Kde berete motivaci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
653
26.6.20 09:08
@irca555 píše:
@Annia45 chodím k fyzioterapeutce

A to spolu necvičíte? Dává ti nějaké úkoly na příště? Co ti k tomu řekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HousenkaBorůvka
26.6.20 11:20

Cvičí se mnou a říkala, že neví jestli to půjde rozhýbat

• Citovat
  • Upravit
653
26.6.20 12:06
@irca555 píše:
Cvičí se mnou a říkala, že neví jestli to půjde rozhýbat

A dneska už jsi cvičila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HousenkaBorůvka
26.6.20 13:42

Ještě jsem se k tomu nedostala řeším tu reklamaci míče poslali mi špatnou velikost a úplně se bojím na ten prst sahat je to den ode dne horší, ale jdu na to

• Citovat
  • Upravit
109
26.6.20 14:02

Motivací pro dnešek je lepší zítřek :-) Ono to docela pomáhá. Zvláště když po nějaké době uvidíš výsledky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HousenkaBorůvka
26.6.20 15:53

Jo, tak už to tu cvičím 2 hodiny a pokud to rozhýbu aspon do takovýho stavu jak to protahuju tak mi amputace určitě nehrozí, nejhorší je u mě strach, pak vyšiluju a dělám blbosti… horší je teda ještě to, že teď vyřeším prst ale teĎ zase začínám litovat minulosti co jsem udělala a další problémy… všechny moje problémy jsou ze strachu a teď lituju dalších věcí

• Citovat
  • Upravit
HousenkaBorůvka
28.6.20 21:54

Tak s tím prstem jsem dneska zase intenzivně cvičila, ale bolí to hrozně, zatuhlé klouby nejde to pořádně narovnat nevím jestli už mi ty klouby debilně tak nezůstanou :(

• Citovat
  • Upravit
148986
28.6.20 22:51
@irca555 píše:
Tak s tím prstem jsem dneska zase intenzivně cvičila, ale bolí to hrozně, zatuhlé klouby nejde to pořádně narovnat nevím jestli už mi ty klouby debilně tak nezůstanou :(

Vydrž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HousenkaBorůvka
30.6.20 22:03

Aktuálně: prst mi zatuhuje po chvilce co mám ho v jedné poloze, nedopnu ho nenarovnám pořádně a když s ním cvičím natýkají mi klouby a modrají… jsem zoufalá protože mi došlo, že nebudu moc pracovat rukama efektivně a to jsem chtěla.. - nechci pracovat hlavou a jsem z toho smutná, matka jenom čumí na televizy jsem jí jedno, takže tu po sobě řvem a střídavě brečím… chci pracovat a lituju toho, když jsem měla zdravé ruce, že jsem nepracovala… ted budu mít výčitky svědomí, že nepracuju dost efektivně a že si plat nezasloužím ale já nechci pracovat hlavou ale rukama… myslíte že to půjde?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová