Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
No spíš než porodné bych řešila jak nastavit finance… protože doprošovat se chlapovi aby ti poslal prachy na výbavičku jeho děcka je fakt vrchol…
A nemyslel to jako vtip? Mne se skoro ani nechce verit, ze takovy buran vazne existuje
![]()
Kdyby to rekl manzel mne, to by videl to coro moro ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj dámy, na co jste použily porodné? Žijeme s přítelem v Rakousku, on pracuje v Lichtenštejsnku, kde má nárok, až porodním, na 2.000 franků. No a dneska mi oznámil, že si ty peníze nechá. Naivně sem si myslela, že mi je pošle, že ty peníze budou na miminko (vybavička, kočárek, atd.). Ještě si dělal prd*l z toho, že ty peníze jsou pro chlapa, za to, že to dítě udělal
Fakt ti muži jsou někdy na zabití![]()
![]()
Na porodné jsem neměla nárok.
To není k smíchu ale k pláči a pokud to nemyslí jako vtip, tak bych se zamyslela nad tím, kde jsem při výběru otce pro své dítě udělala chybu.
Ja neměla žádné porodne ![]()
Když se smál a řekl tí o něm, tak si asi jen dělal srandu. Hospodařite společně?
@Sardelka ještě se směje, že jak můžu být tak naivní a myslet si že mi ty peníze hned přeposle (neřeknu, kdybych je chtěla sama pro sebe, ale chci je jen pro to malé). Přesně jak si řekla… BURAN… Nas*al mě.
Tak jestli máš i bez toho za co všechno nakoupit, tak je na zbytečný a luxus opravdu nepotřebuješ a pokud nemáš, tak nechápu co ti přijde směšný na tvoji tragické situaci, kdy se nejste schopni domluvit na penězích.
@Anonymní píše:
@Sardelka ještě se směje, že jak můžu být tak naivní a myslet si že mi ty peníze hned přeposle (neřeknu, kdybych je chtěla sama pro sebe, ale chci je jen pro to malé). Přesně jak si řekla… BURAN… Nas*al mě.
A vybavicku platil kdo?
@Anonymní píše:
Ahoj dámy, na co jste použily porodné? Žijeme s přítelem v Rakousku, on pracuje v Lichtenštejsnku, kde má nárok, až porodním, na 2.000 franků. No a dneska mi oznámil, že si ty peníze nechá. Naivně sem si myslela, že mi je pošle, že ty peníze budou na miminko (vybavička, kočárek, atd.). Ještě si dělal prd*l z toho, že ty peníze jsou pro chlapa, za to, že to dítě udělal
Fakt ti muži jsou někdy na zabití![]()
![]()
Když už to bere takhle blbě a nevhodně tak snad ženská s tím má větší starost a dřinu. Odnosit ho, porodit, odkojit.To za nás nikdo neudělá. Že udělal dítě jo? To snad nemyslí vážně. To svede každý.
No tak to je spíše smutný a tvůj chlap je buran promiň.. Porodny je pro mimčo a ne pro něj.. Bych mu něco řekla…🙄 🙄
Teď mi řekl, že něco málo do vybavičky koupí, ale že ji určitě celou kupovat nebude, takže většinu budu muset koupit z mých peněz (kterých je opravdu málo ve srovnáním s jeho penězi).
@Anonymní píše:
No moc na něj nežaluj, o znásilnění asi nešlo, viď?

Fakt ti muži jsou někdy na zabití