Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No k letáku je složitější se dostat, musíš si vybrat přímo konkrétní obchod a potom teprve Ti to ukáže leták, klikni na angebote pro konkrétní týden a ono Tě to už navede. Přidávám odkaz na tento týden do Žitavy.
http://www.kaufland.de/…st/index.jsp
To je co? Ceny nesrovnatelné, kvalita nesrovnatelná…bych tady z těch našich obchodníků blila…
@terinka4444
Jj mohu jen souhlasit, tento týden jsme pořídili pytel mrkve, deset kilo brambor a pórek za naprosto nesrovnatelné ceny u nás a už od pohledu prémiová kvalita. ![]()
Holky, ono je to znát i na tom, že (nevím jak teď) Kaufland v Čechách se snaží (snažil) být něco jako diskont a v Německu to rozhodně mezi diskonty nepatří.
Holky jak bych našla seznam kauflandů? Jela bych tam z Plzně.
@E-Stella píše:
Holky jak bych našla seznam kauflandů? Jela bych tam z Plzně.
Zkus pohledat tady: http://www.kaufland.de/…he/index.jsp
Ale vím, že pokud pojedeš po dálnici na Německo, tak někde hned za hranicemi je jeden Kaufland, jen nevím přesně název, ale je to od W* (vím, těch bude hodně)
Jeee, díky za odkaz, už tady koukám
je to fakt super. Něco tam je tedy o dost dražší než u nás, ale pro něco se to fakt vyplatí.. koukala jsem tam na rozpustné kávy
… málem mě to zklátilo k zemi.. skoro 300kč za obyčejné Nescafé myslím… tak to jsem vážně nebrala
jinak se těším, až tam pojedu znovu
![]()
@zuzallina píše:
Ahoj, tak jsem o víkendu navštívila poprvé Kaufland v Německu a superjen mě mrzí, že nikde na netu nemohu najít akční leták, nevím, jestli jsem buď slepá, ale prostě ani přes odkazy, které tu někdo nechával, to prostě nenajdu. Poraďte
..
musíte si najít i město, kde budete nakupovat, teprve potom se Vám ten leták zobrazí, teda tak to dělám já, jinak nevímnjak se na něj dostat…my tam několikrát do roka zajedem, ještě objedu DM a Rossmana a mám pro děti nakoupeno
Většinou jezdíme do Pirny
@maja82 píše:
musíte si najít i město, kde budete nakupovat, teprve potom se Vám ten leták zobrazí, teda tak to dělám já, jinak nevímnjak se na něj dostat…my tam několikrát do roka zajedem, ještě objedu DM a Rossmana a mám pro děti nakoupenoVětšinou jezdíme do Pirny
DM a Rossmann se tam také vyplatí? už jsem o tom také přemýšlela, že se zastavím i tam. Jinak jsem byla v Marienbergu. To je pro mě nejblíž ![]()
@zuzallina píše:
DM a Rossmann se tam také vyplatí? už jsem o tom také přemýšlela, že se zastavím i tam. Jinak jsem byla v Marienbergu. To je pro mě nejblíž
my jezdíme z prahy…no záleží co chcete kupovat, ja nakupuju pro syna, těď už vlastně pojedem kupovat pro oba, protže budeme začínat s příkrmama, rossmann i Dm mají větší výběr než tu u nás, ceny jsou u něčeho totožné (hlavně teda u těch jejich privátních značek), ale jinak příkrmy, mléka a kaše pro děti tam vyjdou hodně levně
Nevíte na kolik tak vyjdou Pampersky vel.5 a Ariel nebo Persil? Je mi jasný, že by to chtělo nějakou akci, ale ať hledám, jak hledám, leták nemůžu najít
Jedeme do Žitavy.
@Tereza1986 zkus stránku nemecke pomlčka letaky. eu
Jinak mi to nejde vlozit
@Tereza1986
Tady je leták http://www.kaufland.de/…ng/index.jsp, je tam Ariel a ostatní netuším.
Ariel maj v akci skoro pořád, velká nádoba stála naposled 8,88 e. Byli jsme v Žitavě před 14 dny.