Kaufland Německo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8836
19.9.13 08:53

No k letáku je složitější se dostat, musíš si vybrat přímo konkrétní obchod a potom teprve Ti to ukáže leták, klikni na angebote pro konkrétní týden a ono Tě to už navede. Přidávám odkaz na tento týden do Žitavy.
 http://www.kaufland.de/…st/index.jsp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.9.13 08:57

To je co? Ceny nesrovnatelné, kvalita nesrovnatelná…bych tady z těch našich obchodníků blila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
19.9.13 09:01

@terinka4444
Jj mohu jen souhlasit, tento týden jsme pořídili pytel mrkve, deset kilo brambor a pórek za naprosto nesrovnatelné ceny u nás a už od pohledu prémiová kvalita. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24171
19.9.13 09:31

Holky, ono je to znát i na tom, že (nevím jak teď) Kaufland v Čechách se snaží (snažil) být něco jako diskont a v Německu to rozhodně mezi diskonty nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
19.9.13 09:48

Holky jak bych našla seznam kauflandů? Jela bych tam z Plzně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24171
19.9.13 10:34
@E-Stella píše:
Holky jak bych našla seznam kauflandů? Jela bych tam z Plzně.

Zkus pohledat tady: http://www.kaufland.de/…he/index.jsp

Ale vím, že pokud pojedeš po dálnici na Německo, tak někde hned za hranicemi je jeden Kaufland, jen nevím přesně název, ale je to od W* (vím, těch bude hodně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.9.13 12:06

Jeee, díky za odkaz, už tady koukám :) je to fakt super. Něco tam je tedy o dost dražší než u nás, ale pro něco se to fakt vyplatí.. koukala jsem tam na rozpustné kávy :D… málem mě to zklátilo k zemi.. skoro 300kč za obyčejné Nescafé myslím… tak to jsem vážně nebrala ;) jinak se těším, až tam pojedu znovu :) :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1778
27.9.13 19:41
@zuzallina píše:
Ahoj, tak jsem o víkendu navštívila poprvé Kaufland v Německu a super :) jen mě mrzí, že nikde na netu nemohu najít akční leták, nevím, jestli jsem buď slepá, ale prostě ani přes odkazy, které tu někdo nechával, to prostě nenajdu. Poraďte :)..

musíte si najít i město, kde budete nakupovat, teprve potom se Vám ten leták zobrazí, teda tak to dělám já, jinak nevímnjak se na něj dostat…my tam několikrát do roka zajedem, ještě objedu DM a Rossmana a mám pro děti nakoupeno :) Většinou jezdíme do Pirny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.9.13 12:50
@maja82 píše:
musíte si najít i město, kde budete nakupovat, teprve potom se Vám ten leták zobrazí, teda tak to dělám já, jinak nevímnjak se na něj dostat…my tam několikrát do roka zajedem, ještě objedu DM a Rossmana a mám pro děti nakoupeno :) Většinou jezdíme do Pirny

DM a Rossmann se tam také vyplatí? už jsem o tom také přemýšlela, že se zastavím i tam. Jinak jsem byla v Marienbergu. To je pro mě nejblíž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1778
30.9.13 13:01
@zuzallina píše:
DM a Rossmann se tam také vyplatí? už jsem o tom také přemýšlela, že se zastavím i tam. Jinak jsem byla v Marienbergu. To je pro mě nejblíž :)

my jezdíme z prahy…no záleží co chcete kupovat, ja nakupuju pro syna, těď už vlastně pojedem kupovat pro oba, protže budeme začínat s příkrmama, rossmann i Dm mají větší výběr než tu u nás, ceny jsou u něčeho totožné (hlavně teda u těch jejich privátních značek), ale jinak příkrmy, mléka a kaše pro děti tam vyjdou hodně levně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
26.11.13 12:08

Nevíte na kolik tak vyjdou Pampersky vel.5 a Ariel nebo Persil? Je mi jasný, že by to chtělo nějakou akci, ale ať hledám, jak hledám, leták nemůžu najít :lol: Jedeme do Žitavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65370
26.11.13 12:15

@Tereza1986 zkus stránku nemecke pomlčka letaky. eu
Jinak mi to nejde vlozit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
26.11.13 12:15

@Tereza1986
Tady je leták http://www.kaufland.de/…ng/index.jsp, je tam Ariel a ostatní netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.11.13 12:25

@Tereza1986 pampers 9-10 €, co si pamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
26.11.13 12:59

Ariel maj v akci skoro pořád, velká nádoba stála naposled 8,88 e. Byli jsme v Žitavě před 14 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák