Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@M.I.L.F. píše:
@FlorenceF Jenkins
počkej, to už není MILFka ni při velmi bujné fantazii. neblázni
OK, G. I.L. F., ale ta dikce…ty nazory ![]()
@negra píše:
Tak schválně? Jak musí vypadat, jaký musí být, aby z Vaší strany probleskla jiskra, takovej ten WOW efekt. Diskuzí zakládám pro pobavení, pousmání, zamyšlení, tak snad to vyjde.
Jako já
tj. dokonalost sama.
Když si vzpomenu, co mě zaujalo u mýho chlapa na první pohled, tak to byla výška postavy (má skoro dva metry), tmavší prošedivělej typ, a hlavně velký ruce ![]()
Já nejsem žádná křehotina, takže mě iponuje, když se můžu chlapovi schoulit v náručí.
No a když promluvil, tak měl tišší distingovaný projev, bylo vidět, že je chytrej, má rozhled, ta taky, že mi hned od první minuty věnoval plnou pozornost.
Nesmí bejt k. retén, to hlavně ![]()
Mám ráda muže, co jsou spíše klidnější, ne příliš hluční, užvanění, či dokonce hysteričtí.. Nebo vyhulení anarchisti, různí Greenpeace aktivisti… To mě spolehlivě odpudí
Pak taky suchaři a lakomci jsou „strašně sexy“ ![]()
Mám ráda pohodáře, milé, co nemají potřebu se předvádět, či povýšovat nad ženou, jsou galantní, mají něco v hlavě..
Vzhled nevím… Nemám žádný určitý typ.. Buď to tam je, nebo ne.
@Sonarka píše:
Nesmí bejt k. retén, to hlavně
Mám ráda muže, co jsou spíše klidnější, ne příliš hluční, užvanění, či dokonce hysteričtí.. Nebo vyhulení anarchisti, různí Greenpeace aktivisti… To mě spolehlivě odpudíPak taky suchaři a lakomci jsou „strašně sexy“
Mám ráda pohodáře, milé, co nemají potřebu se předvádět, či povýšovat nad ženou, jsou galantní, mají něco v hlavě..
Jenže někteří to umně maskují, že jsou k.et.ni
@Sonarka píše:
Nesmí bejt k. retén, to hlavně
Mám ráda muže, co jsou spíše klidnější, ne příliš hluční, užvanění, či dokonce hysteričtí.. Nebo vyhulení anarchisti, různí Greenpeace aktivisti… To mě spolehlivě odpudíPak taky suchaři a lakomci jsou „strašně sexy“
Jenže někteří to umně maskují, že jsou k.et.ni
Musí to být kus chlapa, takový mohutnější chasník ke dvoum metrům, tmavší, velké ruce, pěkný zadek, chytrý oči s jiskrou, živočišný, vtipný, hodně inteligentní, cílevědomý a pracovitý. Zkrátka jako můj muž. ![]()
Nemám ráda světlé, malé, šlachovité, hopíky, sporťáky, dlouhovlasé, potetované, éterické, hysterické, namachrované, hloupé, líné, nudné, sliznouny, pak taky ty, co se příliš baští, příliš holí… Je toho hodně.
Mám také tu zkušenost, že když mě chlap na první dobrou fyzicky nebere, tak sex nestojí většinou za nic.
@M.I.L.F. píše:
Myslíš ty ekobuzeranty? jo tak to jsou rozhodně karikatury
Ano, jsem typická stereotypní ženská. Co zůstane do smrti smrtoucí ženou. Nejen že se nesnažím dělat to co dělají muži, já to zcela odmítám vůbec zkoušet. Žena nebyla stvořena pro to aby uměla věci jako umí muž. Žena byla stvořena aby uměla věci, které muž neumí. A muž umí věci, jaké neumí žena…
Taky jsi zůstala zarazena v praveku?
@Mar__tanka1983 píše:
Když si vzpomenu, co mě zaujalo u mýho chlapa na první pohled, tak to byla výška postavy (má skoro dva metry), tmavší prošedivělej typ, a hlavně velký ruce
Já nejsem žádná křehotina, takže mě iponuje, když se můžu chlapovi schoulit v náručí.No a když promluvil, tak měl tišší distingovaný projev, bylo vidět, že je chytrej, má rozhled, ta taky, že mi hned od první minuty věnoval plnou pozornost.
Já myslela, že máš atraktivního koloucha a ne prosediveleho pana
@Venetia jak si na to přišla? Nevím, že bych někde v diskusích mluvila o mladickovi😄 Je stejně starej se mnou, ale první sediny mu prý začly růst snad v 25. Mají to tak všichni chlapi v rodině
a atraktivní, tedy aspoň pro mě, je ♥️️
@listento já nevím kde bydlíš, ale už i v zemích za kanálem la manche a oceánem používají jednotky SI. Palcem si splhnes u instalatéra a možná ještě truhláře. Ti s touto mírou pracuji, ale konci někde u tři palců resp. coulů.
@Mar__tanka1983 píše:
@Venetia jak si na to přišla? Nevím, že bych někde v diskusích mluvila o mladickovi😄 Je stejně starej se mnou, ale první sediny mu prý začly růst snad v 25. Mají to tak všichni chlapi v rodiněa atraktivní, tedy aspoň pro mě, je ♥️️
Někdo to tak má no, mám mladšího chlapa a je úplně šedivej, já téměř bez šedin ![]()
On tedy tvrdí, že za to můžu já.
@Maribelle píše:
Musí to být kus chlapa, takový mohutnější chasník ke dvoum metrům, tmavší, velké ruce, pěkný zadek, chytrý oči s jiskrou, živočišný, vtipný, hodně inteligentní, cílevědomý a pracovitý. Zkrátka jako můj muž.![]()
Nemám ráda světlé, malé, šlachovité, hopíky, sporťáky, dlouhovlasé, potetované, éterické, hysterické, namachrované, hloupé, líné, nudné, sliznouny, pak taky ty, co se příliš baští, příliš holí… Je toho hodně.
Mám také tu zkušenost, že když mě chlap na první dobrou fyzicky nebere, tak sex nestojí většinou za nic.
Kdo je hopik?
A když Tě bere hned prvně, tak sex dobrý vždy?