Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Obecně se doporučuje spíš obden, ale pokud jsou spermie zdravé, tak je to ok i každý den ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj maminky,
mam na vas takovou otazecku. Snazime se o mimi a jelikoz mam velice nepravidelny cyklus tak jsme zvolili kazdodenni sex. Myslite, ze by bylo mozne abych otehotnela teda pokud u mne vubec probiha ovulace. Myslite ze spermijky staci dozravat???
My meli taky skoro kazdy den sex, kdyz jsme se snazili o miminko, ale abych byla presna spise jsme se milovali ob den, nebo ob dva dny, i ob tri dny, jak kdy!!Kazdy den moc neeee..Nechtela jsem se nijak na to upinat, trvalo nam to 3a pul mesice, a pak jsem byla tehotna.
Já myslím, že i při nepravidelném cyklu by stačilo obden. Ony ty spermie si na vajíčko v děloze počkají…ale určitě můžeš otěhotnět i z každodenního ![]()
No, jako antikoncepční metodu bych každodenní sex rozhodně nenazvala
Otázka samozřejmě je, jak dlouho vás to takhle oba bude bavit… Pro srovnatelný výsledek zcela stačí každý druhý - třetí den, popř. odsledovat ovulaci a zaměřit síly tím směrem. Hlavně z toho neudělat nějakou oplodňovací rutinu, protože když to nejde napoprvé, moc nevěřím, že se najde hodně párů, které by to denně bavilo třeba několik měsíců nebo déle ![]()
Nam to prave i vyhovuje takze spise proto se ptam jestli stihnou dozrat
spis se musime krotit aby to bylo jen jednou dene.-D
Zakladatelka
Ahoj, my jsme skoušely obden a pan doktor doporučil užívat kyselinu listovou(1 denně)
pomohlo to
tak držim palce ![]()
Ahoj Anonyme… u nás to zfungovalo! A je to ověřené. Známé to doporučil gynekolog, ať souloží denně, povedlo se, tak to zkusila švagrová, povedlo se a pak my a taky se povedlo. U všech hned první měsíc. Takže přeji hodně štěstí!!!
@Anonymní píše:
Ahoj maminky,
mam na vas takovou otazecku. Snazime se o mimi a jelikoz mam velice nepravidelny cyklus tak jsme zvolili kazdodenni sex. Myslite, ze by bylo mozne abych otehotnela teda pokud u mne vubec probiha ovulace. Myslite ze spermijky staci dozravat???
My měli sex každý den a vyšlo to. Chtěla jsem mít jistotu, aby tam opravdu ve správnou chvíli byly a nějak se mi prostě nedařilo tu prodlevu dodržovat. Takže určitě můžeš
Řekla bych, že mi dost pomohl gelík na podporu početí, hned první měsíc, co jsem ho začala používat podle návodu, tak se zadařilo.
Tak myslim, ze to staci obden, plus bych pridala nejake vitaminky, listovka nepomuze k oplodneni, ale je to prevence nekterych vvv…v dobe ovu jsme do toho taky busili denne, pred tim mensi detox a zabralo, teda s pomoci gynexu…
Ahoj i u mě se to vyplatilo, i já jsem měla cyklus hodně nepravidelný a tohle nám pomohlo ![]()
Ovulace je myslím jen 24hodin a ještě k tomu se moc nedá vypočítat když je nepravidelný cyklus. takže já jsem při každý den. <3 <3 <3
Spíš se doporučuje obden, a brát něco na zlepšení cyklu, třeba Kontryhelový čaj nebo říct na gyndě
Hm, když jsme se snažili, bylo to každý den, 2 roky se nezadařilo, skončili jsme na umělku. Půl roku po porodu dcerky se zadařilo z jediného sexu, to sice nedopadlo a v 9tt byla revize, ale hned po šestinedělí se opět zadařilo z jediného sexu. Tak si vyber, že ![]()
Ahoj maminky,