Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kočička Evička píše:
Holky, víte co mě štve? Já založila na tématu „zvířata“ že dva pejsci - opuštění nalezení hledají novej domov a nejdřív mi admin přejmenoval téma na neurčitej název a pak mi jej pro jistotu smazal, že prej to není nic k diskuzi to mé témátko. Tohle téma mi připadá daleko pitomější - myslím první příspěvek, co je na něm k diskuzi nechápu a přesto to adminovi nevadí, hmmmm…
asi se tady diskutuje… ![]()
Ne, fakt to tu někdy nechápu…občas čekám, že se ozvou, že plevelíme…a nic…jindy smáznou diskuzi jako nic a přitom se v ní nic moc neděje…
asi podle nálady adminů…
@Jitka1976 píše:
![]()
jsou zmačkaný…!!!
si máš vybrat, zaplatit a až ti dorazí domů vyprat, vyžehlit ![]()
Všude dobře, doma nejlíp… ![]()
Jéééé, Vy pojedete všechny na svatbu, jo? Tak príma, to já zůstanu doma, aspoň mě tam konečně nebude nikdo otravovat, kdo taky s Váma všema má sdílet koupelnu!!!
![]()
@Lomikára píše:
já ti nevim - přestala jsem číst tak od druhé stránky
ale zjevně jste všechny „domácí“ typy
koukám, že zakladatelka se fakt odhlásila hned po založení diskuze, tak to opravdu není moc zdvořilé
ale třeba měla důvodjinak z jejích jiných příspěvků vyplývá, že má dvě děti a čeká trojčata, tak pak rozumím, že je pro ni otázka velikosti bydlení asi důležitá a chápu to tak, že ji zajímá, jak a kam se vejdou ostatní, no…
domaci typy
,to zni hezky.No aby taky ne, uz jsem si to zaslouzila a do toho i tak mam narocne veci na praci
.Vzdyt o co jde? Aspon je zde sranda
.Pokud zakladatelka chtela resit souziti tolik clenu v domacnosti, mela to napsat.Ja bych ji treba rada poradila, jak vyuzit maly prostor.Mam na to skoly, praxi i vlohy.Nic takoveho zde ale od ni nepadlo
.Jen chtela vedet, jak bydli ostatni, to je ji prece k nicemu
.
Boze, vy jste toho nakecaly zensky.Jdu radeji do sprchy
.Papa zitra, vsem na ruznych diskusich, kde se potkame
![]()
@kočička Evička píše:
Holky, víte co mě štve? Já založila na tématu „zvířata“ že dva pejsci - opuštění nalezení hledají novej domov a nejdřív mi admin přejmenoval téma na neurčitej název a pak mi jej pro jistotu smazal, že prej to není nic k diskuzi to mé témátko. Tohle téma mi připadá daleko pitomější - myslím první příspěvek, co je na něm k diskuzi nechápu a přesto to adminovi nevadí, hmmmm…
Jo jenže ono jde asi o to, jak jsi to podala. Jestli jako inzerát, tak ti to smázli. Musíš to podat jako otázku a to možná nesmáznou. Jako třeba - nevíte, kde najít páníčka pro opuštněné pejsky? nebo tak něco podobně. To má šanci, že chvíli nesmáznou, jinak ti napíšou, že tu je inzerce ![]()