Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, kde máte děti, pokud jste vy a partner v práci a školky přes prázdiny nefungují. Nebo snad ano? Je mi jasný, že něco vezme dovolená, ale zbytek? Dítě přes tři roky stejně na tábor nemůže,…tak kam s nimi?
Předem děkuji za vaše odpovědi.
Ahoj
osobní zkušenost nemám, ale ve městě tu máme 3 školky a vždy je aspon jedna otevřená a do ní sloučí děti z ostatních školek…
Aha díky. Já jsem si říkala, že až půjde malej do školky a pak budou prázdniny, kam ho dám. Babičky obě pracují ![]()
u nas v Brne je to tak,jak psala Maka, slucuji se deti ze 4skolek do jedne, prednostne berou deti pracujicich rodicu a kazda skolka jede 14dni, jen posledni tyden je provoz omezen. Svagrova takhle mela vlonidceru ve skolce, pokud se nekde nedostala, tak to pokryla dovca nebo pohlidala babicka. Kamoska z vedlejsiho baraku, ktera nema k dispozici babicku a jeste ke vsemu ma smeny, tak ma pani na hlidani, ale neni to levny…
Diblíku,
naše školka bude mít otevřeno jen 14 dní a zbytek si máme vychytat v jiných MŠ,ale prý tam pobyt vyjde na 14 dní cca 4000 kč. nazývají to doplnková činnost či tak nějak. nevíš víc o cenách v náhradních školkách ?
díky,Irias
Ahoj,
dokonce jsem se dozvedela, ze nektere skolky jsou pivinny ti vyhledat nahradni skolku. Ty, ktere jsou urcene magistatem mesta. Staci tam zavolat na odbor skolstvi a tam ti reknou. Me aspon takhle poradili.
Ale v tuto dobu treba u nas v Karvine jsou vsechny skolky plne!!!
Skolka ve ktere jsme ted (drive jsme chodili do jeslicek) tak ta mela plno v polovine kvetna.
A kdyz ti na odboru skolstvi neporadi, tak to resi jedine telefonni seznam a obvolat skolky ktere mate v dosahu.
Drzim palecky at neco sezenete.
Kac
To já se zatím jen ptám, malej ještě do školky nechodí. Ale zajímalo mě to… ![]()
Irias! Takhle to probiha u nas v Kohoutovicich, ze si zde skolky pokryji ty deti, jejichz mamky pracuji, ale uz ted zacina kapacita prevysovat, tak se stane ze te treba na jednech 14dni neveznou. Vim, ze se to plati zvlast slozenkou, ale 4000Kc se mi moc nezda! Muzu se ti orientacne u nas ve skolce zeptat, ja jsem zatim na materske s druhym prckem, tak to neresim. Ale asi by jsi mela jako obyvatelka jine mestske casti moc malou sanci na prijeti..
Dibliku, díky,ale ptát se nemusíš, Kohoutky jsou od nás trochu dál.
, I.