Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
jak vam chutna tato kava, popr. ktery druh? A co rikate na ty ochucene varianty? ![]()
Já jsem se rozmlasala v práci kafčem z pressovaru, kterej si mele kafe sám, takže doma jsem nahraná
ale předtím jsem pila nejvíc asi Velveta a pak jsem si koupila čokoladovej Douwe Egberts a nic moc
ale u kámošky jsem pila karamelový a to bylo moc dobrý ![]()
Mám zálusk na to oříškový, neměl ho někdo? Jinak ta klasika je dost silná, stačí ho opravdu malinko, to už mám vyzkoušené. Jinak mi lezou oči z důlků. ![]()
Mela jsem ochucene a ted jsem poprve koupila neochucenou douwe. Doma piju jenom instantni a tahle znacka mi z toho co jsem zkusila chutna nejvic. Takove ty sypke jemne Jacobs a Nescafe hodne smrdi nekafově.
Kdysi jsem instantní pila ve velkém, ale musela jsem střídat značky, protože se mi většina z nich po čase přepila. Nejhorší bylo Nescafe klasik. Nejlepší Jacobs Velvet - ten mi vydržel dlouho. DE jsem měla neochucený, nevím název, ale byla tmavě hnědá a docela silná. Chutnala mi. „Bohužel“ jsem pak přešla na mletou kávu (preso v práci, frenchpress doma) a od té doby instantní kafe nemůžu cítit.
Z instantního kafe bych zvolila Jacobs Velvet, kdybych musela, ty ostatní jsou utrejchy. Ale už ani Velveta nepiju, jedině presso. A když není, tak radši nic, jsem už rozmazlená
a instantní kafe nechutná jako kafe…
@SlečnaVeStínu píše:
Kdysi jsem instantní pila ve velkém, ale musela jsem střídat značky, protože se mi většina z nich po čase přepila. Nejhorší bylo Nescafe klasik. Nejlepší Jacobs Velvet - ten mi vydržel dlouho. DE jsem měla neochucený, nevím název, ale byla tmavě hnědá a docela silná. Chutnala mi. „Bohužel“ jsem pak přešla na mletou kávu (preso v práci, frenchpress doma) a od té doby instantní kafe nemůžu cítit.
Tak to máme stejně
jo člověk se rychle zmlsá
a nejhorší je, že mě ted přítel koupil rozpustny bez kofeinu no a to se nedá pít vůbec ![]()
@veronika67 píše:
Tak to máme stejnějo člověk se rychle zmlsá
a nejhorší je, že mě ted přítel koupil rozpustny bez kofeinu no a to se nedá pít vůbec
Kafe je prý dobré na zalévaní kytek. Ale nevím, jestli instantní…
![]()
@KPKristy
mamka do nich vzdycky lila logrovy
tohle muzu za staleho michani vylit do wecka ![]()