s tou nemocí dokáží normálně pracovně fungovat, a nebo když pojede na sebe, tak si upraví program i stravu…
Hele, promiň, ale to jste opravdu takhle negramotní?
Ten klokánek tady zmiňuješ dokola proč? Chceš soucit, nebo něco získat?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat