Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj prosím kdo víte, na jakých stránkách bych si mohla prohlídnout akční leták Kauflandu v Německu Marienberg
Prosim Vas nevite nekdo stranky nemeckych letaku kramu jako napr. kaufland v marienberku atd…dekuji
Nevíte někdo, jestli maj dnes otevřeno?
Vím, že v Regensburgu je nákupní neděle…a nevim, jestli to platí jen u nich nebo i třeba v Žitavě. Díky.
Taky by mě zajímalo, jestli mají otevřeno v Žitavě v Kauflandu o nedělích - navíc ted, když je Advent? Nevíte někdo?
Normalne v nedeli nemivaj, ale ted o adventu by mit mohli, ale neni to stoprocentni ![]()
@lussinka1984 dost pochybuju, v Nemecku se v nedeli moc nemaka, maj silny odbory ![]()
@lussinka1984 píše:
Taky by mě zajímalo, jestli mají otevřeno v Žitavě v Kauflandu o nedělích - navíc ted, když je Advent? Nevíte někdo?
Když koukneš na letáky, tak mají datum do 15., takže v neděli mají určo zavřeno jako každou jinou neděli.
Kaufland
Christian-Keimann-Straße 44 44 02763 Zittau
Filiale auswählen Mo. - Sa. 07:00 - 22:00 Uhr
So. 16.12.12 13:00 - 18:00 Uhr
Kaufland Äußere Weberstraße 87 87 02763 Zittau
Filiale auswählen Mo. - Sa. 07:00 - 22:00 Uhr
So. 16.12.12 13:00 - 18:00 Uhr
@Radka84 píše:
@lussinka1984 dost pochybuju, v Nemecku se v nedeli moc nemaka, maj silny odbory
jo a pekne me tim stvou ![]()
@suik ve spanelsku je to stejny, ke vsemu maji hromadu svatku, nejen statnich, ale i regionalnich, mestskych a siesty ![]()
Netusite nekdo zda maji otevreno v Nemecku v Kauflandu tento patek?
Ahoj, tak jsem o víkendu navštívila poprvé Kaufland v Německu a super
jen mě mrzí, že nikde na netu nemohu najít akční leták, nevím, jestli jsem buď slepá, ale prostě ani přes odkazy, které tu někdo nechával, to prostě nenajdu. Poraďte
..