Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moji motivaci jsou hlavne pudy
chodim do prace, abych sebe a rodinu nakrmila, hybu se, abych zvladla fyzickou práci a dobre vypadala, atdatd.
K cemu sbiras motivaci ty?
To je ta chyba přestante resit minulost a zacnete žít přítomnosti co se děje teď a tady. Tim ze se budete vracet do minulosti a přemýšlet nad budoucností tak budete nešťastná. Věřte mluvím z vlastní zkušenosti. A někdy je být radši sama než mit v životě lidi co za to nestojí
@PaníKadrnožková dát si život do pořádku, ale spíš jsem to pěkně podělala ![]()
@irca555 holka zlatá, nech už toho fňukání. Jsi mladá, život máš před sebou. Tvá lepší budoucnost má být zdrojem Tvé motivace.
@RockFous jo to jo, ale pokud následky minulosti jsou „tady a teď“ tak to řešit musím a nabaluje se to jak sněhová koule
Sama v sobě. Žiju jen jednou, víckrát ne. Od jistý doby je to můj hnací motor a taky samozřejmě syn a můj muž. Stalo se mi tolik věcí kvůli ktetým bych mohla rezignovat, ale neudělam to. Budu tady co nejdýl a prožiju si všechno na plno, jak to dobrý, tak i to zlý.
Tak jestli to uz zmenit nejde tak a udelala si vse pro to tak to utni a zacni novej zivot od zakladu
No právě že já jsem proto neudělala vše… no a následky a novej život nevím jestli budu moc kvůli tomu žít
No o ty taky jde a hlavně díky těm následkům asi nebudu moc už něco napravit
Zdravím,
kde berete motivaci? Já svojí leností a tím, že jsem neměla motivaci přišla o hodně… kde berete motivaci když se nemáte komu svěřit, nikdo vám nerozumí atd?…
Já jsem díky své nemotivaci přišla o hodné lidi a pořád lamentuju nad minulostí a nevidím budoucnost jak se pohnout?