Kde napsat deníček?

610
28.10.15 19:29

Kde je muj Denicek????

Holky prosim vas, chtela bych si taky napsat denicek, ale nevim jak :-( nevim kde jo najdu ani jak psat… Prosim poradte :-) DEKUJI ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
28.10.15 19:40

8o logicky, kliknu na Deníčky a tam je okno jak krááva, poslat nový deníček :lol: na to klikneš a hádej, píšeš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
28.10.15 19:41

Tak… A jinak název diskuze mi připomněla: KDE JSOU MOJE BLATNÍKY??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
28.10.15 19:45

@Halamka Udělali mu z toho lehký polozávodní kolo, ne? Blatníky by byly jenom na překážku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
28.10.15 19:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
28.10.15 20:08

??? Kde je to okno poslat novy denicek hm???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
28.10.15 20:13

Staci kliknout na horni listu denicek, napsat novy denicek je vpravo nahore, velký modrý.. :roll:

edit: na liště není deníček, ale deníčky, sorry :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
28.10.15 20:50

Jooo a prispevky se mazou :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
20838
29.10.15 08:02

Dobrý den,
v mobilní verzi není možné psát deníček. Je to přece jen nekomfortní psát na displeji, zvyšuje se také množství překlepů a chyb. Stačí ale na notebooku kliknout na sekci Deníčky a můžete se pustit do psaní. :)

Hezký den všem,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
29.10.15 16:49

@admin dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
23.4.16 20:02

Dnešní deníček

Zrovna jsem si dočetla deníček, přes slzy skoro nevidím a v komentářích takové haló… je to pravda, že si to autorka vymyslela? :(

• Citovat
  • Upravit
19078
23.4.16 20:05

@Nafrněná strašný co? :nevim: :nevim: Pokud je to co napsala pravda, je to šílený, ale pokud kecá, je to ještě horší. Nechápu fakt :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
23.4.16 20:07
@Nafrněná píše:
Zrovna jsem si dočetla deníček, přes slzy skoro nevidím a v komentářích takové haló… je to pravda, že si to autorka vymyslela? :(

no já psala adminům, ale neodpověděli ještě..docela mě to zajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
23.4.16 20:07

@Nafrněná To mě taky zajímá. Já na deníčky vždy čekám do půlnoci a tento jsem taky četla ihned po vložení. Deníček jsem obrečela a datum mi taky neseděl s tím co autorka popisuje v diskuzích a v deníčku, ale nevěnovala jsem tomu více pozornosti a nechtěla jsem být za rýpalku nebo trotla. Chlapovi jsem vykládala odpoledne jak umřel jedné mamince chlapeček v 5 měsících a ten to obrečel taky. Jsem těhotná tak nás to vzalo oba. Potom jsem ze zvědavosti nakoukla do komentářů a nebyl to jen můj pocit, že datum nesedí :/ Spíš si někdo dělá „Dobrý den“ a má třeba více profilů nebo nevím, ale taky mě to zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
23.4.16 20:08
@Yasminn píše:
@Nafrněná strašný co? :nevim: :nevim: Pokud je to co napsala pravda, je to šílený, ale pokud kecá, je to ještě horší. Nechápu fakt :nevim: :nevim:

jsem si říkala že možná má nějakou psychózu a stále si myslí že s ní ten chlapeček je, ale pak mi došlo že by asi nenapsala ani ten deníček… je to mazec…
jako nevadil by mi vymyšlený deníček, čteme knihy, máme rádi smyšlené příběhy, ale o smrti dítěte to je moc :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová