Kde napsat deníček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4144
23.4.16 20:25
@Billi píše:
@lear ale píše, že ho měla do půl roku na monitoru dechu a pak u sebe v posteli… Prostě celý divný a nepřekvapilo by mě, kdyby ani žádné dítě neměla a celé to bylo vymyšlené.

to už jsou jen dohady a mrzí mě na adminech, že to nějak nevysvětlí pokud něco teda oni vědí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
23.4.16 20:26
@PetraJ píše:
Nejspíš to pisatelky napsaly a odeslaly ještě předtím, než to admin stačil zamknout.
Jinak je mi líto, že to admin neobjasnil, docela by mě zajímala pravda.

Diskuze byla uzamčena v půl jedenácté a posední příspěvek se tam objevil v šest večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
23.4.16 20:29

@madanga To mě taky, obzvlášť když deníček tolik z nás obrečelo a teď nevíme co si myslet. 8o Vyjádřit se můžou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
23.4.16 20:33
@Mexie píše:
@madanga To mě taky, obzvlášť když deníček tolik z nás obrečelo a teď nevíme co si myslet. 8o Vyjádřit se můžou :nevim:

přesně tak…u takových deníčků fakt bulím a pak se dočtu cosi a nemám ráda když nevím jak to bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
23.4.16 20:34

To jsem ráda, že to řešíte, taky chci vědět nějaký výsledek, jsem z toho špatná od rána, co jsem to četla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
23.4.16 20:38
@tini píše:
To jsem ráda, že to řešíte, taky chci vědět nějaký výsledek, jsem z toho špatná od rána, co jsem to četla

a já to schválně četla až večer ať nezačínám den takhle a teď jsem znechucená, doufám, že se to nějak vysvětlí ale pochybuju

• Citovat
  • Upravit
6307
23.4.16 20:39
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
23.4.16 20:41

Mně zarazilo, že by jí řekli, že to bylo SIDS, když dítě mělo zjevně infekci, proto jsem četla i komentáře, co k tomu kdo napíše, jestli nebylo třeba nějaké pochybení, když byla na pohotovosti 2×, ale tohle mě teda nenapadlo, že by si to někdo dokázal vymyslet. A třeba se bavit, jak matky slepice jsou rozčilený!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
23.4.16 20:43

Zkoušel někdo z Vás kontaktovat přímo autorku deníčku přes SZ?? Asi to nebude nic platné, jen mě to napadlo, že když se nevyjádřila veřejně tak do SZ by mohla…Ale asi blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
23.4.16 21:12
@hanka.br. píše:
Diskuze byla uzamčena v půl jedenácté a posední příspěvek se tam objevil v šest večer.

Aha, já četla naposledy ty komentáře, když tam psal admin, že to zavírá a pak tam tam byly ještě asi dva, takže jsem myslela, že to ženský stihly napsat těsně předtím, než se to zamklo. Pak už jsem tam nebyla. Tak se jdu kouknout, co tam přibylo. Třeba admina taky zajímalo, jestli se zakladatelka vyjádří. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
23.4.16 21:18
@PetraJ píše:
Aha, já četla naposledy ty komentáře, když tam psal admin, že to zavírá a pak tam tam byly ještě asi dva, takže jsem myslela, že to ženský stihly napsat těsně předtím, než se to zamklo. Pak už jsem tam nebyla. Tak se jdu kouknout, co tam přibylo. Třeba admina taky zajímalo, jestli se zakladatelka vyjádří. :lol:

Zajímalo mě, jak to dokážou technicky. Ne, že bych toužila přispět do diskuze, ale vrtá mi to prostě hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
24.4.16 08:36

Psala jsem adminům a oni taky nic neví, že počkají zda se k tomu vyjádří autorka..ale nemyslím si, že by se ona nějak vyjadřovala..nebo nevím no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
24.4.16 09:28

Deníček šílený. nevím co by bylo lepší. jestli že syn žije a ona si to vymyslela a nebo jí zemřel :,( a uživatelka se pomátla a dělá že žije. Obě varianty dost hrozný. Jinak nechápu že některý uživatelky mohou přispívat dál do diskuze pod deníček. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
24.4.16 09:39

Podle me admin napise ze uzavre ale popravde uzavre dyl proto jeste nektere uzivatelky prispely.
Ale take me zajima pravda. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
24.4.16 23:04

Pravda je, že internet snese více než všechno. Na rozdíl on nás skutečných lidí. V reálném životě se mnohdy těžko dobereme pravdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová