Kava Douwe Egberts

1382
3.4.15 09:06

Kava Douwe Egberts

Ahoj,
jak vam chutna tato kava, popr. ktery druh? A co rikate na ty ochucene varianty? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3097
3.4.15 09:38

Já jsem se rozmlasala v práci kafčem z pressovaru, kterej si mele kafe sám, takže doma jsem nahraná :mrgreen: ale předtím jsem pila nejvíc asi Velveta a pak jsem si koupila čokoladovej Douwe Egberts a nic moc :nevim: ale u kámošky jsem pila karamelový a to bylo moc dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
3.4.15 10:08

Mám zálusk na to oříškový, neměl ho někdo? Jinak ta klasika je dost silná, stačí ho opravdu malinko, to už mám vyzkoušené. Jinak mi lezou oči z důlků. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.4.15 10:23

Mela jsem ochucene a ted jsem poprve koupila neochucenou douwe. Doma piju jenom instantni a tahle znacka mi z toho co jsem zkusila chutna nejvic. Takove ty sypke jemne Jacobs a Nescafe hodne smrdi nekafově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.4.15 10:25

Pokud mate nekdo typ na chutnou instantni kávu, sem s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.15 10:33

Kdysi jsem instantní pila ve velkém, ale musela jsem střídat značky, protože se mi většina z nich po čase přepila. Nejhorší bylo Nescafe klasik. Nejlepší Jacobs Velvet - ten mi vydržel dlouho. DE jsem měla neochucený, nevím název, ale byla tmavě hnědá a docela silná. Chutnala mi. „Bohužel“ jsem pak přešla na mletou kávu (preso v práci, frenchpress doma) a od té doby instantní kafe nemůžu cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.4.15 10:37

Z instantního kafe bych zvolila Jacobs Velvet, kdybych musela, ty ostatní jsou utrejchy. Ale už ani Velveta nepiju, jedině presso. A když není, tak radši nic, jsem už rozmazlená :oops: a instantní kafe nechutná jako kafe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
3.4.15 10:43
@SlečnaVeStínu píše:
Kdysi jsem instantní pila ve velkém, ale musela jsem střídat značky, protože se mi většina z nich po čase přepila. Nejhorší bylo Nescafe klasik. Nejlepší Jacobs Velvet - ten mi vydržel dlouho. DE jsem měla neochucený, nevím název, ale byla tmavě hnědá a docela silná. Chutnala mi. „Bohužel“ jsem pak přešla na mletou kávu (preso v práci, frenchpress doma) a od té doby instantní kafe nemůžu cítit.

Tak to máme stejně :) jo člověk se rychle zmlsá :mrgreen: a nejhorší je, že mě ted přítel koupil rozpustny bez kofeinu no a to se nedá pít vůbec :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.4.15 21:50
@veronika67 píše:
Tak to máme stejně :) jo člověk se rychle zmlsá :mrgreen: a nejhorší je, že mě ted přítel koupil rozpustny bez kofeinu no a to se nedá pít vůbec :poblion:

Kafe je prý dobré na zalévaní kytek. Ale nevím, jestli instantní… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
3.4.15 21:52

@KPKristy :mrgreen: :mrgreen: mamka do nich vzdycky lila logrovy :) tohle muzu za staleho michani vylit do wecka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová