Jací muži vás nadchnou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14127
13.5.21 13:28
@M.I.L.F. píše:
@FlorenceF Jenkins
počkej, to už není MILFka ni při velmi bujné fantazii. neblázni

OK, G. I.L. F., ale ta dikce…ty nazory :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
13.5.21 13:41
@negra píše:
Tak schválně? Jak musí vypadat, jaký musí být, aby z Vaší strany probleskla jiskra, takovej ten WOW efekt. Diskuzí zakládám pro pobavení, pousmání, zamyšlení, tak snad to vyjde.

Jako já :andel: tj. dokonalost sama.

• Citovat
  • Upravit
31291
13.5.21 14:17

Když si vzpomenu, co mě zaujalo u mýho chlapa na první pohled, tak to byla výška postavy (má skoro dva metry), tmavší prošedivělej typ, a hlavně velký ruce :srdce:
Já nejsem žádná křehotina, takže mě iponuje, když se můžu chlapovi schoulit v náručí.

No a když promluvil, tak měl tišší distingovaný projev, bylo vidět, že je chytrej, má rozhled, ta taky, že mi hned od první minuty věnoval plnou pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
13.5.21 21:16

Nesmí bejt k. retén, to hlavně :P
Mám ráda muže, co jsou spíše klidnější, ne příliš hluční, užvanění, či dokonce hysteričtí.. Nebo vyhulení anarchisti, různí Greenpeace aktivisti… To mě spolehlivě odpudí :P Pak taky suchaři a lakomci jsou „strašně sexy“ 8)
Mám ráda pohodáře, milé, co nemají potřebu se předvádět, či povýšovat nad ženou, jsou galantní, mají něco v hlavě..
Vzhled nevím… Nemám žádný určitý typ.. Buď to tam je, nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
10726
14.5.21 12:55
@Sonarka píše:
Mám ráda muže, co jsou spíše klidnější, ne příliš hluční, užvanění, či dokonce hysteričtí.. Nebo vyhulení anarchisti, různí Greenpeace aktivisti… To mě spolehlivě odpudí :P Pak taky suchaři a lakomci jsou „strašně sexy“ 8)
Mám ráda pohodáře, milé, co nemají potřebu se předvádět, či povýšovat nad ženou, jsou galantní, mají něco v hlavě..
Vzhled nevím… Nemám žádný určitý typ.. Buď to tam je, nebo ne.

Jenže někteří to umně maskují, že jsou k.et.ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
14.5.21 12:55
@Sonarka píše:
Vzhled nevím… Nemám žádný určitý typ.. Buď to tam je, nebo ne.

Jenže někteří to umně maskují, že jsou k.et.ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
15.5.21 07:10

Musí to být kus chlapa, takový mohutnější chasník ke dvoum metrům, tmavší, velké ruce, pěkný zadek, chytrý oči s jiskrou, živočišný, vtipný, hodně inteligentní, cílevědomý a pracovitý. Zkrátka jako můj muž. :srdce:

Nemám ráda světlé, malé, šlachovité, hopíky, sporťáky, dlouhovlasé, potetované, éterické, hysterické, namachrované, hloupé, líné, nudné, sliznouny, pak taky ty, co se příliš baští, příliš holí… Je toho hodně.

Mám také tu zkušenost, že když mě chlap na první dobrou fyzicky nebere, tak sex nestojí většinou za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106743
15.5.21 07:38
@M.I.L.F. píše:
Myslíš ty ekobuzeranty? jo tak to jsou rozhodně karikatury :mrgreen:
Ano, jsem typická stereotypní ženská. Co zůstane do smrti smrtoucí ženou :kytka:. Nejen že se nesnažím dělat to co dělají muži, já to zcela odmítám vůbec zkoušet. Žena nebyla stvořena pro to aby uměla věci jako umí muž. Žena byla stvořena aby uměla věci, které muž neumí. A muž umí věci, jaké neumí žena…

Taky jsi zůstala zarazena v praveku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106743
15.5.21 07:41
@Mar__tanka1983 píše:
Když si vzpomenu, co mě zaujalo u mýho chlapa na první pohled, tak to byla výška postavy (má skoro dva metry), tmavší prošedivělej typ, a hlavně velký ruce :srdce:
Já nejsem žádná křehotina, takže mě iponuje, když se můžu chlapovi schoulit v náručí.No a když promluvil, tak měl tišší distingovaný projev, bylo vidět, že je chytrej, má rozhled, ta taky, že mi hned od první minuty věnoval plnou pozornost.

Já myslela, že máš atraktivního koloucha a ne prosediveleho pana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
16.5.21 07:06

@Venetia jak si na to přišla? Nevím, že bych někde v diskusích mluvila o mladickovi😄 Je stejně starej se mnou, ale první sediny mu prý začly růst snad v 25. Mají to tak všichni chlapi v rodině :wink: a atraktivní, tedy aspoň pro mě, je ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
16.5.21 19:06

@listento já nevím kde bydlíš, ale už i v zemích za kanálem la manche a oceánem používají jednotky SI. Palcem si splhnes u instalatéra a možná ještě truhláře. Ti s touto mírou pracuji, ale konci někde u tři palců resp. coulů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149090
16.5.21 19:22
@Mar__tanka1983 píše:
@Venetia jak si na to přišla? Nevím, že bych někde v diskusích mluvila o mladickovi😄 Je stejně starej se mnou, ale první sediny mu prý začly růst snad v 25. Mají to tak všichni chlapi v rodině :wink: a atraktivní, tedy aspoň pro mě, je ♥️️

Někdo to tak má no, mám mladšího chlapa a je úplně šedivej, já téměř bez šedin :nevim:
On tedy tvrdí, že za to můžu já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
16.5.21 23:15
@Maribelle píše:
Musí to být kus chlapa, takový mohutnější chasník ke dvoum metrům, tmavší, velké ruce, pěkný zadek, chytrý oči s jiskrou, živočišný, vtipný, hodně inteligentní, cílevědomý a pracovitý. Zkrátka jako můj muž. :srdce:

Nemám ráda světlé, malé, šlachovité, hopíky, sporťáky, dlouhovlasé, potetované, éterické, hysterické, namachrované, hloupé, líné, nudné, sliznouny, pak taky ty, co se příliš baští, příliš holí… Je toho hodně.

Mám také tu zkušenost, že když mě chlap na první dobrou fyzicky nebere, tak sex nestojí většinou za nic.

Kdo je hopik?

A když Tě bere hned prvně, tak sex dobrý vždy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí