Kde inzerovat jako kartářka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja bych neverila kartarce, ktera si zakazniky hleda. Vim, ze pises zadarmo nebo maly peniz a to je taky spatne.
Moje zkusenost a vypozorovani: kazdy si najde svou kartarku. Ja si ji nasla, ze na ni padla rec od pana, ktery u nas cosi opravoval a bylo to to prave. Pisi o tom i dobre kartarky. Takze at te doporuci ti, kterym jsi vykladala a jsou spokojeni.
Druha vec je, ze kdyz budes vykladat zadarmo nebo za stovku, tak se ti to vymsti. Vynakladas nejakou energii a ta se musi dorovnat at jiz penezi nebo jinou formou. Jinak zustanes vystavena jak vymackany citron.
Zkus na fb carodejky ve sluzbe. Tak je spousta skvelych holek, ktere vykladaji a muzes tam ziskat zkusenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj,15 let vykládám karty, jen pro známé. Udělala jsem si ŽL a chci zkusit i pro klienty. Poradí mi prosím někdo kde služby zdarma či za rozumnou cenu inzerovat, aby to mělo efekt? Zkusila jsem Bazos a Sbazar a Mimibazar, bez efektu.Dekuji.Na Bazosi jsem zaplatila zbytecne poplatek. Omlouvam se, ze uzivam anonym, chci se vyhnout tomu, aby si nekdo myslel, ze tu shanim klienty! Dekuji
Si na to vyloz karty, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to vám přece vyjde v kartách, ne?
buď jste podnikatelka a pak je marketingové know how základ úspěchu a těžko vám ho někdo prozradí na mimi serveru.
A nebo máte P. O.S. L.Á. N.Í a je to celé děsně mystické a poradili vám to andělé a pak se přece nemůžete umazat něčím takovým, jako je reklama.
Úplně nejlepší bude, když budete dělat něco pořádného a nebudete chtít okrádat lidi šarlatánstvím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jinak celosvětovou reklamu si získáte, když uspějete v paranormální výzvě. o těch 3 milionech ani nemluvě.
Když jste taková dobrá a opravdu umíte vidět budoucnost, tak to pro vás přece bude hračka, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Si vyloz karty a oni ti poradi, kam dat reklamu ne? Nebo opras vesteckou kouli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych si nechala vyložit karty
ale asi bych to nechala jak uz tady bylo řečeno, na reklamu od lidi kterým si karty vykladala. Takhle je to nejlepší.
- Citovat
- Upravit
Dobra kartarka nepotrebuje reklamu.
Kdyz jdu k nejake je to na doporuceni zname, ze byla spokojena. Nesla bych k nekomu, kdo ma inzerat a rekne si castku.
Vdycky si vzaly honorar, ale nerekly si o nej, automaticky jsem dala treba 200-300,–.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
On na tyhle podvodnice jeste nekdo veri a je dokonce ochotny za to i zaplatit jo?
A jak je mozne, ze kartarka neco nevi, ja myslela, ze ty vi prece vsechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No, dekuji. Preji vam vsechno dobre, i tem, ktere psaly ironicky.Pozn.Za tech 15 let se mi lide vraci, ale jen z me lokality, chtela jsem nabidnout dalsim i online.Kdo neveri, at neveri. Kazde z vas at se vrati pozitivni i negativni energie, kterou do zivota vysilate-i zpusob, jak komunikujete tady v diskusich.
na tom že jste šarlatánka, co hledá marketingové rady na mimi serveru není nic ironického.
Jděte dělat něco užitečného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No, dekuji. Preji vam vsechno dobre, i tem, ktere psaly ironicky.Pozn.Za tech 15 let se mi lide vraci, ale jen z me lokality, chtela jsem nabidnout dalsim i online.Kdo neveri, at neveri. Kazde z vas at se vrati pozitivni i negativni energie, kterou do zivota vysilate-i zpusob, jak komunikujete tady v diskusich.
Tak se toho o energii drz a prestan obirat lidi. Vrati se ti to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Třeba na Facebooku jsou různé skupinky, tak třeba tam je možné se přidat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vytvořte si vlastní stranky na netu (muže to být i stranka na fb) a potom je na fb sdílejte, nebo poproste sve známe aby je sdíleli
Bude to vypadat více duvěryhodněji ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj,15 let vykládám karty, jen pro známé. Udělala jsem si ŽL a chci zkusit i pro klienty. Poradí mi prosím někdo kde služby zdarma či za rozumnou cenu inzerovat, aby to mělo efekt? Zkusila jsem Bazos a Sbazar a Mimibazar, bez efektu.Dekuji.Na Bazosi jsem zaplatila zbytecne poplatek. Omlouvam se, ze uzivam anonym, chci se vyhnout tomu, aby si nekdo myslel, ze tu shanim klienty! Dekuji
Dobrý večer. jsem z Prahy. Kde je možný vyklad Děkuji Týna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit