Kde byli rodiče?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5331
24.4.11 20:33

Kdo má takovej baráček tak to je daleko těžší uhlídat.To fakt není o ničem jiném než velikém neštěstí. :cry: My zase bydíme v 10 patře takže okna hlídám jako ostříž. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
25.4.11 10:09

ja chapu,ze se stanou nestesti,ze rodice nemuzou byt vzdycky u ditete,ale myslim,ze kdyz je dite na zahrade,a je tam bazenek,tak ho urcite tam nenecham samotnyho ze jo?hlavne,kdyz mu jsou dva roky.
ja jsem hlidala hodne deti jako aupair,dokonce jsme meli bazen na zahrade,byla tam ohrada,takze se to zamykalo a kdyz jsme byly u bazenu,tak jsem se proste nehla, nebo deti sly se mnou. lituju rodice,jak nekdo napsal,jsou vytrestany az az. jenom tam byla fotecka toho chlapecka, to me dostalo nejvic.chudinka malej.

• Citovat
  • Upravit
7661
26.4.11 22:31

Přesně kvůli podobným událostem už nekoukám na zprávy. Ztracený děti, utopený děti, děti s připínáčkama v botě, injekční jehly v pískovišti a ožralý učitelky v mateřinkách. Kdo na to má mít nerv?
A k tomu dozorování - nejhorší úraz se malé stal před měsícem doma - otočila se na patě, zakopla si o nožičku a v pádu vzala hlavou o roh zdi. Stála jsem sotva půl metru od ní. To mě poučilo, že mám jenom dvě možnosti - buď si ji „přivážu k noze“, čímž ji i sebe vystresuju, aniž bych zároveň měla 100% jistotu, že se jí nic nestane, anebo ji nechám růst pod rozumným dozorem a s vírou v její pud sebezáchovy a motorický schopnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.4.11 23:21

Lenko, ale tady jde o to, že ten samý úraz se může stát i rodičům, kteří své dítě hlídají, jen zkrátka si oba myslí, že dítě je u toho druhého. Zrovna to utopení se stalo o pár vesnic dál od mé babičky, matka myslela, že dítě je s otcem a naopak a dítě mezitím skončilo v bazénku.
Stejně tak jsem se já mohla octnout v černé kronice a posléze jako předmět nějaké takové diskuze, kdeže jsem byla, zatímco moje dítě opustilo dům a přejelo ho auto, když vím, že mám přímo před barákem silnici :nevim: Samozřejmě, kdybych své dvouleté dítě poslala hrát si ven před barák a přejelo ho tam auto, tak by to byla moje vina. Ale to samé se zkrátka může stát shodou okolností, nešťastných náhod.
Doporučuju trochu pokory a méně víry ve svou dokonalost, všichni jsme lidé omylní a odsoudit je tak snadné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová