Like house

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
11.5.21 19:28

To je něco jako vyvolení?

• Citovat
  • Upravit
796
11.5.21 19:31
@Neuz píše:
Videla jsem jen jednou… Poslala bych je nekam, kde by se naucili, co to znamena pracovat. Floutci, co nic neumi a jen rozhazuji tisice… Je mi z tehle generace :poblion:

Miluju tohle házení do jednoho pytle… :srdce:
Vy si jako myslíte, že všichni této „zaručeně horší generace“ umí jen rozhazovat tisíce? :D Tož mi nějaké pošlete, ať mám co rozhazovat! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
11.5.21 19:34
@ludmilaadamkova píše:
To je něco jako vyvolení?

No, vlastně velice vzdáleně, ale účastníky nevyřazují a hlasuje se na základě „lajků nebo dislajků“ v nějaké aplikaci. A ten kdo bude mít po třech měsících nejvíc „lajků“ vyhraje půl mega, což je u těchto lidí zhruba stejná suma, kterou mají tak za 4 nelukrativnější nebo 2 lukrativní spolupráce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
11.5.21 19:35
@Uiii píše:
Miluju tohle házení do jednoho pytle… :srdce:
Vy si jako myslíte, že všichni této „zaručeně horší generace“ umí jen rozhazovat tisíce? :D Tož mi nějaké pošlete, ať mám co rozhazovat! :mrgreen:

Jak já bych rozhazovala. :dance:
Naše generace s vidinou mizivých šancí na třeba vlastní bydlení a se sevřenými půlkami kvůli té neskutečné krizi, co se na nás řítí. Zajisté, moc ráda házím prašule do kanálu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
66800
11.5.21 19:37

Prcek 11 prohlasil, ze jsou to debilove. Ma rad jinou sortu youtuberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
11.5.21 19:42

@Uiii nerikam ze vsichni.. ale v dnesni dobe je fakt spousta tehle, co na praci moc nesahnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
11.5.21 19:44

@Zumpa ale ja nepsala o tech, co na to koukaji… Ale o tom, jak se takhle nekteri mladi prezentuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
11.5.21 19:46
@Neuz píše:
@Zumpa ale ja nepsala o tech, co na to koukaji… Ale o tom, jak se takhle nekteri mladi prezentuji…

Kolik ti je? Sáhni si do svědomí a vzpomeň si jak to bylo za tvého mládí.
A pokud soudíš podle televize a internetu, tak si dej mokrej hadr na hlavu. Lempli vždy byli, jsou a budou. ;) Na tom doba opravdu nic nemění.

• Citovat
  • Upravit
796
11.5.21 19:48
@Neuz píše:
@Uiii nerikam ze vsichni.. ale v dnesni dobe je fakt spousta tehle, co na praci moc nesahnou…

Ono asi záleží v jaké té společnosti se člověk pohybuje.. mně je 24 a všichni moji spolužáci jak ze střední, tak ze ZŠ prostě chodí do normální práce, pokud třeba nestudují VŠ.
Fakt to člověk nesmí brát podle „influencerů“, se kterými se roztrhl v posledních letech pytel a rostou jako houby po dešti. Pořád je to pidi midi procento…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
11.5.21 19:54

@Parninas tak jasne, vzdy se nekdo najde.. a jen z televize fakt nesoudim… Do svedomi si muzu klidne sahnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
11.5.21 20:04

Ahoj, už jsem to tady psala kdysi, ať si každý rodič povinně pustí jeden díl, aby věděli, co jejich děti ovlivňuje v názorech, chování..
Nejedná se ani tak o youtubery, no. Nebudu pitvat tohle, ale ony jsou především influenceři působící krátkými nahrávkami na tik tok. Ne asi všichni..je to jedno. Nicméně, to jak se chovají, co ovlivňuje generaci malých pozorovatelů od 5-15 let, je šílenost. Myslím si, že je to hodně špatně, na co děti koukají, co je jakože „inspiruje“…Kdo viděl Like Hause, ví o čem mluvím. Kdyby se takhle měla chovat moje dcera, jako některé tam.. :potlesk:..
Btw: půlka internetu se proti tomuto projektu rozhodla „NEREAGOVAT“ myšleno youtubeři a streameři.

• Citovat
  • Upravit
796
11.5.21 20:09
@Nelel12 píše:
Ahoj, už jsem to tady psala kdysi, ať si každý rodič povinně pustí jeden díl, aby věděli, co jejich děti ovlivňuje v názorech, chování..
Nejedná se ani tak o youtubery, no. Nebudu pitvat tohle, ale ony jsou především influenceři působící krátkými nahrávkami na tik tok. Ne asi všichni..je to jedno. Nicméně, to jak se chovají, co ovlivňuje generaci malých pozorovatelů od 5-15 let, je šílenost. Myslím si, že je to hodně špatně, na co děti koukají, co je jakože „inspiruje“…Kdo viděl Like Hause, ví o čem mluvím. Kdyby se takhle měla chovat moje dcera, jako některé tam.. :potlesk:..
Btw: půlka internetu se proti tomuto projektu rozhodla „NEREAGOVAT“ myšleno youtubeři a streameři.

Ať jsou ti účinkující hrozní jak chtějí, oni vážně žádné dítě nenutí, aby je sledovalo a tohle si musí vyřešit rodiče, zda jim to sledovat dovolí nebo ne. Řekla bych, že ve věkové kategorii do těch dvanácti let se to korigovat dá pohodlně. U patnáctiletého puberťáka už to bude horší, ale tak zase by měli rodiče vědět, jaké hodnoty dětem vštípili a jak moc jsou jejich ratolesti ovlivnitelné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
11.5.21 20:13
@Nelel12 píše:

S tímhle já souhlasím. Rodič vrzne už dvouleťákovi tablet ať neotravuje, nemá žádnou rodičovskou kontrolu a jakýkoliv dozor a pak se diví, že děcko sleduje voloviny. Myslím si, že je to spíš selhání rodičů než toho samotného internetu. :nevim: Neříkám cenzurovat, ale vysvětlovat.

• Citovat
  • Upravit
Nelel12
11.5.21 20:36

@Uiii
Hele tohle já netvrdím, že někdo někoho nutí, aby je sledoval, nicméně rodiče neví zdaleka, co jejich děti sledují a upřímně, je to strašně smutný, co ovlivňuje, řekla bych, co hooooodně ovlivňuje mozky malých a mladších lidí. Šílený, co to s malýma dětma, které neví zdaleka problematiku určitých věcí v životě, logicky, protože do takové fáze ještě mnoha nedospěla, dělá. Co oni „influenceři“ jsou schopni řešit, teď se stala jistá kauza, která do hausu dovedla jednoho reportéra, který sám řekl, ať si uvědomí, jak se chovají, protože je sledují děti a neodnáší to pouze ty děti, ale hlavně jejich rodiče. Jako, aby si děti nadávaly do takových jmen, vyhrožovaly zabitím protivníka, kterému v Like Hause nefandí. A to upozorňuju, že jsou to malý děti, co si tak nadavají..a influenceři, je mají za své fanoušky..a jsou vděční za podporu. To je trošku přes čáru.
Nějaká motivace, aby se děti učily? Někam to dotáhly, to neexistuje…
Ale aby se dítě stalo úspěšným pracovnikem multi-level marketingu, influencerem…to umí skvěle.
Puberťáky těžko budeš nutit..ale třeba, aby ty rodiče věděli, dítě vedli komunikovali..takhle vůbec neví, co jejich děcko na netu sleduje. Co tam dělá..za mě prostě šílenost.

• Citovat
  • Upravit
796
11.5.21 20:39
@Nelel12 píše:
@Uiii
Hele tohle já netvrdím, že někdo někoho nutí, aby je sledoval, nicméně rodiče neví zdaleka, co jejich děti sledují a upřímně, je to strašně smutný, co ovlivňuje, řekla bych, co hooooodně ovlivňuje mozky malých a mladších lidí. Šílený, co to s malýma dětma, které neví zdaleka problematiku určitých věcí v životě, logicky, protože do takové fáze ještě mnoha nedospěla, dělá. Co oni „influenceři“ jsou schopni řešit, teď se stala jistá kauza, která do hausu dovedla jednoho reportéra, který sám řekl, ať si uvědomí, jak se chovají, protože je sledují děti a neodnáší to pouze ty děti, ale hlavně jejich rodiče. Jako, aby si děti nadávaly do takových jmen, vyhrožovaly zabitím protivníka, kterému v Like Hause nefandí. A to upozorňuju, že jsou to malý děti, co si tak nadavají..a influenceři, je mají za své fanoušky..a jsou vděční za podporu. To je trošku přes čáru.
Nějaká motivace, aby se děti učily? Někam to dotáhly, to neexistuje…
Ale aby se dítě stalo úspěšným pracovnikem multi-level marketingu, influencerem…to umí skvěle.
Puberťáky těžko budeš nutit..ale třeba, aby ty rodiče věděli, dítě vedli komunikovali..takhle vůbec neví, co jejich děcko na netu sleduje. Co tam dělá..za mě prostě šílenost.

Souhlas, ale opět se dostáváme primárně k problematice „rodič neví co dítě sleduje na internetu“, což je od počátku špatně a má to aspoň do určitého věku prostě vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí