Like house

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nelel12
11.5.21 20:46

@Parninas
Hlavně se dítěte zabavit. Jiná generace, ty vůbec neví, co dělají ty děti.. Řeknou si.. bože, za nás jsme taky kouřili za seníkem papír. Dneska kouřií, co vylezou že školních dveří. To stejný, nebyl internet, byly jiný věci. Jasný..ale tohle je mszeeec. Nehledě na to, jaký jsou v tom neskutečný prachy, tím, že tluče malým dětem do hlavy nesmysly, za který dostává like. Nicméně. tohle funguje, ale do zdravotnictví, pro nemocný lidí se musí dělat sbírky..a takovej tupec v Like Hausu si to vydělá za 3 měsíce..
Neříkám, že každý tvůrce je tupec. Jsou to mnohdy i velice vzdělání lidé, kteří něco dokázali. Ale tyhle paka mezi ně rozhodně nepatří… Směšný..

• Citovat
  • Upravit
Nelel12
11.5.21 20:48

@Uiii
Jasný no, proto jsem psala hned v počátku, je třeba, aby to každý rodič viděl. Like Hause. Ono by jim brzo otevřelo oči, kdyby viděli, jak se to chová atd..

• Citovat
  • Upravit
24992
11.5.21 21:05
@Nelel12 píše:
@Parninas
Hlavně se dítěte zabavit. Jiná generace, ty vůbec neví, co dělají ty děti.. Řeknou si.. bože, za nás jsme taky kouřili za seníkem papír. Dneska kouřií, co vylezou že školních dveří. To stejný, nebyl internet, byly jiný věci. Jasný..ale tohle je mszeeec. Nehledě na to, jaký jsou v tom neskutečný prachy, tím, že tluče malým dětem do hlavy nesmysly, za který dostává like. Nicméně. tohle funguje, ale do zdravotnictví, pro nemocný lidí se musí dělat sbírky..a takovej tupec v Like Hausu si to vydělá za 3 měsíce..
Neříkám, že každý tvůrce je tupec. Jsou to mnohdy i velice vzdělání lidé, kteří něco dokázali. Ale tyhle paka mezi ně rozhodně nepatří… Směšný..

prosimtě, ty máš pocit, že peníze, který jdou do like house a do zdravotnictví, jdou ze stejnýho zdroje?! a pak kdo je kde tupec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
12.5.21 07:12

@debra.morgan prosimtě nevyjadřuje se. A přečti si to ještě jednou. Než začneš někoho urážet.

• Citovat
  • Upravit
Parninas
12.5.21 07:43
@Nelel12 píše:
@debra.morgan prosimtě nevyjadřuje se. A přečti si to ještě jednou. Než začneš někoho urážet.

No ale @debra.morgan má pravdu. Přece nemůžeš srovnávat to, kolik teče peněz do zdravotnictví a kolik do marketingu/televize. Vždyť to oboje má úplně jiný zdroj peněz. Jestli to myslíš z nějakého morálního hlediska, tak na to právo samozřejmě máš. Ale prakticky jsou to úplně nesouvisející věci. Jedno je placené ze státních peněz a jedno z kapsy soukromníka. Přece nechceš lidem a firmám diktovat za co mají utrácet své peníze.

No hele a pokud chceš, aby toho teklo víc do zdravotnictví, tak lobuj za to, aby se zvýšily odvody. Jinak jsou to prázdné fráze. Ale to zas nikdo nechce žejo.

• Citovat
  • Upravit
24992
12.5.21 07:48
@Nelel12 píše:

No tak proč srovnavas nesrovnatelne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
12.5.21 08:28

@debra.morgan
Ukaž mi, co je nesrovnatelné? Ty nepochopíš komentář, vystartuješ po mě, jak čert z krabice a pak ani nevíš, co vlastně já píšu a myslím. Aha. :palec:

Já sem napsala, že celý kajumi a hlavní ovlivnitel (z nich) dětských mozků, jestli neznáš, nevíš o čem mluvím, podívej se na nějaká jeho videa. Konkrétně teď z poslední doby. A uvidíš sama, tak třeba takový člověk, který fakt za mě žádnou tvorbu nedělá, pouze se dostal do podvědomí lidí, kteří si z něj dělají srandu, a to píšu slušně „srandu“ si vydělává tím, že na něj koukají malý děti, dostává like, leze do televize vydělá takový prachy, takový a to jen sezením někde u kamery doma v pokojíčku na live streamu s nápadem cpát dětem nesmysly do hlavy, nebo se hádat s jiným „tvůrcem“ takový si vydělá víc za ten stream než doktor, který zachrání během dne 3 lidský životy. Uvádím příklad. Proč vymejvač si vydělá prachy, že se s nima může koupat, hasič, lékař, policajt nemá zdaleka tolik. Nehledě na to, že pro nemocný děti se musí dělat sbírky..a takovej drapal si vydělá po internetu s (tvorbou) a jakože oni o tvorbě mluví vydělá tohle…
V internetu jsou takový keše, že si nevíš představit. Pouze pro srovnání jsem napsala, že ve zdravotnictví se takový peníze pouhým kliknutím (Like) nehýbou, vláda ještě žádá daň. A v tomhle, se prachy jen hemží..to je sakra k zamyšlení. Vic to rozvádět nebudu. Za mě zakázat, ovlivňuje to hodně malou generaci v chování, v přemýšlení. A rozhodně není v pořádku, aby je někdo v televizi krotil za chování, upozorňoval na to, že jim za zády stojí davy dětí, které je mají jako vzor. Dál to nepitvej..

• Citovat
  • Upravit
Nelel12
12.5.21 08:42

@Parninas
A z jakyho myslíš hlediska? Že to srovnávám?
Já jsem řekla příklad, pokud se nepohybuješ v téhle téma, nevíš o čem já píšu, tak je potom těžké vidět srovnání- pouze srovnání.
Pokud mi nerozumíš nemá cenu se o tom dál bavit, protože bych se opakovala dokola.

• Citovat
  • Upravit
383
12.5.21 08:46

@Nelel12 A víš o tom že zrovna Adam na děti atd přispívá peníze? V každé době byl někdo kdo ovlivňoval děti ať už negativně či pozitivně to k životu prostě patří. Každý člověk vydělává peníze jinak a přijde mi nesmyslné někoho kritizovat kvůli tomu že vydělává peníze jiným způsobem než je obvyklé. Všichni prostě nemůžou být doktoři, hasiči, atd :D A zakázat hmm to bys musela zakázat i celý internet, časopisy, no možná raději zakázat i reálný svět, aby někoho neovlivnil jiný člověk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
12.5.21 08:47
@Nelel12 píše:
@Parninas
A z jakyho myslíš hlediska? Že to srovnávám?
Já jsem řekla příklad, pokud se nepohybuješ v téhle téma, nevíš o čem já píšu, tak je potom těžké vidět srovnání- pouze srovnání.
Pokud mi nerozumíš nemá cenu se o tom dál bavit, protože bych se opakovala dokola.

Já jsem generace, co na počítačích a internetu vyrostla, je mi 24. ;) Takže opravdu vím o čem mluvím. A to co popisuješ není záležitost posledních pár let. Jen se toho chytly mainstreamová média a tak máš pocit, že je to větší než je. Puboši vždy ujížděli na celebritách a to hlavně na těch vymykajících se. Mi jinak vysvětli jak je možné, že byl už 15 let zpět tak populární například velmi kontroverzní Jefree Star. Osobně nevidím rozdíl mezi tím, co se dělo 15 let zpět a co je teď.

Jak jsem psala - z morálního hlediska si to hodnoť jak je libo. Ale prakticky to prostě nelze srovnávat.

• Citovat
  • Upravit
24992
12.5.21 08:48

@Nelel12 blabla bla. Nikdo nenutí nikoho nic dělat. Pokud se mu nelíbí jakou má výplatu může jít o dům dal. Nevidím důvod srovnávat zdravotnictví a youtubery, tiktokery. Proč nesrovnas raději složky, které berou peníze ze statniho zdroje? Tam už by plodna debata byt mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
12.5.21 08:51

@debra.morgan

:D víš co. Nebudu tě pokoušet.

A jdu. Vůbec nechápeš, co já myslím. Běž jim dát Like. A kup svýmu dítěti merch :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
24992
12.5.21 08:56
@Nelel12 píše:
@debra.morgan

:D víš co. Nebudu tě pokoušet.

A jdu. Vůbec nechápeš, co já myslím. Běž jim dát Like. A kup svýmu dítěti merch :potlesk:

Klidně. Ty si bez najít kdo platí zdravotníky a kdo financuje like house a jak vydelavaji tiktokeri. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
12.5.21 08:57

@Parninas
vidíš mě je 25. :potlesk:
A opravdu to sleduju, názory jiných lidí, vyjádření a podobně.
Vynech to, že jsem psala zdravotnictví a možná se i shodnem :D. Šlo o to, kolik si pouhým kliknutím vydělá on a kolik třeba záchranou života lékař, hasič, policajt.
Fakt to víc nepitvej.
Logicky to srovnat nejde, ale já se bavím úplně o něčem jiným. Měj se.

• Citovat
  • Upravit
24992
12.5.21 08:58
@MKSP píše:
@Nelel12 A víš o tom že zrovna Adam na děti atd přispívá peníze? V každé době byl někdo kdo ovlivňoval děti ať už negativně či pozitivně to k životu prostě patří. Každý člověk vydělává peníze jinak a přijde mi nesmyslné někoho kritizovat kvůli tomu že vydělává peníze jiným způsobem než je obvyklé. Všichni prostě nemůžou být doktoři, hasiči, atd :D A zakázat hmm to bys musela zakázat i celý internet, časopisy, no možná raději zakázat i reálný svět, aby někoho neovlivnil jiný člověk :D

Adam byl ten, který natočil to video a celý jeho výdělek daroval, že? Nemůžu to dohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí