Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak schválně? Jak musí vypadat, jaký musí být, aby z Vaší strany probleskla jiskra, takovej ten WOW efekt. Diskuzí zakládám pro pobavení, pousmání, zamyšlení, tak snad to vyjde.
Musí vypadat jako já. Protože když se dívám na sebe, tak se musím pochválit. Nevypadám já věru zle, zkrátka chlapec, jak má být ![]()
Pcha. Pamatuju v sedmnacti, to mi vlhly gaťky z kdejakyho frajirka.
Pred ctyrmi lety me dostal muj partner, kdyz asi po ctvrtrocnim vztahu zacal vozit v kufru autosedacku, kterou koupil. Pry kdyz mam syna, tak se to jednou urcite sejde.
Do smrti to nezapomenu. ![]()
Jak vypadá, to je těžké říct, já nemám přesný typ. Je teda fakt, že jsem ujeta na zrzavé vlasy a můj partner je zrzek, což byla jedna z prvních věcí, co se mi líbila.
A měl by být vtipný, chytrý, praktický a mít pro něco vášeň ![]()
@negra píše:
Tak schválně? Jak musí vypadat, jaký musí být, aby z Vaší strany probleskla jiskra, takovej ten WOW efekt. Diskuzí zakládám pro pobavení, pousmání, zamyšlení, tak snad to vyjde.
Musi se mi libit, mit hezke oci a celkove charisma. Pak se odviji dals..Opacne to nejde.
Je to ode me nefer (jsem Hobitka), ale musi mit aspon metr osmdesat. BMI v norme. Tim konci me pozadavky na fyzicno. Pak uz jen v hlave mozek a byt klidas. Z cehoz vyplyva, ze jiskra muze preskocit, az kdyz toho chlapa znam dele.
Jasně, musí mít charisma. a měl by i něčím imponovat. charisma je asi??? souhrn psychických, fyzických atributů a ještě něčeho, ale nějak neumím pojmenovat čeho?
Jak často takový charismatický chlapy potkáváte? Já skoro vůbec.
@negra píše:
Musím cítit wow efekt a je v podstatě jedno, jak vypadá. Musí být především sympatický. Samozřejmě základní požadavky jako všechny zuby, čisté ruce, umyté vlasy musí splňovat, ale jinak hodnotím celek.
@Chauvinist píše:
Musí vypadat jako já. Protože když se dívám na sebe, tak se musím pochválit. Nevypadám já věru zle, zkrátka chlapec, jak má být
Musi vypadat jako tady pán ![]()
@Hobitka píše:
Je to ode me nefer (jsem Hobitka), ale musi mit aspon metr osmdesat. BMI v norme. Tim konci me pozadavky na fyzicno. Pak uz jen v hlave mozek a byt klidas. Z cehoz vyplyva, ze jiskra muze preskocit, az kdyz toho chlapa znam dele.
Pro mě taky aspoň metr osmdesát… Protože fakt nejsem Hobitka. ![]()
Jinak vzhled mi je vcelku fuk, potřebuju chytrého, slušného a spolehlivého partnera.
@negra píše:
Jasně, musí mít charisma. a měl by i něčím imponovat. charisma je asi??? souhrn psychických, fyzických atributů a ještě něčeho, ale nějak neumím pojmenovat čeho?Jak často takový charismatický chlapy potkáváte? Já skoro vůbec.
Sex appeal, no. Že se mu libis, ale vlastne te uplne nepotrebuje ![]()
Tak když jsme u vzhledu a zaujetí na první dobrou, tak musí vypadat prostě chlapsky. Takže nemusí být ani vysoký, o to mi ani tak nejde (i když sama jsem tedy dost vysoká), ale nesmí být drobounký, subtilní, s dívčí postavou. Ale zas tím rozhodně nemyslím tlustý. Pokud možno s vousy, líbí se mi na mužích i dlouhé vlasy, ale není nutnou podmínkou. Spíš tmavší typy, moc nemusím blonďáky nebo zrzky.
No, ale pak se s ním člověk zakecá, pak ho pozná, a stejně jde ten vzhled poněkud na vedlejší kolej a začínají převládat jiné aspekty toho, zda zaujal, nebo nikoliv. ![]()
Mozek v hlavě, kládu v gatích, plnou šrajtofli, charisma na rozdávání, smysl pro humor, životní nadhled a živý veselý oči.