Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@wildcherry píše:óóó tolik nabídek při středě
adoptuje te?S.er na ni, js si te vezmu
Maminky moje, je mi to jedno která si mě vezmete, hlavně nějaká…lovískuju vás všechny a celé emimi (EDIT: nepila jsem) ![]()
@Jitka1976 Jitko, kdybys ty věděla jak jsem se včera předvedla ve školce
![]()
Já taky bydlím doma, tak omluvte mé negližé, až půjdete kolem. Jo a kdo půjdete kolem děcáku, můžete mi prosím zahnat ty dvě potvory, co pořád vystrkujou nos ven? Dííík
Jo a kdybyste se některá ještě obětovala pro mého muže, budu vás uctívat navždy ![]()
@Sfaticata píše:
Myslím, že zakladatelku zkrátka jen zajímá jak bydlí ostatní rodiny. Jak to mají třeba i jinde. J
Ale co ji to pomuze? Muj soused a kamarad je treba Berdych.Bude o to vedet neco vic, pomuze ji to
?Jaky je neji pribeh o cem chce diskutovat?
Příspěvek upraven 21.05.14 v 20:32
Já bydlim dle svých možností.
Ale jak to tak vidím, jsme všichni sousedi ![]()
@zuzouš muže néé, toho mám svýho, to snad víš když taky bydlíš doma, no ale já sem vždycky ta „zlá“ teta, cizí dítka mě poslouchají, asi přirozená autorita, chvilku vydrž a jdu na ně
![]()
@MarkétkaBeruška píše:
@Jitka1976 Jitko, kdybys ty věděla jak jsem se včera předvedla ve školce![]()
Povídej… ![]()
@Bersaba
Tak uvidíme.
Mě vždycky fascinuje založení něčeho, a pak od zakladatelky ticho. ![]()
@zuzouš píše:
Já taky bydlím doma, tak omluvte mé negližé, až půjdete kolem. Jo a kdo půjdete kolem děcáku, můžete mi prosím zahnat ty dvě potvory, co pořád vystrkujou nos ven? DíííkJo a kdybyste se některá ještě obětovala pro mého muže, budu vás uctívat navždy
@Camael jj akorát sem si to taky říkala kdepak zakladatelka je, no jestli to není tím že většina nás bydlí doma a ona jinde a má to k nám daleko
![]()