Kde je pravda

10773
5.9.06 13:36

Kde je pravda

Je možné být těhotná (10 dní vynechání menstruace, // na testu) a po píchnutí Agolutinu dostat menstruaci? U doktorky jsem na prohlídce byla před týdnem, ale ta nic neříkala. Dala mi Agolutin a že pravděpodobně jde o opožděnou menstruaci. Vzhledem k mým pocitům jsem si ještě ten den udělala test a byly tam //. Ten jsem opakovala i druhý den a opět //. Máte někdo zkušenost? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
914
5.9.06 14:16

Šla bych k lékaři. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ika
1679
5.9.06 14:17

Ahoj,

mne môj lekár povedal, že Agolutin tehotenstvu v žiadnom prípade neuškodí. Ak tehotná nie si, Agolutin vyvolá menštruáciu, ak tehotná si, plod naopak ešte posilní. Mne sa to moc nezdá. V každom prípade, ja ak by som mala na tehotenskom teste pozitívny výsledok, v žiadnom prípade by som si Agolutin pichnúť nedala.

ika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
5.9.06 14:39

Možné to je, Agolutin může MS vyvolat, ale těhotenství opravdu nepoškodí - případně můžeš MS dostat i po //, někdy je testování „zbytečně“ brzy a těhotenství se nepovede, pak přijde opožděná MS.

Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.9.06 14:43

Ja mela pozitivni test a tehotna jsem nebyla, takze jsi mozna tehotna nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.9.06 18:47

Ahojky,
tak já jsem injekci dostala (TT jsem ale měla negativní) a těhotná jsem byla. Injekce by ublížit neměla, jak holky říkaly, buď MS příjde nebo plod posílí.
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.9.06 20:39

Ahojky,
týden po očekávání MS, jsem si dělala test a nic, i krev nic neukazovala, tak jsem dostala injekci vyvolávačku.Po týdnu MS opět nepřišla, tak jsem volala doktorce a ta mi řekla - A dělala jste si test? Tak jsem si ho udělala a byly tam //.
To znamená, že i při té injekci jsem těhotná byla,ale v začátku, tak to nešlo zjistit ani z krve.Ale dr. mě uklidňovala, že vyvolávačka na plod nemá vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
5.9.06 21:59

Ahojka,
u mě to bylo úplně stejné!
Já jsem už tak nějak vnitřně věděla, že jsem těhotná, udělala jsem si test, který vyšel pozitivní letím k doktorovi, ten vevnitř samozřejmě nic neviděl, udělal mi, pravděpodobně pro můj klid, dokonce i ultrazvuk. Na kterém nic nebylo!! Píchnul injekci a já šla domů.
Za 14 dní jsem letěla zpátky a těhotná …
Držím palečky, pá
 Petka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
6.9.06 13:06

_

já jsem vy:,–(ila HAK, po dvou týdnech vynechání menstruace jsem pro jistotu zašla na prohlídku, tt jsem měla negativní
po prohlídce doktor zkonstatoval trochu vyšší výstelku, ale to prý může být před menstruací normální, že nejspíš těhotná nejsem
píchnul mi vyvolávačku s tím, že buď nejsem těhotná a začnu menstruovat nebo těhotná jsem a vyvolávačka neudělá nic, ale pak bude muset začít hledat, jestli to není mimoděložní těhotenství šla jsem na krev, ale ani ta spolehlivě neukazovala na těhotenství

menstruovat jsem nezačala a naopak týden na to už jsem měla pozitivní „čurací“ test a hCG v krvi stouplo
ještě nevím, jak to celé dopadne, ale na mimoděložní to už nevypadá, spíš na otěhotnění o dva týdny později než „podle tabulky“

to by vycházelo na vyvolávačku ve 4tt a v pohodě
tak ještě aby to bylo i pohodové těhu, bez komplikací :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
10.9.06 13:55

Ahoj holky,
mám taky takový problém už skoro 3 roky se snažíme o mimi a pořád nic.Měla jsem to dostat minulou neděli a nic.Ve st jsem si dělala tst a byl negativní:-(Tak mi ve st. pýchli vyvolávačku a pořád nic už 3 dny mám bazál.teplotu 37.Poradte co si o tom myslíte?Mám docela citlivá prsa.Diky Lůca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.9.06 13:30

Ahoj,
no asi ta nepotesim, ja som mala citive prsia asi 1.5 tyzdna, teda zacalo to par dni po ovu…MS nikde, teplota nad 37, ale na UZ nebolo nic, tak som dostala agolutin a prislo na 4 den. Takze tak. Ale nezufaj, podari sa nabuduce, aj my sa snazime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
11.9.06 13:40

Já už ani nedoufám :twisted: po tak dlouhé době.Ale co mě zaráží je to,že jinak nemívám vůbec citlivá prsa asi si to ze mě dělá už blázny :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
11.9.06 13:41

Já jsem dneska 5 den po vyvolávačce a stále nic.Tak nevím kdy už to dostanu.Je to takový kolotoč. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
8.10.10 12:32
Janar píše:
Ahojky,
týden po očekávání MS, jsem si dělala test a nic, i krev nic neukazovala, tak jsem dostala injekci vyvolávačku.Po týdnu MS opět nepřišla, tak jsem volala doktorce a ta mi řekla - A dělala jste si test? Tak jsem si ho udělala a byly tam //.
To znamená, že i při té injekci jsem těhotná byla,ale v začátku, tak to nešlo zjistit ani z krve.Ale dr. mě uklidňovala, že vyvolávačka na plod nemá vliv.

Tak to je super :palec: já byla na vyvolávačce ve středu, zatím MS nepřišla. V krvi taky nic nebylo, ale pochybuju že bych měla takové štěstí jako ty. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
25.4.12 12:58

ahoj ja dostala vyvolavacku v pondeli a taky zatim nic ani prsa neboli jen sem tam obcas bricho ale jako kdyz konci menses musis mit stejne priznaky jako pri menses naekla prsa a nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí