Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@wildcherry píše:
fascinuje? Me se.re
Mě to s.ere v případě, že je pak člověk napadán, že rejpe. Ale co jinýho s nesmyslným tématem a mlčící zakladatelkou, že jo?
@wildcherry píše:
fascinuje? Me se.re
A (na) co by vám jako měla odpovídat? Jestli ji víc překvapilo, že bydlíte doma nebo to, jak jste vtipné?
![]()
@wildcherry píše:
jaka mama? Je plnoleta, bude ve svazku manzelskem, rozhoduji ja. @Jitka1976 o tom uz nerozhoduje, mohla do 18
@Lomikára píše:
Z fórků si nic nedělej
V pohodě, nedělá, vždyť tu není. ![]()
@Kaja-kaja píše:
Hele, ale v Prosinci jsi u měDa ti máma propustku na červenec
ajo prosinec jasně
na červenec musí, jede se mnou…
@Lomikára píše:
A (na) co by vám jako měla odpovídat? Jestli ji víc překvapilo, že bydlíte doma nebo to, jak jste vtipné?![]()
já jí odpověděla naprosto pravdivě…na mou duši na psí uši…čestný pionýrský…plevelím z nudy…
jdu uklízet uklizené…a jdu si kleknout do kouta…na hrách… ![]()
@wildcherry píše:
jaka mama? Je plnoleta, bude ve svazku manzelskem, rozhoduji ja. @Jitka1976 o tom uz nerozhoduje, mohla do 18
není plnoletá
ale brzo bude ![]()
Áááááááááááá no holky, já chvíli odejdu napsat vám ty SZ a co se to tu děje…? Jitko Wilcherry máte to tam
@Jitka1976 píše:
já jí odpověděla naprosto pravdivě…na mou duši na psí uši…čestný pionýrský…plevelím z nudy…jdu uklízet uklizené…a jdu si kleknout do kouta…na hrách…
ale prosím tě…na hrách ne, co kdyby vyklíčíl a ty si do něj zarostla
@Kaja-kaja píše:
Ani jedno..Měla jsem jen. sladkovu limonaduNe ne, prostě přijede i na svatbu i v Prosinci
Svatba…???
Chci koláčky…!!! ![]()
@Jitka1976 píše:
Svatba…???Chci koláčky…!!!
koláčky tsss obří dort s překvapenímm bude, já jí peču, vyzvednem tě cestou až pojedeme ![]()
@Lomikára píše:
A (na) co by vám jako měla odpovídat? Jestli ji víc překvapilo, že bydlíte doma nebo to, jak jste vtipné?![]()
no tak třeba proč jí to zajímá
no neměla by zaplevelenou diskuzi
i když já osobně se celkem bavím no a i se přiznám
![]()
@MarkétkaBeruška píše:
koláčky tsss obří dort s překvapenímm bude, já jí peču, vyzvednem tě cestou až pojedeme
Vemte to přes Odolku… ![]()