Like house

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nelel12
12.5.21 09:01

@debra.morgan
To nemusím hledat, tiktokera platí tvoje dítě, který na něj kouká a dá mu Like a vymeje mu to mozek.
Jakej paradox viď :)
Absolutně si mě nepochopila, já tu opravdu neřešila, kdo koho platí, pouze směšnost toho, jaké peníze se kde pochybují a za jakou „tvorbu“.Nicméně máš pod čepicí, to se musí nechat :D

• Citovat
  • Upravit
Parninas
12.5.21 09:01
@Nelel12 píše:
@Parninas
vidíš mě je 25. :potlesk:
A opravdu to sleduju, názory jiných lidí, vyjádření a podobně.
Vynech to, že jsem psala zdravotnictví a možná se i shodnem :D. Šlo o to, kolik si pouhým kliknutím vydělá on a kolik třeba záchranou života lékař, hasič, policajt.
Fakt to víc nepitvej.
Logicky to srovnat nejde, ale já se bavím úplně o něčem jiným. Měj se.

U mě to není, že bych nechápala o čem píšeš. V zásadě máš pravdu. Ale úplně stejně bych mohla napsat, že nedochážu pochopit jak nějací typani můžou vydělávat miliony kopáním do míče. Prostě je to typ zábavy a točí se v tom peníze, nic víc v tom nehledám. :nevim: :mrgreen: Já zrovna tyhle tiktok rádoby celebritky nesleduju. Jen mě moc neudivuje že jsou, když jsem v době mého dospívání sledovala podobné bizáry.

• Citovat
  • Upravit
24992
12.5.21 09:04
@Nelel12 píše:
@debra.morgan
To nemusím hledat, tiktokera platí tvoje dítě, který na něj kouká a dá mu Like a vymeje mu to mozek.
Absolutně si mě nepochopila, já tu opravdu neřešila, kdo koho platí, pouze směšnost toho, jaké peníze se kde pochybují a za jakou „tvorbu“.Nicméně máš pod čepicí, to se musí nechat :D

Moje 2 léte dítě jo? Prober se. To, že se ti tvorba nelíbí je čistě tvůj problem ;)
Srovnání bylo velmi úsměvné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
12.5.21 09:10
@Nelel12 píše:
@debra.morgan
Absolutně si mě nepochopila, já tu opravdu neřešila, kdo koho platí, pouze směšnost toho, jaké peníze se kde pochybují a za jakou „tvorbu“.Nicméně máš pod čepicí, to se musí nechat :D

O tom jaké peníze se kde pohybují by se dalo diskutovat hodiny. Jenže to je o nepřiměřených hodnotách společnosti, ne o těch co na těch platformách tvoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
12.5.21 09:14

@debra.morgan Ano natočil video jakože z párty a přesně jak říkáš tak výdělek daroval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
12.5.21 09:21

@Parninas
Hele jasný, v tomhle s tebou úplně souhlasím, já jsem to srovnala pouze s těmito příklady, je miliarda jiných, co se dá zmínit. V tomhle v zásadě úplně souhlasím.
Já jsem to pouze myslela tak, že prostě, co to dokáže s dětma udělat, že by to každý rodič měl vidět, na co jeho dítě kouká. Jak se ty děcka dokáží chovat, vyhrožovat si a podobně, ty víš o čem mluvím. A tohle je živí, to jaký to má dopad na dnešní děti je smutný a podporuje se to. Jsou v tom velký prachy.
To jaký to má dopad nikdo neřeší. A dneska asi to vidíš sama, dělá to každý trouba. Bez základky, vzdělání a to ovlivňuje dnešní mladé..a to už nikdy prostě nevidí. Samozřejmě profesně je to úplně jiný odvětví. Ale ty víš jak jsem to myslela.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.21 20:36

Zasáhlo to moji věkovou skupinu a musím říct že to řeší z mých kamarádů, známých každý… Já osobně jsem neviděl ani jeden díl, nemám potřebu se na něco takovýho koukat a myslím si o tom sobě (možná mě někdo nařkne, že něco odsoudím předem, ačkoliv to běžně nedělám, tak tady mám k tomuhle svůj postoj). Sorry že reaguji opožděně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak