Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Teď mi řekl, že něco málo do vybavičky koupí, ale že ji určitě celou kupovat nebude, takže většinu budu muset koupit z mých peněz (kterých je opravdu málo ve srovnáním s jeho penězi).
Hoďte si peníze na jeden účet a je pokoj když žijete jako manželé a pečujete o dítě. Tomuhle opravdu nechápu. Jak to jako chcete dělat? Ty kupuješ tohle a já tohle? To jde možná když se dva jen nezávazně schází a nemají jednu domácnost a dítě. Jinak nepředstavitelné. Dítě je vás obou tak ať si ho živí rovným dílem s tebou.
@Misasisi máš úplnou pravdu, BURAN je to… Ještě ani nevíme pohlaví, ale když to bude kluk, tak se jen modlím, aby z něj nevyrostlo takové idividum, co myslí jen samo na sebe. O pritelovi sem věděla, že je to držgrešle, ale že až taková… Fakt mě dostal. Je mi zle.
@Anonymní píše:
Ahoj dámy, na co jste použily porodné? Žijeme s přítelem v Rakousku, on pracuje v Lichtenštejsnku, kde má nárok, až porodním, na 2.000 franků. No a dneska mi oznámil, že si ty peníze nechá. Naivně sem si myslela, že mi je pošle, že ty peníze budou na miminko (vybavička, kočárek, atd.). Ještě si dělal prd*l z toho, že ty peníze jsou pro chlapa, za to, že to dítě udělal
Fakt ti muži jsou někdy na zabití![]()
![]()
Jo měla jsem nárok tenkrát to bylo zrovna těch 19tis nebo tak nějak. Uz nevím za co jsem to utáhla
@hanka.br. Ne to opravdu nešlo, ale to jsme měli řešit porodné ještě než jsem otěhotněla?
tydle příspěvky, ktere postrádají smysl, si prosím, nechte pro sebe ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj dámy, na co jste použily porodné? Žijeme s přítelem v Rakousku, on pracuje v Lichtenštejsnku, kde má nárok, až porodním, na 2.000 franků. No a dneska mi oznámil, že si ty peníze nechá. Naivně sem si myslela, že mi je pošle, že ty peníze budou na miminko (vybavička, kočárek, atd.). Ještě si dělal prd*l z toho, že ty peníze jsou pro chlapa, za to, že to dítě udělal
Fakt ti muži jsou někdy na zabití![]()
![]()
Hm, s takovým buranem musí být radost žít, natož s ním mít dítě teda ![]()
@Anonymní píše:
@hanka.br. Ne to opravdu nešlo, ale to jsme měli řešit porodné ještě než jsem otěhotněla?tydle příspěvky, ktere postrádají smysl, si prosím, nechte pro sebe
Tak tady nejde jen o porodné, ale celkově nastavení vašich financí.
@Anonymní píše:
@hanka.br. Ne to opravdu nešlo, ale to jsme měli řešit porodné ještě než jsem otěhotněla?tydle příspěvky, ktere postrádají smysl, si prosím, nechte pro sebe
nedala bych mu rodný list…ať si to zařídí jak umí…tohle je fakt hnusný…
@Anonymní píše:
Tak celkově jste finance nějak snad měli nastavený a řešili už před početím, takže tu teď nefňukej, že jsi roztáhla nohy takovýmu hňupovi.
@Anonymní píše:
@Misasisi máš úplnou pravdu, BURAN je to… Ještě ani nevíme pohlaví, ale když to bude kluk, tak se jen modlím, aby z něj nevyrostlo takové idividum, co myslí jen samo na sebe. O pritelovi sem věděla, že je to držgrešle, ale že až taková… Fakt mě dostal. Je mi zle.
A tohle už uplně mluví samo za sebe..
gratuluju ![]()
@Nicole 1234 s tím, že nějak nastavíme finance, než se mimčo narodí, počítám. Teď mi šlo jen o to porodné a brala jsem to tak nějak automaticky, že je to pro miminko, a ne pro ty rodiče ( v tomto případě jen pro otce).
Win win k výběru otce. Je to smutný, ale máš, co sis naplánovala.
@Anonymní píše:
@Sardelka ještě se směje, že jak můžu být tak naivní a myslet si že mi ty peníze hned přeposle (neřeknu, kdybych je chtěla sama pro sebe, ale chci je jen pro to malé). Přesně jak si řekla… BURAN… Nas*al mě.
Tak mu řekni, jak může být on tak naivní, bez rodného listu nedostane nic, a já bych mu ho nedala, takového hamouna bych ani nechtěla jako otce uvádět, doufám, že budeš mít rozum a dítě bude mít příjmení po tobě.
@Lekninka91 a co, že sem ho nazvala buranem? V tomto případě je to pravda.
O čem to vypovídá, hm?
Já mít takovýho chlapa kopnu ho do zadku… Jsem teď poprvé těhotná ale můj muž se stará krásně, co se týče financí vše platí.. Kupuje mi oleje na strie vybavu nakoupil asi za 40 tis. 😁A nedokážu si představit co máš doma ty… Hrůza holka.. 🤦🏻♀️
@arinecka to sem mu taky řekla, že ho ani neuvedu do rodného listů a žádný peníze nedostane.