Každý den má maso v příkrmu, problém?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Každý den má maso v příkrmu, problém??
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na Váš názor. Od 5 měsíce jsem začaly s příkrmama. Šlo nám to hodně pozvolna. Zeleninka nim moc, snědla max 20g víc nic. CCa po měsíci jsem zkusila dát zeleninu s masem ( skleničku HAMI ) a po té se jen zaprášilo. Proto teď jen jíme zeleninu s masem a to každý den.
Myslíte, že je to problém, všude čtu, že se má jíst tak 4× do týdne, ale ona mě tu samotnou zeleninu nesní.
Díky Verča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Veru999 : neřeš to a buď ráda, že jí, asi bude masová, jako ta naše
. Té by stačilo jenom maso a ani by nepotřebovala přílohy
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veru999 já to taky dávám ne tedy dene ale obdem…jeden den vařím a druhý den prikrm z masem…toho masa jé t tak malinko. že to jé ok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám skoro 5 měs. a dávám 2 dny jen zeleninový příkrm, 2 dny masozeleninový, 2 dny dávám zeleninu z rýží. A tak to střídám dokola, různé druhy mas, zelenin.
Každý den maso nedávám.
Skleničky nekupuji, vařím si sama podle chutí malého co vidím, že má rád.
Příspěvek upraven 19.09.13 v 14:07
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás má každý den na oběd i na večeři maso - nic jiného nechce a nemůže mít pořád jogurt nebo ovoce. Takže za den má cca 150g masa (když má domácí)+zelenina+příloha a nebo má denně 3× skleničku po 200g… Jsem ráda, že jí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli je to problém, nevím. Mně pediatrička řekla maso 6× do týdne a 1× týdně vejce( žloutek) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maritimka píše:
U nás má každý den na oběd i na večeři maso - nic jiného nechce a nemůže mít pořád jogurt nebo ovoce. Takže za den má cca 150g masa (když má domácí)+zelenina+příloha a nebo má denně 3× skleničku po 200g… Jsem ráda, že jí…
150g masa denně?- to snad ne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veru999
v tech sklenickach zas toho masa moc neni.
jenom varuju - nas prcek na tom byl podobne a doted (13m) mi domaci stravu proste totalne, vytvrvale a razantne odmita. a to i kdyz kopiruju presne slozeni sklenicek. takze zkus to jeste po domacku dokud je cas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janet9 to jo… Teď má skoro 12 měsíců, kolem 13kg, takže je to, i dle dr. (a né jedné) naprosto v pohodě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maso se má 6× týdně ale nevidím jediný důvod proč ho nedat 7× @PinkGirl666 od kdy se může ten žloutek prosím?
- Citovat
- Upravit
Moc díky za rychlé příspěvky. Teďka jí začínám doma vařit, už toho sní víc, tak by se nám to ve skleničkách prodražilo, ale samozřejmě musím to postupně zamíchávat do té HAMI skleničky, je pěkně vybíravá, to má asi po mně ![]()
A ještě se asi hloupě zeptám, jak ten žloutek do toho jídla dáváte? normálně uvařit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kluk byl taky masožravec, takže maso měl každý den. Žloutek téměř do roku odmítal.
- Citovat
- Upravit
@Veru999 uvaříš vajíčko (já vařím 10 minut) a pak dáš zloutek do hotového příkrmu, jen zamíchat a je to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit