Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Marcela90 píše:
Ahoj. Jak bydlíte vy? Kolik máte pater a dům či byt?. Velká zahrada? Já mám malý byt asi 2+1. A kolik vás v něm bydlí? Já bydlim sama s detma.
To je dobré, že umíš napočítat do dvou. Asi. ![]()
My nic moc, ale kamarádky mamka má doma spoustu pater, několik toalet, vyhlídkovou věž, paternoster, má několik uklízeček, často k ní domů chodí i starosta. A navíc jí to nic nestojí. To je spravedlnost.
@MarkétkaBeruška píše:
Bydlím v chaloupce na kuří nožce, patra tři, ale v podlaze jsou díry, bydlím tu já, a sedm trpaslíků i se sněhurkou
Bydlíme v óoooobr bytě…tuším 1+1…a 36m2…máme ale 2 balkony, heč… ![]()
2 dospělí…1 x puberťanda, ob víkend +2 puberťandy
…2 kocouři…křeček…donedávna chameleon (R. I.P.)
Jsme veselá rodina… ![]()
@Marcela90 píše:
Ahoj. Jak bydlíte vy? Kolik máte pater a dům či byt?. Velká zahrada? Já mám malý byt asi 2+1. A kolik vás v něm bydlí? Já bydlim sama s detma.
Asi? ![]()
Jinak proč tento průzkum?
@wildcherry píše:tomu rikam, zit si na vysoke noze
![]()
,OT:Tvoje mufky co mas na ikonce budu mit na svatbe
já ti slíbila že ti něco upeču??? ![]()
@Jitka1976 Ty mas novou profilovku
.Slusi
.Ale ta vlasata mi chybi ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
já ti slíbila že ti něco upeču???
no ty neeeee
,leda ze by se ti chtelo ![]()
@wildcherry píše:
no ty neeeee,leda ze by se ti chtelo
uff, já totiž jinak ráda peču víš, dortíky a sladké obecně…kdyby si byla odněkud blízko klidně napeču ![]()
Máme 1+1,což nám sice stačí, ale chybí mi balkooon
Já ho chci a chci a chci ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
uff, já totiž jinak ráda peču víš, dortíky a sladké obecně…kdyby si byla odněkud blízko klidně napeču
no svatbu mame v Čeladné, ale jinak Prostejov, Brno, Olomouc atd, neni problem.Tobe by se fakt chtelo
? Bude toho asi hodne, chtela jsem to zadat tem, co nam budou delat celkovy catering na sladky.
Bydlím v chaloupce na kuří nožce, patra tři, ale v podlaze jsou díry, bydlím tu já, a sedm trpaslíků i se sněhurkou