Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky prosim vas, chtela bych si taky napsat denicek, ale nevim jak
nevim kde jo najdu ani jak psat… Prosim poradte
DEKUJI ![]()
logicky, kliknu na Deníčky a tam je okno jak krááva, poslat nový deníček
na to klikneš a hádej, píšeš
![]()
Tak… A jinak název diskuze mi připomněla: KDE JSOU MOJE BLATNÍKY??? ![]()
@Halamka Udělali mu z toho lehký polozávodní kolo, ne? Blatníky by byly jenom na překážku.
Staci kliknout na horni listu denicek, napsat novy denicek je vpravo nahore, velký modrý.. ![]()
edit: na liště není deníček, ale deníčky, sorry ![]()
Dobrý den,
v mobilní verzi není možné psát deníček. Je to přece jen nekomfortní psát na displeji, zvyšuje se také množství překlepů a chyb. Stačí ale na notebooku kliknout na sekci Deníčky a můžete se pustit do psaní. ![]()
Hezký den všem,
Monika
Zrovna jsem si dočetla deníček, přes slzy skoro nevidím a v komentářích takové haló… je to pravda, že si to autorka vymyslela? ![]()
@Nafrněná strašný co?
Pokud je to co napsala pravda, je to šílený, ale pokud kecá, je to ještě horší. Nechápu fakt
![]()
@Nafrněná píše:
Zrovna jsem si dočetla deníček, přes slzy skoro nevidím a v komentářích takové haló… je to pravda, že si to autorka vymyslela?
no já psala adminům, ale neodpověděli ještě..docela mě to zajímá
@Nafrněná To mě taky zajímá. Já na deníčky vždy čekám do půlnoci a tento jsem taky četla ihned po vložení. Deníček jsem obrečela a datum mi taky neseděl s tím co autorka popisuje v diskuzích a v deníčku, ale nevěnovala jsem tomu více pozornosti a nechtěla jsem být za rýpalku nebo trotla. Chlapovi jsem vykládala odpoledne jak umřel jedné mamince chlapeček v 5 měsících a ten to obrečel taky. Jsem těhotná tak nás to vzalo oba. Potom jsem ze zvědavosti nakoukla do komentářů a nebyl to jen můj pocit, že datum nesedí :/ Spíš si někdo dělá „Dobrý den“ a má třeba více profilů nebo nevím, ale taky mě to zajímá.
@Yasminn píše:
@Nafrněná strašný co?![]()
Pokud je to co napsala pravda, je to šílený, ale pokud kecá, je to ještě horší. Nechápu fakt
![]()
jsem si říkala že možná má nějakou psychózu a stále si myslí že s ní ten chlapeček je, ale pak mi došlo že by asi nenapsala ani ten deníček… je to mazec…
jako nevadil by mi vymyšlený deníček, čteme knihy, máme rádi smyšlené příběhy, ale o smrti dítěte to je moc ![]()