Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Koukají na to vaše děti? Celkem by mě zajímalo jakou věkovou kategorii to zasahlo. Dík ![]()
Vekovou tezko rict, ale IQ kategorii mezi 50-80, bych tak tipla.
Snad žádnou, syn teda nejake youtubery sleduje, ale ani o tom necekl
Ahoj, mě je něco málo přes 25 a když dítě usne, tak se na to dívám. Upřímně spíš ze zvědavosti, ale některé názory (Adama a Ladušky) se mi líbí a to jsem si o nich myslela špatné věci. Žádnou z těch holek jsem neznala a upřímně jsem z nich znechucená. Polonahé, zmalované a tupé slečny a ta jedna má už plastiku prsou a myslí si, že je snad nejkrásnější na světě
jo a nemyslím si, že mám nízké IQ jak tu někdo psal
![]()
Já koukla ze zvědavosti a musím říct, smutné, že za tohle ještě dostávají zaplaceno. Poslala bych je dělat něco pořádného. Trochu doufám, že to nezasáhlo nikoho, u toho člověku musí odumírat mozkové buňky ![]()
Já se na to dívám, když se chci dívat na televizi a nechci u toho přemýšlet ![]()
Tahám si z práce spoustu stresu a u podobných blbosti vypnu.
Kouká na to moje 14 letá dcera a hodnotí většinu účinkujících velmi negativně. A když jsem se jí ptala, proč na to teda kouká, tak prý že je to tak blbé až je to chytlavé. V podstatě žádný cíl, žádný úkol, jen vegetovat…
Já na to koukat nehodlám, nesnáším reality show.
Dokud tam neprijde Blippi, moje deti na to koukat urcite nebudou
Videla jsem jen jednou… Poslala bych je nekam, kde by se naucili, co to znamena pracovat. Floutci, co nic neumi a jen rozhazuji tisice… Je mi z tehle generace ![]()
@Neuz píše:
Videla jsem jen jednou… Poslala bych je nekam, kde by se naucili, co to znamena pracovat. Floutci, co nic neumi a jen rozhazuji tisice… Je mi z tehle generace
A ta starší generace kouká na Výměnu. Není o nic lepší.
@Neuz píše:
Videla jsem jen jednou… Poslala bych je nekam, kde by se naucili, co to znamena pracovat. Floutci, co nic neumi a jen rozhazuji tisice… Je mi z tehle generace
Jooo celá generace je plná degešů, protože to paní viděla v „real“ reality show v televizi.
![]()
Příspěvek upraven 11.05.21 v 19:11
Jinak nekoukám na to. Ani nemám jak, nemám televizi. ![]()
A upřímně nechápu, že to kdokoliv bere vážně. Dělají show, aby pobouřili co největší procento lidí a tak nahnali sledovanost na úplně stupidním konceptu. Očividně to funguje. Negativní publicita je taky publicita.
Cílem je připoutat k TV mladší generaci, protože TV je už „před smrtí“ - nemá mladé sledovatelé, kteří jsou na Youtube, Netflixu, Instagramu apod.
Takže jestli se nepletu, nejde o Youtubery, ale převážně o TikTokery a tam bych asi nehledala IQ hodnoty, protože působí na TikToku přes extra krátká videa…kde není cíl vzdělávat, poučit ![]()
Neznám / nemám v okolí nikoho kdo to sleduje a pokud to někdo sleduje, tipuju, že brzo jim dojde nadšení, že to zevšední.
A pokud bude TV uměle vyvolávat konflikty nebo zajímavé situace, tak jestli jsou učastníci rozumní, nedají se nachytat, aby si nepoškodili image ![]()