Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@irca555 píše:
@Annia45 chodím k fyzioterapeutce
A to spolu necvičíte? Dává ti nějaké úkoly na příště? Co ti k tomu řekla?
@irca555 píše:
Cvičí se mnou a říkala, že neví jestli to půjde rozhýbat
A dneska už jsi cvičila?
Ještě jsem se k tomu nedostala řeším tu reklamaci míče poslali mi špatnou velikost a úplně se bojím na ten prst sahat je to den ode dne horší, ale jdu na to
Motivací pro dnešek je lepší zítřek
Ono to docela pomáhá. Zvláště když po nějaké době uvidíš výsledky ![]()
Jo, tak už to tu cvičím 2 hodiny a pokud to rozhýbu aspon do takovýho stavu jak to protahuju tak mi amputace určitě nehrozí, nejhorší je u mě strach, pak vyšiluju a dělám blbosti… horší je teda ještě to, že teď vyřeším prst ale teĎ zase začínám litovat minulosti co jsem udělala a další problémy… všechny moje problémy jsou ze strachu a teď lituju dalších věcí
Tak s tím prstem jsem dneska zase intenzivně cvičila, ale bolí to hrozně, zatuhlé klouby nejde to pořádně narovnat nevím jestli už mi ty klouby debilně tak nezůstanou ![]()
@irca555 píše:
Tak s tím prstem jsem dneska zase intenzivně cvičila, ale bolí to hrozně, zatuhlé klouby nejde to pořádně narovnat nevím jestli už mi ty klouby debilně tak nezůstanou
Vydrž ![]()
Aktuálně: prst mi zatuhuje po chvilce co mám ho v jedné poloze, nedopnu ho nenarovnám pořádně a když s ním cvičím natýkají mi klouby a modrají… jsem zoufalá protože mi došlo, že nebudu moc pracovat rukama efektivně a to jsem chtěla.. - nechci pracovat hlavou a jsem z toho smutná, matka jenom čumí na televizy jsem jí jedno, takže tu po sobě řvem a střídavě brečím… chci pracovat a lituju toho, když jsem měla zdravé ruce, že jsem nepracovala… ted budu mít výčitky svědomí, že nepracuju dost efektivně a že si plat nezasloužím ale já nechci pracovat hlavou ale rukama… myslíte že to půjde?