Jak život rychle letí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1472
15.5.21 03:33

Ahoj já to mám naprosto stejně, dělám 12tky, vstanu ve 4.45, v práci musím být před šestou. No a domů se dostanu po půl 7, takze zabitý den. Doma binec, dítě které chce pozornost a to samé přítel. Do toho domácnost.. Pak ještě sem tam mrmlani chlapa, že se mu nevenuji, protože chci jít nejpozději v půl 10 do postele.. prostě nechápe, že jsem k. o. Dělám v nemocnici a málokdy tam mám klid. Takže jsem v jednom kole jak v zaměstnání tak doma a čas prakticky nulový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
15.5.21 06:01
@Emmi02 píše:
Ty 12-ctk nejsou každý den,tzn.mam víc volna než kdybych dělala osmičky. Ale když jsem v práci tak je to na celý den no. Já to myslím v těch dnech kdy dy je víc volna. Chci se venovat detem a zaroven bych chtela delat výše zmiňované😁

A deti nejsou ve skolce ci skole? Pak jrdine vydrz az budou a hnrd budes mit casu dost, protoze budes mit volno a cas na sebe a domacnost, coz zas nrji u 8 hod smen pri po-pa, protoze tam odvedes dite a jdes do prace, takhke pujdes domu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
15.5.21 06:14

@Emmi02 A kdo tvrdi, ze ostatni vse stihaji? :) Nepredpokladam, ze s detma budu dlouho stihat neco jineho nez chodit do prace a max. 1× tydne se ulejt na hodinku k nejakemu konicku. A to neuklizim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
15.5.21 06:55

Kazdy mame stejne casu, je to jen otazka priorit, cemu dame prednost… Kdybych to mela jako ty, tak jsem uplne vypiskana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64933
15.5.21 06:58
@Cenarius píše:
Pokud má normální plný úvazek, tak je v práci pořád stejnou dobu.

A pokud dojizdi kousek dal, tak je nato s dvanactkama jeste drobet lip, v celkovém souctu mesice usetri nejaky cas za dojizdeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.5.21 07:05

@Emmi02 mám 4 děti.. Jsem na rodicaku.. Potřebovala bych, aby den měl tak 48 hodin :mrgreen: :lol: nelze stihnout všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
15.5.21 07:49
@martina.se píše:
@Emmi02 mám 4 děti.. Jsem na rodicaku.. Potřebovala bych, aby den měl tak 48 hodin :mrgreen: :lol: nelze stihnout všechno

A kdybys svých 63701 příspěvků na epipi vyměnila za čas, to by jsi se teprve měla! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101500
15.5.21 07:58
@FraDeu píše:
Při 12 hodinových směnách toho moc neudělaš.
Vystačíš tak na dítko a domácnost.
Změn práci na 8 hodinový úvazek.

Tak v souctu pracuje úplně stejně dlouho jako ti s 8 hodinovou pracovni dobou a jeste usetri neco na casu dojíždění do prace, takze cim si pomuze, když praci zabije vice casu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.5.21 11:47
@Cenarius píše:
A kdybys svých 63701 příspěvků na epipi vyměnila za čas, to by jsi se teprve měla! :D

No jo, ale T jsou nasbírané od roku 2006 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.21 14:53

Pracuju na 24 h (zdravotnictví). Do práce jezdím na kole, pak už se doma jen rychle protáhnu (10 minut), nebo „posiluju“ u domácích prací (myju nádobí a u toho zakopávám). Do úklidu se snažím zapojit celou rodinu (já jdu vytírat podlahy, přítel obdrží vysavač, a dítě dělá binec jinde :lol: ). Pak si vytipovat čas, kdy se budu učit a dodržovat to (třeba hodinu denně, co dítě usne, každý druhý den apod.). Vlastně toho času zas tak není málo, ale chce to sebekázeň a fakt neprokrastinovat.

• Citovat
  • Upravit
30655
16.5.21 22:00
@Cenarius píše:
A kdybys svých 63701 příspěvků na epipi vyměnila za čas, to by jsi se teprve měla! :D

Ono s tim rodicakem je to tak, ze clovek ma celkem neomezene 30s intervalu klidu, ale nikdy ne aspon blbych 5 minut. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.24 20:17

Kdo je v tom se mnou, že aktuálně taky jen nic nestíhá? :zed: :hug:

• Citovat
  • Upravit
101500
21.3.24 20:33

Jaaaa… protože se mi nic nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7689
22.3.24 09:36

Za mě lepší dvanáctky (resp. krátký dlouhý týden) než každý den končit v práci v 5 nebo v 6, to taky už moc nestihneš. Má poslední práce byla právě dvanáctky a bylo super, že jsem si nemusela brát žádná volna na lékaře, na úřady, vše jsem vyřídila v krátkém týdnu, zatímco u klasických 8 hodin máš volný jen víkend, kdy je vše zavřeno), ale bohužel už by to nešlo kvůli školce (a vlastně vůbec zatím nevím, jak si najdu něco, co se bude dá skloubit se školkou, jedno dvanáctky nebo osmičky, protože ty otvírací doby školek mi moc nepřijde, že by reflektovaly reálnou pracovní dobu :oops: ).
Nepíšeš, jak jsou děti staré, ale určitě to s těmi vlastními koníčky bude lepší až trochu odrostou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101500
22.3.24 12:14

@Marieke No, ty skolky povětšinou počítají s tim, ze ma dite 2 rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí