Kde jsou peníze? Automaty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1349
29.12.13 02:33

Není zač, až budeš mít čas tak mi písni.
Jinak by Ti měl urychleně říct, za co ty peníze utrácí a jelikož jste manželé, tak si nech udělat zúžení společného jmění manželů, protože jinak se Tě týká půlka jeho dluhů :zed:.
Ach jo, chtěla jsem jít spát, ale tohle mě fakt naštvalo. Ještě že jsi se nechtě odtajnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.13 02:37

@kathystar zatim je to v uvozovkach dobry, vse zaplatil tchan. Ale jeste se o necem dozvim a jdu se rozvest. Ok zitra dopo nebo navecer pisnu. A utikej spinkat :hug:

• Citovat
  • Upravit
1349
29.12.13 02:43

OK. Jinak jsem Ti posílala zprávu na FB. Tak se zítra ozvi a dobrou noc :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.12.13 02:58

Ještě mě napadlo, nezkoušel rozjet třeba nějaký podnikání ve velkým, a krachlo mu to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
29.12.13 06:50

Mě tam spíše děsí to lhaní a zapírání. To, že se někomu nepovede podnikání a skončí v dluzích je hrozný, ale je to holt roziko toho podnikání a s tím musí oba partneři počítat. Co je ale hodně v nepořádku je sekání dluhů za zády partnera a lhaní až do poslední chvíle.
Já bych asi po podobných zkušenostech s mým exmanželem dnes již nemarnila čas zkoumáním kam ty peníze mizí a dáváním nespočtu nových šancí, ale zařídila si právně, aby se mi jeho dluhy netýkaly a odešla, dokud nemáte žádné závazky a děti. Je to to nejrozumější, co můžeš udělat, věř mi, vím, o čem píšu…dnes už nevěřím na to, že ze lháře se někdy mávnutím proutku stane člověk, na kterého se dá spolehnout a kterému se dá věřit :?

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
29.12.13 07:12
@Anonymní píše:
Ahojky. Omlouvam se za anonym. Budu se snazit byt strucna. Ale uz mi vazne hrabe a nevim co si mam myslet. Manzel Zacal zhruba pred dvema roky a pul podnikat. V cervnu roku 2012 jsme meli svatbu. Po svatbe se strasne zmenil. Myslela jsem si ze nekoho ma. Byl porad pryc. Kdyz byl doma byl podrazdeny. Nic ho nezajimalo…Porad jsem se ho ptala co se stalo ale vzdy rikal ze nic. V dubnu 2013 jsem nasla dopis z jeho skladu kde bere material ze jim za minulej rok nezaplatil 180tisic a ze uz podavaji navrh na exekuci. To jsem rvala. Prej mu nezaplatili asi 4 lidi velke zakazky a bal se to rict. Do toho prasklo ze nema zaplacene socialni a zdravotni asi 40tisic. Myslela jsem ze mne omejou. Jeho tata sel a zaplatil to. A my mu to mame splacet. Bavili jsme se ze kdyz by se neco takoveho melo opakovat tak at to rekne a nelze, ze mu nikdo hlavu neutrhne. Radeji vse resit driv nez pozdeji. No a ted se dostavam k podstatne veci. Takze tchan nam pujcil penize zhruba v kvetnu. No a ted v prosinci 2013 my volala kamaradka ze ma ve skladu zase dluh jestli o tom vim. Jezdi tam i jeji manzel. Rikala neco okolo 60tisic :roll: tak jsem prsila domu a uhodila na nej. Zapiral do posledni chvile! Do toho nemel zaplacene opet socialni a zdravotni 44tisic ale tyhle penize mel na ucte takze to zaplatil. Resila jsem to s nim tri dny kde ty penize jsou a kolik to vlastne je. Nedalo mi to a zavolala jsem do skladu. Tak a 60tisic to nebylo ale opet neco okolo 180tisic!!! Ptala jsem se ho kde ty prachy jsou. rekl mi ze jsme to projedli a propili :roll: chodime na pivo normalne. Jime jako normalni lidi. Pocitala jsem to. Museli by jsme mit rozpocet na mesic tak 80tisic! Rikam mu to je zvlastni predtim to bylo tolik penez jen proto ze ti nezaplatili lidi a ted je to tolik penez a lidi ti uz platej ale utratili jsme to my jo? Prej ano, ze nevydelava tolik jako minuli rok :nevim: Nehlede na to ze vedel ze to neni 60tisic ale zase 180tisic. Lhal do posledni chvile. Takze mame u jeho taty dluh pul milionu a ja jsem zrala na obeseni. Deti nemame. Oboum nam bude 30let. A ja vydelavam neco kolo 10tisic. Holky jak zjistim jestli hraje automaty? nebo chodi za devkama? nebo ma nekde dite? ja uz nevim. Kdyz s nim o tom mluvim tak neprizna nic. Ja uz nemuzu :zed:

Může to být špatná situace v podnikání, ale může to být cokoliv jiného. Můžeš to jeho účetnictví ve firmě nějak pohlídat? Pokud má nějakou účetní, neměl by to být extra problém. A jeho otec mu tedy moc nepomáhá. Tím, že mu půjčuje peníze jen oddaluje problém. To otce vůbec nezajímá, kam ty peníze leje? Chlapi na ty papíry moc nejsou a dost si jich myslí, že to všechno nějak půjde samospádem, nenechají si poradit, nepřiznají, že něčemu nerozumí a myslí si, zákony na ně neplatí. Pak to takhle dopadá. Musíš to vzít nějak do rukou s tím, že mu vlastně chceš pomoci, jinak to nedopadne dobře. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
29.12.13 07:15
@káťa píše:
Mě tam spíše děsí to lhaní a zapírání. To, že se někomu nepovede podnikání a skončí v dluzích je hrozný, ale je to holt roziko toho podnikání a s tím musí oba partneři počítat. Co je ale hodně v nepořádku je sekání dluhů za zády partnera a lhaní až do poslední chvíle.
Já bych asi po podobných zkušenostech s mým exmanželem dnes již nemarnila čas zkoumáním kam ty peníze mizí a dáváním nespočtu nových šancí, ale zařídila si právně, aby se mi jeho dluhy netýkaly a odešla, dokud nemáte žádné závazky a děti. Je to to nejrozumější, co můžeš udělat, věř mi, vím, o čem píšu…dnes už nevěřím na to, že ze lháře se někdy mávnutím proutku stane člověk, na kterého se dá spolehnout a kterému se dá věřit :?

On ani nemusí lhát. Prostě každý na podnikání není a třeba v tom má opravdu bordel a neví, kam ty peníze jdou. Znám takové případy. Ale třeba je to i jinak.

• Citovat
  • Upravit
24797
29.12.13 07:16

Prvně musíte myslet na sebe a na svoji budoucnost. To znamená, jak bylo výše, vyřešit to tak, aby se Vás dluhy netýkaly. Může to vyrůst do astronomických částek a mohla by jste to platit po zbytek života.
Jinak bych asi zkusila třeba nějakého kamaráda, zda by ho dva tři dny nesledoval. Já nevím, strašně by mě to užíralo a chtěla bych vědět pravdu, ať je jakákoli.
Ještě mě napadlo, jestli nemá dluh u nějakého lichváře, kde mu naskočily úroky a snaží se to teď splatit…?
Drogy v tom snad nebudou, tak ty automaty vypadají docela pravděpodobně. Ale ženská v tom si myslím nebude. Takový částky za milenku nebo dejme tomu děvku, to by byl nenormální…
Každopádně Vám teda držím pěsti, ať to dopadne dobře pro Vás. A hlavně. Opravdu, myslete teď na sebe a zajistěte si to co nejdříve, ať to neodskáčete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
29.12.13 07:27

Ahoj, podle toho, co jsi napsala bych si tipla, že v tom jsou automaty. Ale nevím, neznám vás. Jen to srovnávám s vlastní zkušeností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
29.12.13 07:54

Pokial by mi do 24 hodin nepovedal v com je problem hladam okamzite riesenie kam odist a rozvadzam sa. Ty neplanujes mat deti? Ja by som ich s takym chlapom co klame nechcela. Ako dajme tomu ze raz sa dostal do problemov. Nastastie vam svokor pomohol. A on to kludne zopakuje? To uz je z jeho strany svinstvo! Keby nemal otca co pomoze kde by ste boli teraz? Pod mostom? Vsetko sa da riesit ale on nie je ochotny to asi riesit a tebe nic nepovie ako keby si do jeho zivota nepatrila. Je to hrozne, ale mala by si mysliet na seba aby si nesplacala nakoniec cely zivot niekoho dlhy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
29.12.13 08:03
@Anonymní píše:
Ahojky. Omlouvam se za anonym. Budu se snazit byt strucna. Ale uz mi vazne hrabe a nevim co si mam myslet. Manzel Zacal zhruba pred dvema roky a pul podnikat. V cervnu roku 2012 jsme meli svatbu. Po svatbe se strasne zmenil. Myslela jsem si ze nekoho ma. Byl porad pryc. Kdyz byl doma byl podrazdeny. Nic ho nezajimalo…Porad jsem se ho ptala co se stalo ale vzdy rikal ze nic. V dubnu 2013 jsem nasla dopis z jeho skladu kde bere material ze jim za minulej rok nezaplatil 180tisic a ze uz podavaji navrh na exekuci. To jsem rvala. Prej mu nezaplatili asi 4 lidi velke zakazky a bal se to rict. Do toho prasklo ze nema zaplacene socialni a zdravotni asi 40tisic. Myslela jsem ze mne omejou. Jeho tata sel a zaplatil to. A my mu to mame splacet. Bavili jsme se ze kdyz by se neco takoveho melo opakovat tak at to rekne a nelze, ze mu nikdo hlavu neutrhne. Radeji vse resit driv nez pozdeji. No a ted se dostavam k podstatne veci. Takze tchan nam pujcil penize zhruba v kvetnu. No a ted v prosinci 2013 my volala kamaradka ze ma ve skladu zase dluh jestli o tom vim. Jezdi tam i jeji manzel. Rikala neco okolo 60tisic :roll: tak jsem prsila domu a uhodila na nej. Zapiral do posledni chvile! Do toho nemel zaplacene opet socialni a zdravotni 44tisic ale tyhle penize mel na ucte takze to zaplatil. Resila jsem to s nim tri dny kde ty penize jsou a kolik to vlastne je. Nedalo mi to a zavolala jsem do skladu. Tak a 60tisic to nebylo ale opet neco okolo 180tisic!!! Ptala jsem se ho kde ty prachy jsou. rekl mi ze jsme to projedli a propili :roll: chodime na pivo normalne. Jime jako normalni lidi. Pocitala jsem to. Museli by jsme mit rozpocet na mesic tak 80tisic! Rikam mu to je zvlastni predtim to bylo tolik penez jen proto ze ti nezaplatili lidi a ted je to tolik penez a lidi ti uz platej ale utratili jsme to my jo? Prej ano, ze nevydelava tolik jako minuli rok :nevim: Nehlede na to ze vedel ze to neni 60tisic ale zase 180tisic. Lhal do posledni chvile. Takze mame u jeho taty dluh pul milionu a ja jsem zrala na obeseni. Deti nemame. Oboum nam bude 30let. A ja vydelavam neco kolo 10tisic. Holky jak zjistim jestli hraje automaty? nebo chodi za devkama? nebo ma nekde dite? ja uz nevim. Kdyz s nim o tom mluvim tak neprizna nic. Ja uz nemuzu :zed:

nevim, proc se upisuješ tchánovi, ale co od fora cekas? Že ti budou holky rozvodky řešit, za co utrácí? to je přeci úplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
29.12.13 08:40
@anorganička píše:
nevim, proc se upisuješ tchánovi, ale co od fora cekas? Že ti budou holky rozvodky řešit, za co utrácí? to je přeci úplně jedno.

Tak nějak. Ono je vlastně jedno kam ty peníze jdou. Důležité je, že ti lže, je mu jedno, že má dluhy a to, že tě to trápí. Tohle není spolehlivý partner pro život :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.13 09:05

Anonym, nechci tyto věci rozebírat veřejně. Pokud se někde zdrží a přijde pak domů čichni si k němu, pokud chodí do casina, ucítíš takový ten zvláštní zápach kouře a něčeho. Takhle jsem poznala když šel manžel hrát, on nekouří a ten puch se nedal přehlédnout. Nebo se mu podívej na výpis z karty, v casinu se dá platit i tou a pak to poznáš.

• Citovat
  • Upravit
káťa
29.12.13 09:14
@Kobliha51 píše:
On ani nemusí lhát. Prostě každý na podnikání není a třeba v tom má opravdu bordel a neví, kam ty peníze jdou. Znám takové případy. Ale třeba je to i jinak.

No tak neupínala bych se k věření tomu, že je tak hloupý, že neví, že má x set tisíc dluhů…
Prostě opakovaně lhal jako když tisne a jak už jsem psala já a i někdo jiný, mě osobně by v této fázi bylo asi i jedno, kam ty peníze dává. Ať je to tam či tam, spolehlivý parťák pro život to prostě není. A to nemluvím o tom, že tím zadlužuje i zakladatelku… Já bych se(po téměř totožných zkušenostech s mým exmanželem) snažila té koule na noze zbavit co nejrychleji a s co nejmenšími ztrátami…

• Citovat
  • Upravit
86
29.12.13 09:19

Měly jsme podobný problém s taťkou, horší bylo to, že on vydělával málo, ale normálně si bral úvěry a hrál z toho. Mamka nic netušila, až najednou došel dopis z banky, že nesplácí a že dluh už tam má snad 100tisíc. No a pak začaly chodit dopisy jeden za druhým, půjčil si od takových těch lichvářskcýh Providentech, Cofidisech a půjčkách po telefonu. Bylo to hrozné, mamka na něj udeřila, kde ty peníze jsou, on nepřiznal nic, celá rodina jsme chtěli znát, kde jsou peníze, on prostě neřekl nic a nic ho nedonutilo. Jednoho dne se sebral a odjel a několik dní byl pryč, my se báli, jestli si něco neudělal, nakonec přijel zpátky, že bydlel někde pod širákem a chtěl se oběsit, ale pak to neudělal (to nám řekl, nevíme, kde skutečně byl či nebyl).No a pořád nám nic neřekl, mamka si vzala jeden obrovský úvěr u normální banky na normální úrok a tím zaplácla všechny dluhy a teď to bude dalších 20let splácet, ale aspoň jí nikdo nevyhrožuje. U nás to dopadlo tak, že prostě navzdory výhružkám taťkovi on nám nic neřekl, takže v okamžiku jak začal odcházet z domu (ale první měsíc nikam schválně nechodil, takže bez automatů dokázal vydržet!!!), tak jsme ho prostě špehovali, jednou já, jindy brácha, bylo to trapný, ale šlo to. No a tak jsme zjistili, že opravdu chodí stále do dvou různých hospod, kde měli automaty a tam všechno projel.Ale nikdy se nepřiznal, i když jsme mu pak řekli, že už to víme. Každopádně bohužel či nevím, bohudík, se mu stal vážný úraz, kdy spadl do 12metrů hluboké díry a od té doby je na vozíčku a nikam se nedostane. Takže ačkoliv se to může zdát hnusné, když nic nepřizná, nemůžete žít s tím, že nevíte, tak zkuste ho párkrát šmírovat, ať víte na čem jste. Pokud hraje dlouho bez toho nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí