Začínáme s MŠ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
40
29.3.07 21:59

Začínáme s MŠ

Ahojky, od dubna chci davat naseho trileteho syna do skolky, zatim bude chodit jen na dopoledne. Je to takovy mamin mazel, krome jedne noci, kdy spal u babicky,je stale s mamou. Chodime mezi deti,ale syn je spis samotar. Nase skolka preferuje nastup hned na cele dopoledne, nevim jestli by nebylo lepsi zacinat pomaleji, nejdriv tak na dve hodiny. Jake mate zkusenosti vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
242
30.3.07 07:20

Kači, já taky začnu dávat tříleté prcky na půl dne od dubna. Akorát že to jsou dvojčata, tak myslím, že to zvládnou líp. Za celou dobu co je máme, tak spali u babičky 3×. Kluk si myslím že to zvládne docela dobře (až teda na to jeho vztekání, to jsem zvědavá až jim udělá ve školce výstup, jak se zachovají); problém vidím u holky. Je sice společenská, ale přece jen ji chvilku trvá než se rozkouká a je to takový trochu mamináč. Proto si myslím, že je nejvyšší čas, že jdou do školky a jsem ráda, že zatím jen na dopoledne a zvyknou si postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.7.08 20:31

zajímavý článek o této problematice vyšel v časopise informatorium 4/2007.
Jmenuje se ,,Nechte si svou rýmu doma"…jen výńatek ......
Všimla jsem si několikrát v šatně, když jsem naši malou svlékala nebo oblékala, že někteří rodiče mají zřejmě „dobrý" zvyk posílat do MŠ své nemocné děti bez ohledu na to, že pravděpodobně nakazí děti ostatní. Jsem si jistá, že jak zánět průdušek, tak zánět dutin „chytila" dcera ve školce. Nešlo přehlédnout, že se tam stýkala s nemocnými dětmi. Doplácíme na bezohlednost některých rodičů, kteří nemají soucit ani s vlastním dítětem. Ta holčička, co ji od pondělí vídám v šatně, je každý den mrzutá, ufňukaná a celá posmrkaná a je na ní vidět, že by se možná doma pod peřinou cítila lépe. Jenže to by se jí její maminka musela věnovat - vařit čaj, číst pohádky apod. Ono je asi jednodušší dítě ráno vzbudit, obléct a v dešti strkat do školky. Přece si její maminka nemůže doopravdy myslet, že té její nemocné holčičce má v MŠ někdo čas neustále čistit nos! Teprve po třech dnech maminka usoudila, že by bylo dobré nechat dítě doma vyležet, ale za ty tři dny už holčička stačila nakazit jiné děti......
a tak to skutečně bývá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect