každou půl hodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1293
18.2.09 05:15

jo Picando - to mě nenapadlo, že se jedná jen o jeden den! Problém s nedostatkem mléka bych třeba asi řešila až po týdnu… Kdyby to nepřestalo.
myslela jsem, že to je dlouhodobější problém.
S bolením to bohužel je pravda, způsobuje to totiž NEJEN VZDUCH ALE I LAKTÓZA!!!!
Jak pije často a nikdy ne pořádně, tak pořád loká to „přední mlíko“ který má velký obsah laktózy a z toho potom bolí bříško hodně (vlastní zkušenost, moje dítě se nikdy pořádně nenajedlo, protože se během prvních 2 minut utahala - byla slaboučká, měla podváhu) - a usnula a byla neprobuditelná po 20 minut, pak se teda vzbudila a chtěla zase pít, a tak pořád dokola, což bylo neřešitelný.
A tenkrát jsem sice dostala „radu“, že to přední mám odstříkat, aby se podruhý napila hned toho zadního, jenže jak jsem to odstříkala, tak ona se vzbudila, cucla zas 2 minuty, opět se nedopila (i z hlediska množství), a pak se vzbudila nanovo a už NEBYLO, protože jsem to odstříkala.

Každopádně ale z toho neustálého ucucávání měla šílenej břichabol, chudinka.

takže........ radši nevzpomínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.2.09 20:00
pitrisek píše:
No tak Anonymní já tě zase vyvedu z omylu, že slabé mlíko může být.

Pitrýsku -to mě z toho nevyvedeš…bohužel…já mám děti 4..a toho jídla za ten den spořádám minimum…stihnu tak oběd a ještě za běhu a večeři dojedu co děti nedojí…spíš hodně piju..cca 3 litry za den…což je prý také dost důležité.A mlíčko máme dobré.Taky se stebou nepřu o tom,že je každé stejné…když jsem viděla v porodce maminy co měli krásně žlutoučké mlíčko,tak jsem myslela že je taky něco špatně…ale taky není…
Ono když odstříkáš..tak je to i vidět,že přední mlíčko je takové průhlednější a zadní už je víc bílé…do toho mlíka ti jde stejně jen minimum z potravy co sníš za den.Takže si myslím že je fuk jestli sním chleby 4 nebo 2…

• Citovat
  • Upravit
1293
18.2.09 23:35

Anonymní - takže každá se budeme držet „svého omylu“.
Ty máš svou pravdu a já také svou (ověřenou od lékařky).
Představ si, že moje dítě při 80 ml mého mateřského mléka (váženo v porodnici) hublo, a když se dokrmilo pouhými 20 ml Nutrilonu 1, začalo zázračně přibírat.
Zajímavé, že?

TAKŽE POZOR NA TEN OMYL - to, že TY jsi slabé mléko neměla, neznamená, že JÁ ho neměla taky!
Takže vidíš? EXISTUJE! Akorát jsi ho nezažila. Ani bych Ti to nepřála.
mimochodem: k té barvě.
Já jsem měla VŠECHNO MLÍKO NAPROSTO BÍLÉ. Žádná žlutá - NIKDY.
Jediné, co jsem kdy měla žluté a průhledné, bylo mlezivo.

Všechno do mrtě co jsem kdy odstříkala (pracně během půl hodiny) tak bylo čistě bílé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.2.09 08:31

Pitrýsku-já taky nenapsala,že ty jsi ho mít nemohla.....pouze jsem napsala svůj názor…jako ostatní maminky…(nejsem sama kdo na slabé mléko nevěří)…Ty jsi se chytla mé odpovědi…
Takže jak píšeš…ty si zůstan u svého názoru a já také…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová