Každodenní sex při snažení

Anonymní
10.1.13 18:35

Kazdodenni sex

Ahoj maminky,
mam na vas takovou otazecku. Snazime se o mimi a jelikoz mam velice nepravidelny cyklus tak jsme zvolili kazdodenni sex. Myslite, ze by bylo mozne abych otehotnela teda pokud u mne vubec probiha ovulace. Myslite ze spermijky staci dozravat???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
10.1.13 18:37

Obecně se doporučuje spíš obden, ale pokud jsou spermie zdravé, tak je to ok i každý den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
10.1.13 18:37
@Anonymní píše:
Ahoj maminky,
mam na vas takovou otazecku. Snazime se o mimi a jelikoz mam velice nepravidelny cyklus tak jsme zvolili kazdodenni sex. Myslite, ze by bylo mozne abych otehotnela teda pokud u mne vubec probiha ovulace. Myslite ze spermijky staci dozravat???

My meli taky skoro kazdy den sex, kdyz jsme se snazili o miminko, ale abych byla presna spise jsme se milovali ob den, nebo ob dva dny, i ob tri dny, jak kdy!!Kazdy den moc neeee..Nechtela jsem se nijak na to upinat, trvalo nam to 3a pul mesice, a pak jsem byla tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
10.1.13 18:39

Já myslím, že i při nepravidelném cyklu by stačilo obden. Ony ty spermie si na vajíčko v děloze počkají…ale určitě můžeš otěhotnět i z každodenního :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69033
10.1.13 18:39

No, jako antikoncepční metodu bych každodenní sex rozhodně nenazvala :) Otázka samozřejmě je, jak dlouho vás to takhle oba bude bavit… Pro srovnatelný výsledek zcela stačí každý druhý - třetí den, popř. odsledovat ovulaci a zaměřit síly tím směrem. Hlavně z toho neudělat nějakou oplodňovací rutinu, protože když to nejde napoprvé, moc nevěřím, že se najde hodně párů, které by to denně bavilo třeba několik měsíců nebo déle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
10.1.13 18:46

Fíha, to se manžel nadře jak Bulhar :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.13 18:46

Nam to prave i vyhovuje takze spise proto se ptam jestli stihnou dozrat :-) spis se musime krotit aby to bylo jen jednou dene.-D
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
25
10.1.13 18:48

Ahoj, my jsme skoušely obden a pan doktor doporučil užívat kyselinu listovou(1 denně) :palec: :palec: pomohlo to :dance:tak držim palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.13 18:51

Taky uzivam kyselinu listovou…
zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
220
10.1.13 18:51

Ahoj Anonyme… u nás to zfungovalo! A je to ověřené. Známé to doporučil gynekolog, ať souloží denně, povedlo se, tak to zkusila švagrová, povedlo se a pak my a taky se povedlo. U všech hned první měsíc. Takže přeji hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
10.1.13 18:59
@Anonymní píše:
Ahoj maminky,

My měli sex každý den a vyšlo to. Chtěla jsem mít jistotu, aby tam opravdu ve správnou chvíli byly a nějak se mi prostě nedařilo tu prodlevu dodržovat. Takže určitě můžeš :palec: Řekla bych, že mi dost pomohl gelík na podporu početí, hned první měsíc, co jsem ho začala používat podle návodu, tak se zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
10.1.13 18:59

Tak myslim, ze to staci obden, plus bych pridala nejake vitaminky, listovka nepomuze k oplodneni, ale je to prevence nekterych vvv…v dobe ovu jsme do toho taky busili denne, pred tim mensi detox a zabralo, teda s pomoci gynexu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
10.1.13 19:02

Ahoj i u mě se to vyplatilo, i já jsem měla cyklus hodně nepravidelný a tohle nám pomohlo ;-)
Ovulace je myslím jen 24hodin a ještě k tomu se moc nedá vypočítat když je nepravidelný cyklus. takže já jsem při každý den. <3 <3 <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
10.1.13 19:05

Spíš se doporučuje obden, a brát něco na zlepšení cyklu, třeba Kontryhelový čaj nebo říct na gyndě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
10.1.13 19:20

Hm, když jsme se snažili, bylo to každý den, 2 roky se nezadařilo, skončili jsme na umělku. Půl roku po porodu dcerky se zadařilo z jediného sexu, to sice nedopadlo a v 9tt byla revize, ale hned po šestinedělí se opět zadařilo z jediného sexu. Tak si vyber, že :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex