Objasnil by mi někdo kdo má před jménem Dr. ?

105
19.2.24 19:24

Objasnil by mi někdo kdo má před jménem dr

Dobrý den. Prosím je tady někdo s titulem Dr?
Bouzel s naší Dr jsem pouze přečetla co napsali z rentgenu plic. Foto přiložím. Po telefonu mi jen řekla že mi pošle ATB. V lékárně při výběru mi napsali na krabičku po 12hod. 8,5ml… První je na dceru a druhý na syna. Děkuji předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
105
19.2.24 19:34

Jen dodám že jsem tu dceru měla teď doma 3tydny doma s kašlem. Dr řekla že mám dávat 1 týden tusin,2 týden levopront. 3 týden tusin a k tomu měla angínu na ten měla ospen po 8hod.
Do školy šla pondělí - čtvrtek a pátek měla teplotu 38,8 takže je opět od pátku doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
19.2.24 20:40
@Antibiotika píše:
Dobrý den. Prosím je tady někdo s titulem Dr?
Bouzel s naší Dr jsem pouze přečetla co napsali z rentgenu plic. Foto přiložím. Po telefonu mi jen řekla že mi pošle ATB. V lékárně při výběru mi napsali na krabičku po 12hod. 8,5ml… První je na dceru a druhý na syna. Děkuji předem

To má být jako čitelný??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4358
19.2.24 20:46

Mam obavy ze budes muset vydrzet do zitrka a nastoupit na Mudr znovu, at ti vysvetli pro ktere to tve dite to je…
ty papiry na fotce jsou naprosto necitelny
pokud je stav tvych deti vazny, tak leda nonstop lekarna (tam snad uvidi pro ktere dite byl ten recepis) ci pohotovost poradi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8810
19.2.24 20:54

Já teda vůbec nechápu, na co se ptáš.. z těch rozmazanych fotek nikdo nic neprecte, i kdyby věděl, co chceš. Pokud to stav dětí dovolí, ráno zavolej lékaři a ptej se jeho. Pokud je stav vážný, tak asi pohotovost. Pokud nevíš, kterému dítěti jsou léky určené, zavolej zítra lékaři, případně se mrkni na krabičku, já když jsem vyzvedavala léky pro víc dětí, tak mi na krabičky napsali krom dávkování i počáteční písmeno jména dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
19.2.24 21:34

Z toho co jsem přečetla, tak první papír - zde nalez, druhý papír - zde žádný nález není.

Nicméně pokud máš identitu občana, tak se dá přihlásit na erecept a tam se dá dohledat kterému dítěti byl dnes předepsán recept

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
19.2.24 22:25

Taky nevím na co se ptáš ale pokud na to pro které dítě jsou léky tak bych řekla pro dceru která má jednak teda na rtg nález a jednak podle toho co píšeš měla teploty…takže je asi marod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.2.24 05:41

Zajímá tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.2.24 05:43

Pro které dítě jsou ATB tak to vím. Jen mě zajímá co tam je napsané jako laik to nepřečtu. Odpoledne volám Dr, jelikož se mi nezdá dávkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76989
20.2.24 09:21
@Antibiotika píše:
Pro které dítě jsou ATB tak to vím. Jen mě zajímá co tam je napsané jako laik to nepřečtu. Odpoledne volám Dr, jelikož se mi nezdá dávkování

v lékárně přece budou vědět, zda je dávkování adekvátní k věku dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
20.2.24 16:25
@Antibiotika píše:

No dr. sice nejsem, ale infiltrace znamená, že je ta plicní tkáň něčím infiltrovaná, v tomto případě zánětem (lat. sin. = vlevo), proto ta ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.2.24 18:39

@silov volala sem a Dr mi pověděla že holka začíná mít zápal plic proto tak vysoké dávkování ATB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.2.24 18:40

Všem děkuji jak za kritiku tak i za to že jsem se dozvěděla od jediného člověka to co jsem chtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová