Kde hledáte řemeslníky?

Anonymní
20.2.24 10:05

Kde hledáte řemeslníky

Ahoj, jsem už zoufalá. Potřebujeme v domě vyměnit kotel na tuhá paliva a instalovat akumulační nádobu. Na naceneni od jednoho topenáře čekám už měsíc. Kde prosím hledáte řemeslníky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2589
20.2.24 10:19

Jedině přes známé. Jako je to smutné, že se nedá jinak, ale nedá. Ke kamarádce tuhle přijel na ruce chromý hodinový manžel a zničil jí při montování dveře od skříně. Prý všechno zvládne a nic nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.2.24 10:19

Taky po známých. Že má od nich dobré recenze. Který se nejvíc osvědčí, tak pak je léta dvorní. Takže automaticky voláme stejného vodaře, elektrikáře, zedníka. Už nikoho nového nehledáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.24 10:28
@Kelsey píše:
Taky po známých. Že má od nich dobré recenze. Který se nejvíc osvědčí, tak pak je léta dvorní. Takže automaticky voláme stejného vodaře, elektrikáře, zedníka. Už nikoho nového nehledáme.

Jo to já toho topenáře mám taky odzkoušeného. Dělal nám komplet nové rozvody. Loni. Letos jsme nešetřili a chceme (musíme) dát nový kotel. Sám si to už loni pripravoval na výměnu kotle. Teď se tam byl ještě podívat. Domluvili jsme se, že pošle kalkulaci. No a je to měsíc a nic.

• Citovat
  • Upravit
14649
20.2.24 10:30

Přes zname. Ale i tak je to občas loterie a dokonce se můžeš s nimi rozkmotřit kvůli tomu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15915
20.2.24 10:41

Jedině přes známé. Řada řemeslníků je neuvěřitelná svoloč, která vůbec svoji práci pořádně neumí, ale nutně inkasuje zálohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
20.2.24 11:08

Taky přes známé, na drobné práce používám jednu realitku, kde poskytují práce všeho druhu, chodí vždy ten stejný pán a spokojenost. Jednou jsem použila portál Nejřemeslníci, s nikým se nakonec nedomluvila. Odezva docela byla, máš tam i hodnocení.

• Citovat
  • Upravit
14649
20.2.24 13:46
@LiduNe píše:
Taky přes známé, na drobné práce používám jednu realitku, kde poskytují práce všeho druhu, chodí vždy ten stejný pán a spokojenost. Jednou jsem použila portál Nejřemeslníci, s nikým se nakonec nedomluvila. Odezva docela byla, máš tam i hodnocení.

To jsem jednou zkousela taky s koupelnou, vypadl nám domluveny obkladac na poslední chvíli :zed:, přišel se podívat typek, v telefonu strasne chytrej, a nakonec z nej vypadlo, ze by tu koupelnu dělal měsíc až měsíc a půl a ze by místo jiz připraveného spadovaneho odtoku sprchy dal vaničku :P :P no to samozřejmě nechces, že. Ten se odkopal jen co vstoupil do dveri a prohlásil to s tou vaničkou :lol:

Další matlalové by zase celou tu koupelnu oblozili sadrokartonem, i když je normálně zděná. Bohajeho.

Tak instalatér ukecal nejakeho svého známého Ukrajince, ten přijel, za čtyři dny to udělal a vyfičel, prej ze na to nemá víc času. A super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15915
20.2.24 13:57

@Semtex No, ono s tou vaničkou není tak jednoznačné - 95% obkladačů neví, jak má být koupelna správně odizolovaná. Bezesparou vaničkou např. z kamene si pak ušetříš hromadu starostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
20.2.24 14:00

V kupce sena s jehlou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
20.2.24 14:20
@Zumpa píše:
@Semtex No, ono s tou vaničkou není tak jednoznačné - 95% obkladačů neví, jak má být koupelna správně odizolovaná. Bezesparou vaničkou např. z kamene si pak ušetříš hromadu starostí.

Jednoznačné nejednoznačné… proste tady mas práci a dělej to a to tak a tak. Na názor na již připravené uspořádání koupelny se dotyčného nikdo neptal a přesto nevím jak nabyl dojmu, že nám ho má sdělovat :lol: Holt kdo umi, ten maká, kdo neumí, ten místo toho žvaní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.24 16:53

Manžel je vyučený zedník, takže spousta věcí umí sám a co neumí, tak buď někoho zná a nebo se poptáme. Instalatéra jsme například našli na facebooku – dali jsme poptávku do místní skupiny a jeden borec se nám ozval.

• Citovat
  • Upravit
21.2.24 08:58

Zedník

Ahojky jsem vyučený zedník a působím v Uherském Hradišti rád pomůžu v okolí kdyby někdo potřeboval tel.608426122

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
21.2.24 09:15
@Martin19941994 píše:
Ahojky jsem vyučený zedník a působím v Uherském Hradišti rád pomůžu v okolí kdyby někdo potřeboval tel.608426122

Proč nejsi z Hořovic :( Víc jak rok nemůžu sehnat solidního zedníka. Hrůza. Jo, takhle, kdybyste chtěli postavit vilu, to jo, ale na drobnou práci vůbec neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová