Kde napsat deníček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
23.4.16 20:09

Jak je možné, že do uzamčené diskuze dál přibývaly příspěvky? Jak se tam dostaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
23.4.16 20:09

@Mexie :( jako těhotná si to ani nečti, určitě bude vše ok :srdce:

• Citovat
  • Upravit
19078
23.4.16 20:10
@Nafrněná píše:
jsem si říkala že možná má nějakou psychózu a stále si myslí že s ní ten chlapeček je, ale pak mi došlo že by asi nenapsala ani ten deníček… je to mazec…
jako nevadil by mi vymyšlený deníček, čteme knihy, máme rádi smyšlené příběhy, ale o smrti dítěte to je moc :(

no právě, jako lhát o smrti dítěte, to je už těžký psycho :zed: :zed: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
23.4.16 20:11

@Nafrněná podle mě tam nedává smysl to, že by u dítěte s horečkama nakonec uzavřeli v nemocnici úmrtí jako SIDS. Takže se přikláním k smyšlence. To nemění nic na tom, že má autorka vážný problém, pokud si je schopná toto vymýšlet.

• Citovat
  • Upravit
11482
23.4.16 20:12

@Yasminn No počkejte, to jako ten deníček u úmrtí mimina? Já diskusi nečetla, ono je to smyšlené? To je už ale úchylárna, ne, pokud je to opravdu tak 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
23.4.16 20:13
@hanka.br. píše:
Jak je možné, že do uzamčené diskuze dál přibývaly příspěvky? Jak se tam dostaly?

Nejspíš to pisatelky napsaly a odeslaly ještě předtím, než to admin stačil zamknout.
Jinak je mi líto, že to admin neobjasnil, docela by mě zajímala pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
23.4.16 20:13
@kattie píše:
@Yasminn No počkejte, to jako ten deníček u úmrtí mimina? Já diskusi nečetla, ono je to smyšlené? To je už ale úchylárna, ne, pokud je to opravdu tak 8o 8o

ano to je on. Drsný co? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
23.4.16 20:14
@Billi píše:
@Nafrněná podle mě tam nedává smysl to, že by u dítěte s horečkama nakonec uzavřeli v nemocnici úmrtí jako SIDS. Takže se přikláním k smyšlence. To nemění nic na tom, že má autorka vážný problém, pokud si je schopná toto vymýšlet.

jo jo tohle mi taky neštymovalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
23.4.16 20:14

Podle me ji fakt umrel, nepise nikde nic o rocnim diteti, ze by mela, na to by nekupovala kocarek… :nevim: psala jsem administraci ja, at to uzamnkou, protoze jestli je ta matka fakt tak tezke psycho, tak bude lepsi, pokud se komentaru zdrzime, dokud se to nevyjasni. At nenapise nekdo neco, ceho by fakt pak litoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
23.4.16 20:15

@Nafrněná Já ani nemyslím na to, že by bylo něco v nepořádku. Ale deníčky čtu každý den po vložení a někdy se zasměju, jindy pobrečím, ale tohle mi příjde „ujetý“
Kdyby na profilu neuváděla žádné dítě tak pochopím, že si příběh vymyslela, ale ona má toho kluka napsaného v profilu a dokáže napsat deníček o jeho smrti??? 8o Admini se k tomu taky nevyjádřili…Já si prostě myslím, že je to FAKE profil :nevim: Nebo opravdu notorická lhářka, která má profil od ledna a neví, že pokud si ho nezamkne tak si ostatní přečtou kam přispívá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
23.4.16 20:15

@Yasminn Tak to mi mozek teda nebere. Jako že tady jsou duplicitní nicky a že člověk vše napsané musí brát s rezervou, jsem si zvykla a dost věcí filtruju, ale tohle mi vyrazilo dech 8o. Tohle je fakt těžce za hranou, přijde mi, že takový člověk na sebe přivolává neštěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
23.4.16 20:18

Je to fakt síla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11482
23.4.16 20:19

@Nafrněná Pokud je to teda pravda, tak takový člověk fakt podle mě potřebuje dobrého psychiatra… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
23.4.16 20:20

@lear ale píše, že ho měla do půl roku na monitoru dechu a pak u sebe v posteli… Prostě celý divný a nepřekvapilo by mě, kdyby ani žádné dítě neměla a celé to bylo vymyšlené.

• Citovat
  • Upravit
4144
23.4.16 20:25
@Billi píše:
@lear ale píše, že ho měla do půl roku na monitoru dechu a pak u sebe v posteli… Prostě celý divný a nepřekvapilo by mě, kdyby ani žádné dítě neměla a celé to bylo vymyšlené.

to už jsou jen dohady a mrzí mě na adminech, že to nějak nevysvětlí pokud něco teda oni vědí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová